Τελευταία Νέα

Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, κ. Προκόπιου Παυλόπουλου, πραγματοποιήθηκε
σήμερα (Παρασκευή, 20 Απριλίου 2018) στην Παλαιά Βουλή η βράβευση των «Πρώτων εκ των
Πρώτων» αποφοίτων Λυκείου από όλη την Ελλάδα, στο πλαίσιο του προγράμματος «Η Μεγάλη
Στιγμή για την Παιδεία» που έχει καθιερώσει από το 2003 η Eurobank.

Οι βραβευθέντες από το γεωγραφικό διαμέρισμα της Στερεάς Ελλάδας είναι:

 

Από το νομό ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ διακρίθηκε η Νικολέττα Φλωροπούλου από το 1ο Γενικό Λύκειο Αγρινίου, ανάμεσα από 23 αριστεύσαντες των συνολικά 41 σχολείων του νομού. Εισήχθη με αριθμό μορίων 19.694 στο Τμήμα Ιατρικής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Από το νομό ΒΟΙΩΤΙΑΣ και το Γενικό Λύκειο Άσπρων Σπιτιών, πρώτος των πρώτων ο Στέργιος Ανδρέου, ανάμεσα από 9 αριστεύσαντες των συνολικά 28 σχολείων του νομού, ο οποίος εισήχθη με αριθμό μορίων 19.193 στην Ιατρική Σχολή του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθήνας.

Από το νομό ΕΥΒΟΙΑΣ, μεταξύ 15 μαθητών που βραβεύτηκαν από τα 38 σχολεία του νομού, διακρίθηκε ο Γεώργιος Ζαούρης από το 1ο Γενικό Λύκειο Χαλκίδας, ο οποίος εισήχθη στη Νομική Σχολή του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθήνας με αριθμό μορίων 19.681.

Στο νομό ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ, μόνος αριστούχος από τα 7 σχολεία του νομού αναδείχθηκε ο Κωνσταντίνος Μπίστας, από το Γενικό Λύκειο Καρπενησίου, με αριθμό μορίων 19.256, ο οποίος εισήχθη στην Ιατρική Σχολή του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθήνας.

Από το νομό ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ, πρώτη των πρώτων είναι η Δήμητρα Σμέρδη από το Γενικό Λύκειο Αταλάντης. Εισήχθη με αριθμό μορίων 19.358 στην Ιατρική Σχολή του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθήνας. Συνολικά βραβεύθηκαν 20 μαθητές από τα 32 σχολεία του νομού.

Στο νομό ΦΩΚΙΔΑΣ, από το Γενικό Λύκειο Ιτέας, πρώτος των πρώτων του νομού, ο Αθανάσιος Αναγνωστόπουλος εισήχθη με αριθμό μορίων 19.328 στην Ιατρική Σχολή του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθήνας. Στο νομό ΦΩΚΙΔΑΣ διακρίθηκαν 4 μαθητές σε σύνολο 11 σχολείων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο