Τελευταία Νέα

“Θα εκτεθούν  κάποιοι που  βιάστηκαν να μιλήσουν για σκευωρία”, προειδοποίησε, από το βήμα της Βουλής, ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος για την υπόθεση της Novartis.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης,  επί της πρότασης της Νέας Δημοκρατίας προκειμένου να διερευνηθούν πράξεις και παραλείψεις των Ανδρέα Ξανθού, Παύλου Πολάκη και Παναγιώτη Κουρουμπλή κατά την τιμολόγηση φαρμάκων, δήλωσε πως  τα στοιχεία της έρευνας παραμένουν και ότι θα περιμένω την ολοκλήρωση της έρευνας της προανακριτικής αλλά και της δικαιοσύνης.

Τόνισε, παράλληλα, ότι η πρόταση της αξιωματικής αντιπολίτευσης στηρίζεται σε έγγραφο της εισαγγελίας διαφθοράς και ότι είναι μία σελίδα από τη δικογραφία όπου αποτυπώνεται μία ανώνυμη καταγγελία γεμάτη ανακρίβειες, είναι αβάσιμη.
Επίσης, ο κ. Παπαγγελόπουλος είπε ότι η πρόταση της ΝΔ έρχεται σε πλήρη αντίθεση με την επιχειρηματολογία της ΝΔ  περί κουκουλοφόρων.

Κατά την ομιλία του, είπε, μεταξύ άλλων, ότι για την υπόθεση της Novartis, θα γίνουν προσπάθειες να εμφανιστεί ως σκευωρία ένα σκάνδαλο και δείχνουν την αστειότητα των καταγγελιών. Εν μέρει τους καταλαβαίνω, είπε, ο πανικός είναι κακός σύμβουλος.

Η αλητεία της  στοχοποίησης όμως προκαλεί μόνο αναγούλα. Αναφέρθηκε στον Παναγιωτη Κουρουμπλή λέγοντας ότι η πρόταση αναφέρεται  σε ενέργειες για παραλήψεις για μία περίοδο που δεν ήταν υπουργός

Αναρωτήθηκε πως μπορεί να είναι σκευωρία μία δικογραφία 7000 σελίδων πλην μίας σελίδας; Πως είναι δυνατόν κάποιοι να απειλούν τους προστατευόμενους   μάρτυρες  και τώρα να υιοθετούν την αβάσιμη γεμάτη ανακρίβειες ανώνυμη καταγγελία;

Όπως δήλωσε κάποιοι δεν μπορούν να χωνέψουν ότι θα παραμείνει η κυβέρνηση για πολύ καιρό ακόμα και θα αποδεσμεύσει την Ελλάδα από τα δεσμά που της επέβαλαν και κάποιοι προσπαθούν να την κρατήσουν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο