Τελευταία Νέα

Τις αμέσως επόμενες ημέρες πρόκειται να δημοσιοποιηθούν οι προσωρινοί πίνακες με τους 8.166 επιτυχόντες για την προκήρυξη 3Κ/2018 του ΑΣΕΠ. Αυτό διαβεβαιώνουν την aftodioikisi.gr πηγές της Ανεξάρτητης Αρχής.

Σύμφωνα με πληροφορίες πιθανότατα ακόμη και τη Δευτέρα να ανακοινωθούν οι προσωρινοί πίνακες για τους υποψήφιους Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΤΕ) και Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΠΕ) που αφενός είναι οι λιγότεροι και αφετέρου οι αιτήσεις τους ολοκληρώθηκαν στις 13 Μαρτίου. Θα ακολουθήσουν οι προσωρινοί πίνακες για τους υποψήφιους Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΕ) και έως το τέλος της εβδομάδας για τους Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης (ΥΕ) που όχι μόνο είναι οι περισσότεροι αλλά και η σχετική προθεσμία για την υποβολή των αιτήσεών τους έληξε μόλις την περασμένη Παρασκευή το μεσημέρι.

Να σημειωθεί ότι με βάση τους προσωρινούς πίνακες οι επιτυχόντες αναλαμβάνουν αμέσως καθήκοντα και όταν ανακοινωθούν οι οριστικοί πίνακες (σ.σ. αναμένεται να καθυστερήσουν ακόμη και έως το φθινόπωρο) τότε όσοι επιτυχόντες από τους προσωρινούς πίνακες απορριφθούν μετά το σχετικό έλεγχο των δικαιολογητικών θα βρεθούν εκτός, και τις θέσεις τους θα καταλάβουν όσοι περιλαμβάνονται στους οριστικούς πίνακες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο