Τελευταία Νέα

Γράφει η Νίκη Κεράστα

 

ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ  19/2  ΕΩΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 25/2/2018

 

Αγαπημένοι φίλες και φίλοι,

Καλή εβδομάδα και Καλή Σαρακοστή!

 

Το σκηνικό της εβδομάδας διαφοροποιείται αρκετά από την προηγούμενη, μιας και ο Ήλιος και ο Ερμής έχουν εισέλθει στο ζώδιο των Ιχθύων από την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου. Ο Ήλιος θα παραμείνει εκεί φέτος, έως τις 20 Μαρτίου. Ο Ερμής  θα παραμείνει έως τις 6 Μαρτίου, σε μια όχι καλή θέση, για τη φύση του. Κάνει τους ανθρώπους αφηρημένους και πολύ συναισθηματικούς στην ικανότητα επικοινωνίας. Τους προικίζει όμως με την δυνατότητα κατανόησης αφηρημένων εννοιών και δίνει σπουδαίους μαθηματικούς, φυσικούς και φιλοσόφους. Η Αφροδίτη κινείται και αυτή το ζώδιο των Ιχθύων από τις 11  Φεβρουαρίου έως τις 5 Μαρτίου προσφέροντας μας φαντασία, ευαισθησία, διαίσθηση αλλά και αδράνεια. Ο Άρης στο ζώδιο του Τοξότη έως τις 17 Μαρτίου μας προικίζει με διανοητική ενέργεια, ενθουσιασμό και θάρρος. Τα ταξίδια, ο αθλητισμός και η ενασχόληση με την ύπαιθρο γίνονται ευχάριστα και εύκολα. Οι παραπάνω πλανήτες συναντώνται μεταξύ τους, στους Ιχθύες, με τον Κρόνο με τον Άρη και με τον Ποσειδώνα. Το μότο της εβδομάδας είναι ποικίλο: «Την Καθαρά  Δευτέρα αφήστε με να φτιάξω έναν κόσμο αγγελικά πλασμένο, την Τετάρτη η οργάνωση  συμβαδίζει με την έμπνευση και το Σαββατοκύριακο δραστηριοποιούμαι για να περάσω καλά !!! ».  

Όλοι οι γεννημένοι του τρίτου 10ημέρου σε όλα τα ζώδια, δεν έχετε ιδιαίτερες πλανητικές επιρροές και κατά συνέπεια αλλαγές.

 

ΚΡΙΟΣ

Για τους γεννημένους του πρώτου 10ημέρου (από 21 έως 31/3ου) την Καθαρά Δευτέρα θα έχετε τάση για απομόνωση. Από την Τετάρτη και μετά τακτοποιείτε όλες τις επαγγελματικές εκκρεμότητες. Με τον Κρόνο στον Αιγόκερω, για τους γεννημένους στις 26,27,28 Απριλίου, η καριέρα και ένα τέκνο για τους γονείς, συνεχίζει να είναι το κύριο μέλημά σας, βάζοντας όλη την υπευθυνότητα, συνέπεια και εργατικότητα που διαθέτετε σε αυτά. Για τους γεννημένους του δευτέρου 10ημέρου (από 1 έως 10/4ου) την Τετάρτη υπάρχει τάση για έξοδα. Όσοι είστε καλλιτέχνες θα έχετε περίσσια έμπνευση. Η ψυχολογία σας έχει διακυμάνσεις, η οποία μπορεί να επηρεάσει το πορτοφόλι σας. Οι γεννημένοι του τρίτου 10ημέρου (από 10 έως 20/4ου) η εβδομάδα θα κυλήσει με ευκολία και θα ασχοληθείτε κυρίως με τον εαυτό σας και με την τακτοποίηση οικονομικών θεμάτων του σπιτιού ή της επιχείρησης σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Για τους γεννημένους του πρώτου 10ημέρου (από 20 έως 30/4ου) την Καθαρά Δευτέρα θα έχετε την τάση να ξοδέψετε περισσότερα χρήματα για αγαπημένα και οικεία άτομα. Από την Τετάρτη και μετά με τη συμβουλή ενός φίλου τακτοποιείτε συναισθηματικά και οικογενειακά θέματα. Για τους γεννημένους του δευτέρου 10ημέρου (από 1 έως 11/5ου) την Τετάρτη υπάρχει τάση από έναν φίλο να θέλει, αλλά να μην αρκεί, για να σας βοηθήσει σε ένα θέμα υγείας ή επαγγελματικό. Από την Παρασκευή προσπαθείτε να κρατήσετε σε ισορροπία το ισοζύγιο εσόδων εξόδων. Για τους γεννημένους του τρίτου 10ημέρου (από 11 έως 21/5ου) η εβδομάδα θα κυλήσει με μυστικές και φανερές επαφές για την αύξηση εσόδων.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Οι γεννημένοι του πρώτου 10ημέρου (από 21 έως 31/5ου) την Καθαρά Δευτέρα θα έχετε την τάση να συζητάτε με τους γονείς χωρίς να καταλήγετε κάπου. Κάποιοι θα έχετε τάσεις φυγής. Από την Τετάρτη και μετά οι συζητήσεις με τους γονείς είναι εποικοδομητικές ως προς τα συμφέροντά σας ή και κληρονομικά θέματα. Για τους γεννημένους του δευτέρου 10ημέρου (από 1 έως 11/6ου) από την Τετάρτη και μετά υπάρχει η τάση λόγω έντονου συναισθηματισμού, και λάθος εκτίμησης, να αμαυρώσετε κάπως το κοινωνικό σας προφίλ. Για τους γεννημένους του τρίτου 10ημέρου (από 11 έως 20/6ου) η εβδομάδα θα κυλήσει με φανερές και κρυφές επαφές με σκοπό την τόνωση της αυτοπεποίθησής σας.   

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για τους γεννημένους του πρώτου 10ημέρου (από 21 έως 1/7ου) η Καθαρά Δευτέρα  σας βρίσκει να συζητάτε για νομικά και οικονομικά θέματα, τα οποία μπορείτε να τα θέσετε σε εφαρμογή από την Τετάρτη και μετά. Με τον Κρόνο στον Αιγόκερω, για τους γεννημένους στις 27,28,29 Ιουνίου μια συνεργασία σε οικονομική αλλά και σε συναισθηματική βάση, σας παιδεύει μέχρι να βρει τη λύση της. Για τους γεννημένους του δευτέρου 10ημέρου (από 1 έως 12/7ου) από την Τετάρτη και μετά μια λάθος νομική εκτίμηση είναι πιθανή σε σχέση με την εργασία ή ένα ακίνητο γι΄αυτό μην βιάζεστε να πράξετε. Για τους γεννημένους του τρίτου 10ημέρου (από 12 έως 21/7ου) η εβδομάδα αρχίζει με δυναμισμό στον επαγγελματικό και κοινωνικό στίβο και κλείνει με απόσυρση και απομόνωση.

ΛΕΩΝ

Για τους γεννημένους του πρώτου 10ημέρου (από 22 έως 1/8ου) η Καθαρά Δευτέρα  σας βρίσκει να συζητάτε με φίλους φορολογικά ή κληρονομικά θέματα. Η διάθεσή σας εχει διακυμάνσεις και από την Τετάρτη και μετά τακτοποιείτε τις καθημερινές σας οικονομικές υποχρεώσεις με τάξη και λίγη κούραση. Για τους γεννημένους του δευτέρου 10ημέρου (από 2 έως 12/8ου) από την Τετάρτη και μετά η ψυχολογία σας παίζει περίεργα με το νου σας και με τα συναισθήματά σας. Λίγο δύσκολο να ελέγξετε τα έσοδα με τα έξοδα. Για τους γεννημένους του τρίτου 10ημέρου (από 12 έως 21/8ου) η εβδομάδα αρχίζει με αισιοδοξία και κλείνει με έντονη κοινωνική και επαγγελματική δράση για να εξυπηρετηθούν τα συμφέροντά σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για τους γεννημένους του πρώτου 10ημέρου (από 22/8ου έως 2/9ου) η Καθαρά Δευτέρα σας βρίσκει μπερδεμένους γιατί αλλά θέλετε να κάνετε και άλλα πρέπει. Από την Τετάρτη και μετά οι δεσμευμένοι απολαμβάνετε την συντροφιά αλλά και την κοινωνική και γονεΐκή αποδοχή με το ταίρι σας. Οι γονείς Παρθένοι καμαρώνετε για το/τα τέκνο/α σας. Για τους γεννημένους του δευτέρου 10ημέρου (από 2 έως 12/9ου) η τάση της εβδομάδας είναι από την Τετάρτη και μετά να κυριαρχήσουν κάποιες υποσχέσεις οικονομικού, νομικού και επαγγελματικού χαρακτήρα, χωρίς αντίκρισμα γι αυτό κρατάτε μικρό καλάθι. Για τους γεννημένους του τρίτου 10ημέρου (από 12 έως 21/9ου) αυτή την εβδομάδα ασχολείστε με την τακτοποίηση όλων των επαγγελματικών εκκρεμοτήτων.

 

ΖΥΓΟΣ

Για τους γεννημένους του πρώτου 10ημέρου (από 21 έως 3/10ου) η Καθαρά Δευτέρα βρίσκει τους καλλιτέχνες εμπνευσμένους και δημιουργικούς. Κάποιοι άλλοι θα έχετε την τάση να φιλοσοφήσετε μόνοι ή με φίλους και κάποιοι να προσευχηθείτε και να διαλογιστείτε. Από την Τετάρτη και μετά οργανώνεστε πολύ καλά εντός σπιτιού, στην εργασία ή στο κυνήγι για την εργασία. Με τον Κρόνο στον Αιγόκερω, για τους γεννημένους στις 28,29,30 Σεπτεμβρίου ένα θέμα ακινήτου ή οικογενειακό, σας παιδεύει ακόμη μέχρι να βρει την οριστική του λύση. Οι γεννημένοι του δευτέρου 10ημέρου (από 3 έως 12/10ου) η τάση της εβδομάδας είναι από την Τετάρτη και μετά να ασχοληθείτε με θέματα υγείας όχι μόνο σωματικής αλλά και ψυχικής. Για τους γεννημένους του τρίτου 10ημέρου (από 12 έως 22/10ου) αυτή την εβδομάδα ασχολείστε με τις ανάγκες των άλλων, τις δημόσιες σχέσεις και η εβδομάδα κλείνει αισιόδοξα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για τους γεννημένους του πρώτου 10ημέρου (από 23/10ου έως 2/11ου) η Καθαρά Δευτέρα σας βρίσκει να είστε με αγαπημένα πρόσωπα, με το ταίρι σας και με τα τέκνα σας. Από την Τετάρτη και μετά  τακτοποιείτε γραφειοκρατικές εκκρεμότητες με ή για αγαπημένα πρόσωπα. Κάποιοι μετακινείστε με ή για αγαπημένα πρόσωπα και για επαγγελματικούς λόγους. Για τους γεννημένους του δευτέρου 10ημέρου (από 2 έως 11/11ου) η εβδομάδα ενδείκνυται για κάθε είδους καλλιτεχνία, συγγραφή, διακόσμηση, ενασχόληση με αγαπημένα πρόσωπα και τέκνα. Αντενδείκνυται για οικονομικές επενδύσεις και τυχερά παιχνίδια. Για τους γεννημένους του τρίτου 10ημέρου (από 11 έως 21/11ου) αυτή την εβδομάδα ασχολείστε με την εργασία και το πως θα σχετιστείτε καλύτερα με τους άλλους, με σκοπό το όφελος.  

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για τους γεννημένους του πρώτου 10ημέρου (από 22/11ου έως 2/12ου) η Καθαρά Δευτέρα σας βρίσκει να συσφίγγετε τις οικογενειακές σας σχέσεις. Από την Τετάρτη και μετά τακτοποιείτε ένα οικονομικό θέμα με ακίνητο και με συμβόλαια. Για κάποιους αυτή η οικονομική τακτοποίηση έχει νομική χροιά. Για τους γεννημένους στο δεύτερο 10ήμερο (από 2 έως 12/12ου) η εβδομάδα αντενδείκνυται για τυχόν εργασίες, επισκευές στην οικία ή σε ακίνητο γιατί οι συνεργάτες δεν θα είναι οι κατάλληλοι και το κόστος θα είναι εκτός ελέγχου. Επίσης η διάθεση σας με τους οικείους θα έχει μεταπτώσεις. Για τους γεννημένους του τρίτου 10ημέρου (από 12 έως 21/12ου) αυτή την εβδομάδα κινείστε με μοχλό την αγάπη σας προς τα αγαπημένα πρόσωπα στην εργασία και στην καθημερινότητα σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για τους γεννημένους του πρώτου 10ημέρου (από 21 έως 31/12ου) η Καθαρά Δευτέρα σας βρίσκει να συζητάτε για θέματα εργασίας ή υγείας. Μια εκδρομή κοντά σε θάλασσα θα κάνει καλό στην ψυχολογία σας. Από την Τετάρτη και μετά τακτοποιείτε γραφειοκρατικές εκκρεμότητες που αφορούν σε εργασιακά φορολογικά και σε κληρονομικά θέματα. Κάποιοι άλλοι κλείνετε ένα θέμα υγείας που σας απασχολούσε. Με τον Κρόνο στον Αιγόκερω, για τους γεννημένους στις 27,28,29 Δεκεμβρίου ένα οικονομικό, φορολογικό ή κληρονομικό θέμα το οποίο προωθείτε,  θα συνεχίσει να υφίσταται μέχρι να βρει την οριστική του λύση.  Για τους γεννημένους του δευτέρου 10ημέρου (από 1 έως 11/1ου) αυτή την εβδομάδα, καλό είναι να προσέχετε τη γραφειοκρατία, τα λόγια, τα γραπτά, τις υποσχέσεις, την οδήγηση, τις σχέσεις με τα αδέρφια σας, και να μην υπογράψετε τίποτα. Για τους γεννημένους του τρίτου 10ημέρου (από 11 έως 20/1ου) αυτή την εβδομάδα είστε σπίτι δουλειά, δουλειά σπίτι και διεκπεραιώνετε τις καθημερινές εργασίες ρουτίνας με ηρεμία.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για τους γεννημένους του πρώτου 10ημέρου (από 20 έως 30/1ου) την Καθαρά Δευτέρα ίσως ξοδέψετε λίγα χρήματα παραπάνω για την διασκέδασή σας. Από την Τετάρτη και μετά προβλέπονται σταθερά έσοδα από το δημόσιο, από εταιρεία ή από ένδικα μέσα. Για κάποιους αυτά τα έσοδα είναι αφορολόγητα. Για τους γεννημένους του δευτέρου 10ημέρου (από 30/1ου έως 9/2ου) αυτή την εβδομάδα δεν μπορείτε να κάνετε καλούς οικονομικούς υπολογισμούς λόγω υπερεκτίμησης ή υποτίμησης προσώπων και καταστάσεων. Για τους γεννημένους του τρίτου 10ημέρου (από 9 έως 18/2ου) η εβδομάδα αρχίζει με κινητικότητα, συνεχίζει με εσωστρέφεια και τελειώνει με χαρά.

 

ΙΧΘΕΙΣ

Για τους γεννημένους στο πρώτο 10ημέρο (από 19 έως 28/2ου) πρώτα απ’ όλα: Χρόνια σας Πολλά και Καλά !!! Η Καθαρά Δευτέρα σας βρίσκει να ασχολείστε με την εργασία, την υγεία και τις οικογενειακές σας σχέσεις. Από την Τετάρτη και μετά κάποιο άτομο κύρους σας βοηθάει στην επίτευξη εργασιακών σας στόχων. Κάποιοι άλλοι ασχολείστε πιο μεθοδευμένα για την υλοποίηση των στόχων σας. Για τους γεννημένους του δευτέρου 10ημέρου (από 1 έως 10/3ου) είστε γοητευτικοί, χαριτωμένοι στην κίνηση και στο χορό, και χειρίζεστε άριστα το γραπτό και προφορικό λόγο προς το συμφέρον σας, κάνοντας πολύ καλές δημόσιες σχέσεις. Το Σαββατοκύριακο κάποιο πρόσωπο με κύρος δείχνει κάτι παραπάνω από προσωπικό ενδιαφέρον. Για τους γεννημένους του τρίτου 10ημέρου (από 10 έως 20/3ου) η εβδομάδα αρχίζει με το κυνήγι για τα έσοδα, συνεχίζει με επαφές και κίνηση, και τελειώνει με ξεκούραση και συντροφιά με τους οικείους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο