Τελευταία Νέα

Γράφει η Νίκη Κεράστα

 

ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ  12/2  ΕΩΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 18/2/2018

 

Αγαπημένοι φίλες και φίλοι,

Καλή εβδομάδα !

 

Η εβδομάδα χαρακτηρίζεται από την μερική Ηλιακή έκλειψη, που λαμβάνει χώρα στις 15 Φεβρουαρίου, στον άξονα Λέοντα Υδροχόου και ειδικά στις 27ο 08΄ του Υδροχόου. Είναι ιδιαίτερα σημαντική για όσους ανήκετε στα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) και ειδικά εσείς που έχετε γεννηθεί από 15 έως 19 Απριλίου, 18 έως 22 Αυγούστου, 18 έως 22 Νοεμβρίου και 13 έως 17 Φεβρουαρίου. Επίσης όσοι έχετε προσωπικούς πλανήτες ή ο ωροσκόπος σας είναι κοντά στις 25ο – 29ο μοίρες των παραπάνω ζωδίων.

Η μερική Έκλειψη Ηλίου που γίνεται στις 15 Φεβρουαρίου είναι η δεύτερη έκλειψη για το 2018. Έρχεται λίγο μετά την ολική έκλειψη Σελήνης που έγινε πριν από δύο εβδομάδες και ολοκληρώνει έτσι την τρέχουσα περίοδο εκλείψεων η οποία διαρκεί μέχρι το καλοκαίρι.

Οι εκλείψεις είναι δυνατά αστρολογικά γεγονότα και μας επηρεάζουν όλους, κάποιους περισσότερο και κάποιους λιγότερο.

Αυτό που χαρακτηρίζει την  Ηλιακή έκλειψη στις 15 Φεβρουαρίου, είναι η σύνοδος του Ερμή με τα φώτα, το τρίγωνο του Άρη με το Βόρειο Δεσμό ,τα εξάγωνα του Δία, του Κρόνου και του Ουρανού. Αυτό σημαίνει ότι η έκλειψη έχει θετικό χαρακτήρα και μας ωθεί να αναπτύξουμε τα ταλέντα μας και να τα επικοινωνήσουμε. Προβάλλονται θέματα συγγραφής, ιστοσελίδων, δημιουργικής γραφής. Η ξεκάθαρη επικοινωνία στις σχέσεις, σε όλους τους τομείς, με αδέρφια, με συναδέλφους, στην πολιτική, σε συλλόγους φέρνει εξελίξεις. Ταυτόχρονα η συγκεκριμένη έκλειψη χαρακτηρίζεται από τα τετράγωνα του Άρη με τον Ποσειδώνα και του Δία με τα φώτα που σημαίνει ότι θέλει προσοχή στις υπερβολές και στη διαχείρηση των παραπάνω θεμάτων γιατί ελοχεύει ο κίνδυνος της λάθος εκτίμησης και της διάψευσης.

Η μερική Ηλιακή έκλειψη στις 15 Φεβρουαρίου 2018 μας κάνει να διαμορφώσουμε νέες αντιλήψεις  να θέλουμε να τις επικοινωνήσουμε και να τις μοιραστούμε έτσι ξαφνικά, απρόσμενα…… αλλά ελοχεύει ο κίνδυνος της υπερβολής και της διάψευσης.

Ολοι οι γεννημένοι στο 2ο δεκαήμερο θα έχουν τάση για υπερβολή, υπερεκτίμηση και θολωμένη κρίση.

Ο Ερμής διατρέχει το ζώδιο του Υδροχόου και θα παραμείνει εκεί έως τις 18 Φεβρουαρίου σε μια απ’ τις καλύτερες θέσεις του, προικίζοντάς μας, με εξυπνάδα και εφευρετικότητα. Η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων από τις 11  Φεβρουαρίου έως τις 5 Μαρτίου προσφέροντας μας φαντασία, ευαισθησία, διαίσθηση και αδράνεια. Ο ‘Αρης στο ζώδιο του Τοξότη έως τις 17 Μαρτίου μας προικίζει με διανοητική ενέργεια, ενθουσιασμό και θάρρος. Τα ταξίδια, ο αθλητισμός και η ενασχόληση με την ύπαιθρο γίνονται ευχάριστα και εύκολα. Το μότο της εβδομάδας είναι:  «Εύρηκα την εμπνευσμένη ιδέα, τον εμπνευσμένο λόγο, τον εμπνευσμένο τρόπο να κάνω πράξη την προσωπική μου αλήθεια !!! ».  

 

ΚΡΙΟΣ

Για τους γεννημένους του πρώτου 10ημέρου (από 21 έως 31/3ου) αυτή την εβδομάδα σας δίνεται μια ευκαιρία συνεργασίας με κάποιο άτομο να αρχίσετε να πραγματοποιείτε ένα επαγγελματικό όνειρο με οικονομικό όφελος που είχατε κρυμένο στο συρτάρι. Με τον Κρόνο στον Αιγόκερω, για τους γεννημένους στις 26,27,28 Απριλίου, η καριέρα συνεχίζει να είναι το κύριο μέλημά σας, βάζοντας όλη την υπευθυνότητα, συνέπεια και εργατικότητα που διαθέτετε σε αυτήν. Έχετε την ευθύνη και την κόπωση για να στηρίξετε ένα τέκνο που θελετε να το δείτε να ανεβαίνει ψηλά. Για τους γεννημένους του δευτέρου 10ημέρου (από 1 έως 10/4ου) αυτή την εβδομάδα ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα δεν σας επιτρέπουν να σκεφτείτε με αντικειμενικότητα. Υπάρχει ροπή υπερβολής σε ξενύχτια, ποτά, τσιγάρα, ύπνο και εξαρτήσεις κάθε είδους. Η ψυχική υγεία ίσως επηρεάσει τη σωματική. Ελέξτε το όσο μπορείτε! Οι γεννημένοι του τρίτου 10ημέρου (από 10 έως 20/4ου) η έκλειψη Ηλίου σας αγγίζει θετικά ως προς τις αλλαγές που θα προωθηθούν όσον αφορά στους στόχους σας, στην κοινωνικότητά σας, και στον τρόπο εκφρασης των ταλέντων σας στην εργασία, στον ερωτικό τομέα και στα τέκνα σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Για τους γεννημένους του πρώτου 10ημέρου (από 20 έως 30/4ου) η εβδομάδα προσφέρει σταθερότητα στον εργασιακό τομέα, η οποία έρχεται μέσω ενός φιλικού προσώπου και για κάποιους κάνοντας χρήση του νόμου. Σε γενικές γραμμές σκέφτεστε ποικιλοτρόπως και μεθοδευμένα τους επαγγελματικούς σας στόχους.  Για τους γεννημένους του δευτέρου 10ημέρου (από 1 έως 11/5ου) υπάρχει κίνδυνος διάψευσης ή λάθους διαχείρισης  οικονομικών ή κληρονομικών θεμάτων. Μην παρασύρεστε από τους άλλους! Για τους γεννημένους του τρίτου 10ημέρου (από 11 έως 21/5ου) η έκλειψη Ηλίου σας αγγίζει όσον αφορά στις αλλαγές στον οικογενειακό τομέα, στην κατοικία, στα τέκνα ή στους γονείς με μια οικονομική επένδυση που θα θελήσετε να κάνετε, και θα πρέπει να προσέξετε τα έξοδα «βιτρίνας».

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Οι γεννημένοι του πρώτου 10ημέρου (από 21 έως 31/5ου) συνδυάζετε την εγκράτεια με τη μεθοδική σκέψη σε επαγγελματικά θέματα. Ένας γονιός παρόλο που δεν φαίνεται, σας δίνει την απαραίτητη ψυχολογική ή και οικονομική κάλυψη. Για τους γεννημένους του δευτέρου 10ημέρου (από 1 έως 11/6ου) αυτή την εβδομάδα προτάσεις για επαγγελματική συνεργασία δεν στηρίζονται σε κανένα πραγματικό υπόβαθρο γι΄αυτό κρατήστε πολύ μικρό καλάθι για να κρίνετε αντικειμενικά. Οι πιο νέοι θα θελήσετε να ξεφύγετε από τον έλεγχο των γονιών.  Για τους γεννημένους του τρίτου 10ημέρου (από 11 έως 20/6ου) η έκλειψη Ηλίου σας αγγίζει με ένα θετικό άνοιγμα προβολής σας, προς την κοινωνία, την ένταξη σας σε ευρύτερες κοινωνικές ομάδες ή στην πολιτική διευρύνοντας τον κύκλο γνωριμιών σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για τους γεννημένους του πρώτου 10ημέρου (από 21 έως 1/7ου) θέματα γάμου ή συνεργασιών μπαίνουν στο στόχαστρο και τα προσεγγίζετε με την απαραίτητη σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Με τον Κρόνο στον Αιγόκερω, για τους γεννημένους στις 27,28,29 Ιουνίου μια συνεργασία σε οικονομική βάση, σας παιδέυει μέχρι να βρει τη λύση της. Για τους γεννημένους του δευτέρου 10ημέρου (από 1 έως 12/7ου) νομικά επαγγελματικά θέματα σας μπερδεύουν και καλό είναι τα πάρετε δυο και τρεις γνώμες για να έχετε μια ξεκάθαρη άποψη. Για τους γεννημένους του τρίτου 10ημέρου (από 12 έως 21/7ου) η έκλειψη Ηλίου σας αγγίζει στον τομέα των πόρων, των κληρονομικών, γραφειοκρατικών και φορολογικών θεμάτων. Το κλείσιμο αυτών των θεμάτων είναι οριστικό.

 

ΛΕΩΝ

Για τους γεννημένους του πρώτου 10ημέρου (από 22 έως 1/8ου) διεξάγονται  συζητήσεις με γονείς για κληρονομικά ή φορολογικά θέματα, οι οποίες οδηγούν σε πρακτική εφαρμογή. Η υγεία των γονιών ίσως είναι ένα θέμα που ζητάει τη λύση του. Αρκετοί θα κάνετε επαφές με άτομα κύρους, για να τακτοποιήσετε ένα θέμα στην εργασία. Για τους γεννημένους του δευτέρου 10ημέρου (από 2 έως 12/8ου) αυτή την εβδομάδα δείχνει να έχετε τάσεις φυγής από το ταίρι σας, από το σπίτι και τους οικείους σας, φοροδιαφυγής, και αφηρημάδας. Για τους γεννημένους του τρίτου 10ημέρου (από 12 έως 21/8ου) η έκλειψη Ηλίου σας αγγίζει άμεσα στον τομέα των σχέσεων σας, με τους άλλους. Η αλλαγή που θέλετε να προωθήσετε ξεκινάει από εσας. Βάζεται στο κέντρο τους προσωπικούς σας στόχους και επαναπροσδιορίζετε τη σχέση σας με τους άλλους.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για τους γεννημένους του πρώτου 10ημέρου (από 22/8ου έως 2/9ου) τα συναισθηματικά και τα ερωτικά θέματα για τους αδέσμευτους, παίρνουν πιο επίσιμη χροιά με προοπτική τη σοβαρή δέσμευση. Για κάποιους δρομολογείται ένας συναιτερισμός μεταξυ γονέων και  τέκνων. Για τους γεννημένους του δευτέρου 10ημέρου (από 2 έως 12/9ου) η τάση της εβδομάδας είναι, οι συνεργασίες και οι συμμαχίες στον οικογενειακό χώρο, και από τις δύο πλευρές, να έχουν σαθρά θεμέλια, χτισμένα στην άμμο. Γι’ αυτό προσοχή! Για τους γεννημένους του τρίτου 10ημέρου (από 12 έως 21/9ου) η έκλειψη Ηλίου σας αγγίζει στον τομέα της εργασίας και της υγείας. Τακτοποιείτε ή βρίσκετε εργασία, και ένα θέμα υγείας βρίσκει τη λύση του.

 

ΖΥΓΟΣ

Για τους γεννημένους του πρώτου 10ημέρου (από 21 έως 3/10ου) τακτοποιείται ένα θέμα ακινήτου σχετικά με φορολογική ή οικονομική εκκρεμότητα. Η επαγγελματική στέγη παύει πλέον να σας απασχολεί γιατι βρίσκετε τη χρυσή τομή. Για τους ηλικιωμένους γονείς ενα θέμα υγείας είναι σε καλό δρόμο. Με τον Κρόνο στον Αιγόκερω, για τους γεννημένους στις 28,29,30 Σεπτεμβρίου ένα θέμα ακινήτου ή οικογενειακό, σας παιδέυει ακόμη μέχρι να βρει τη λύση του.  Οι γεννημένοι του δευτέρου 10ημέρου (από 3 έως 12/10ου) λόγια, υποσχέσεις στην εργασία μοιάζουν υπερφίαλες γι΄αυτό καλό είναι να μην δωσετε σημασία. Μια μετακίνηση να σας κοστίσει παραπάνω. Για τους γεννημένους του τρίτου 10ημέρου (από 12 έως 22/10ου) η έκλειψη Ηλίου σας αγγίζει θετικά στον τομέα των τέκνων για τους γονείς, και των ερωτικών για τους αδέσμευτους. Παντρέυεται, σπουδάζει, ή εκπληρώνει ένα στόχο του ένα τέκνο σας. Οι αδέσμευτοι βρίσκετε τον έρωτα της ζωής σας έτσι ξαφνικά.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για τους γεννημένους του πρώτου 10ημέρου (από 23/10ου έως 2/11ου) ευνοεΐστε για κρυφές και φανερές συμφωνίες, υπογραφές συμβολαίων και μικροδιαδρομές με αγαπημένα πρόσωπα.  Για τους γεννημένους του δευτέρου 10ημέρου (από 2 έως 11/11ου) η υπερβολή σε έξοδα και σπατάλη για τέκνα ή το ταίρι σας, ή για την εργασία υπάρχει, γι΄αυτό ελέγξτε το όσο μπορείτε. Για τους γεννημένους του τρίτου 10ημέρου (από 11 έως 21/11ου)  η έκλειψη Ηλίου σας αγγίζει στον τομέα της οικίας, κατοικίας, ακινήτων και γονέων. Οι αλλαγές θα έχουν σχέση με τη λειτουργικότητα της καθημερινότητάς σας ή την εργασία να συστεγάσετε  π.χ. την κατοικία με την επαγγελματική στέγη.  

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για τους γεννημένους του πρώτου 10ημέρου (από 22/11ου έως 2/12ου) τακτοποιείται οριστικά ένα οικονομικό θέμα στην οικία, στην οικογένεια και με ένα φιλο στην εργασία αποκαθίστανται τα συναισθήματά σας για αυτόν. Για τους γεννημένους στο δευτερο 10ήμερο (από 2 έως 12/12ου) κυριαρχούν τάσεις φυγής από το σπίτι ή από την πόλη στην οποία ζήτε, για συναισθηματικούς και ψυχολογικούς  κυρίως λόγους. Για τους γεννημένους του τρίτου 10ημέρου (από 12 έως 21/12ου) η έκλειψη Ηλίου σας αγγίζει θετικά στον τομέα των μετακινήσεων σε μικρή και μεγάλη ακτίνα για αγαπημένο πρόσωπο ή τέκνο. Μια ξαφνική συμφωνία στην καριέρα είναι επίσης ένα κίνητρο για τις μετακινήσεις.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για τους γεννημένους του πρώτου 10ημέρου (από 21 έως 31/12ου) επιδιώκετε μια επαγγελματική συμφωνία με αγαπημένο πρόσωπο η οποία έρχεται με επιτυχία. Για τους αδέσμευτους ο έρωτας είναι δίπλα σας με σοβαρές προοπτικές. Για τους γεννημένους του δευτέρου 10ημέρου (από 1 έως 11/1ου) κυριαρχεί η τάση για λόγια και υποσχέσεις κυρίως κρυφές, στον οικείο και στον φιλικό χώρο που θα διαψευσθούν. Για τους γεννημένους του τρίτου 10ημέρου (από 11 έως 20/1ου) η έκλειψη Ηλίου σας αγγίζει στον τομέα των εσόδων. Ξαφνικές πηγές εσόδων έρχονται από ακίνητο, οικογένεια , επέκταση εργασίας, ή από κληρονομιά.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για τους γεννημένους του πρώτου 10ημέρου (από 20 έως 30/1ου) σταθεροποιείτε κάποια έσοδα από μια εταιρεία ή δημόσιο ή από ακίνητο.  Για τους γεννημένους του δευτέρου 10ημέρου (από 30/1ου έως 9/2ου) η τάση της εβδομάδας δείχνει υπερβολή σε έξοδα για ένα φίλο, ή για μετακίνηση κυρίως για να φανείτε. Οσο μπορείτε συγκρατηθείτε! Για τους γεννημένους του τρίτου 10ημέρου (από 9 έως 18/2ου) πρώτα απ’ όλα: Χρόνια σας Πολλά και Καλά !!! Η έκλειψη Ηλίου σας αγγίζει άμεσα, με αλλαγές που θα προωθήσετε στον τρόπο επικοινωνίας με τον-την σύντροφο, το ταίρι, το τέκνο σας, ο οποίος θα συνάυδει με τον εσωτερικό σας εαυτό και συνεπώς είναι για το συμφέρον σας.  

 

ΙΧΘΕΙΣ

Για τους γεννημένους στο πρώτο 10ημέρο (από 19 έως 28/2ου) κάνετε κοινωνικές επαφές που είναι μέσα στους στόχους σας και εδραιώνετε τα συμφέροντά σας. Για τους γεννημένους του δευτέρου 10ημέρου (από 1 έως 10/3ου) υπερβολές και υπερεκτίμηση εαυτού και προσώπων με κύρος, σας βγάζουν εκτός αντικειμενικής κρίσης. Επανεξετάστε τα δεδομένα. Για τους γεννημένους του τρίτου 10ημέρου (από 10 έως 20/3ου) η έκλειψη Ηλίου σας αγγίζει στο να δράσετε μυστικά και αθόρυβα όσον αφορά σε έσοδα από την εργασία ή και από ένα ακίνητο. Ανανεώνετε την ψυχική σας υγεία και συμπεριφέρεστε με περισσότερη αυτοπεποίθηση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο