Τελευταία Νέα

Γράφει η Νίκη Κεράστα

 

ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ  29/1  ΕΩΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 4/2/2018

 

Αγαπημένοι φίλες και φίλοι,

Καλή εβδομάδα !

 

Η εβδομάδα χαρακτηρίζεται από την πρώτη από τις πέντε εκλείψεις, δύο σεληνιακές και τρεις ηλιακές, του έτους 2018,. Είναι ολική Σεληνιακή έκλειψη, λαμβάνει χώρα στις 31 Ιανουαρίου, στον άξονα Λέοντα Υδροχόου και ειδικά στις 11ο 37΄ του Λέοντα. Είναι ιδιαίτερα σημαντική για όσους ανήκετε στα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) και ειδικά εσείς που έχετε γεννηθεί μεταξύ 29 Απριλίου και 2 Μαίου, 1-5 Αυγούστου, 2-6 Νοεμβρίου και  29 Ιανουαρίου με 2 Φεβρουαρίου. Επίσης όσοι έχετε προσωπικούς πλανήτες ή ο ωροσκόπος σας είναι κοντά στις 9ο – 13ο μοίρες των παραπάνω ζωδίων.

Οι εκλείψεις είναι δυνατά αστρολογικά γεγονότα κια μας επηρεάζουν όλους, κάποιους περισσότερο και κάποιους λιγότερο.

Αυτό που χαρακτηρίζει τη  Σεληνιακή έκλειψη στις 31 Ιανουαρίου, είναι η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Νότιο δεσμό. Αυτό σημαίνει ότι οι σχέσεις με το άλλο μισό, τη μητέρα, το γυναικείο φύλλο και η συναισθηματική φόρτιση θα είναι το θέμα που θα τεθεί για να επέλθει η κάθαρση και να φωτιστεί. Η συγκεκριμένη έκλειψη έχει διδακτικό χαρακτήρα μιας και συμμετέχουν σε αυτήν ο Κρόνος και ο Δίας.

Η Σεληνιακή έκλειψη στις 31 Ιανουαρίου 2018 είναι κρίσιμη αλλά όχι δύσκολη, διότι παρουσιάζει ευκαιρίες και προκλήσεις που μας προετοιμάζουν ψυχολογικά για την Ηλιακή έκλειψη της 15ης  Φεβρουαρίου.

Ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο του Υδροχόου στις 31 Ιανουαρίου και θα παραμείνει εκεί έως τις 18 Φεβρουαρίου. Μια απ’ τις καλύτερες θέσεις του, προικίζοντάς μας, με εξυπνάδα και εφευρετικότητα. Η Αφροδίτη συνεχίζει να προχωράει στον Υδροχόο σχεδόν παρέα με τον Ήλιο. Από τις 26 Ιανουαρίου, ο ‘Αρης είναι στο ζώδιο του Τοξότη και θα παραμείνει εκεί έως τις 17 Μαρτίου. Από αυτή τη θέση θα μας προικίσει με διανοητική ενέργεια, ενθουσιασμό και θάρρος. Τα ταξίδια, ο αθλητισμός και η ενασχόληση με την ύπαιθρο γίνονται ευχάριστα και εύκολα. Οι γεννημένοι του τρίτου 10ημέρου όλων των ζωδίων θα έχουν μια ουδέτερη εβδομάδα. Το μότο της εβδομάδας είναι: «Ας καθαρίσω ότι μπορώ, το σπίτι, τον επαγγελματικό χώρο, το μυαλό, τα συναισθήματα, την ψυχή».  

 

ΚΡΙΟΣ

Για τους γεννημένους του πρώτου 10ημέρου (από 21 έως 31/3ου) από την Πέμπτη η ευστροφία και η ευρηματικότητα θα είναι στην υπηρεσία της καθημερινότητάς σας για να την κάνει πιο λειτουργική. Το Σαββατοκύριακο θα είστε γεμάτοι ενέργεια, δραστήριοι στο νου κια στο σώμα γι’ αυτό εκμεταλλευτείτε το με το παραπάνω.  Με τον Κρόνο στον Αιγόκερω, για τους γεννημένους στις 24,25,26 Απριλίου, η καριέρα συνεχίζει να είναι το κύριο μέλημά σας βάζοντας όλη την υπευθυνότητα, συνέπεια και εργατικότητα που διαθέτετε σε αυτήν. Έχετε την ευθύνη και την κόπωση για την στήριξη ενός τέκνου που θελετε να το δείτε να ανεβαίνει ψηλά. Για τους γεννημένους του δευτέρου 10ημέρου (από 1 έως 10/4ου) αυτή την εβδομάδα είστε σαφώς πιο ερωτικοί, φιλικοί, συνεργάσιμοι, κοινωνικοί και με θετικό οικονομικό αντίκρυσμα. Η έκλειψη σας επηρεάζει θετικά και σας κάνει πιο δημιουργικούς και θελκτικούς. Ξεκαθαρίζετε τα «άχρηστα» συναισθήματα για να πετύχετε τους στόχους σας. Οι γεννημένοι του τρίτου 10ημέρου (από 10 έως 20/4ου) και ειδικά των πρώτων ημερών έχετε γόνιμες και θετικές ιδέες για να προωθήσετε και να διεκδικήσετε τα συμφέροντα και τις επιθυμίες σας δυναμικά. Αρκετοί διανύετε μια περίοδο δημιουργίας εμπνευσμένοι από μια ιδέα ή από κάποιον-α καταφέρνοντας με αυτό τον τρόπο να επιτύχετε έναν προσωπικό στόχο.  

ΤΑΥΡΟΣ

Για τους γεννημένους του πρώτου 10ημέρου (από 20 έως 30/4ου) η εβδομάδα αρχίζει από την Πέμπτη να γίνεται πιο προκλητική με τα έσοδα και τα έξοδα και λιγη εγκράτεια στις αγορές θα έκανε καλό. Το Σαββατοκύριακο προβλέπονται κρυφά έσοδα από την επαγγελματική δραστηριότητα ή και από την τύχη. Τα  γλυκά συναισθήματα που νιώθετε συνδιάζονται με τη γοητεία που ασκείτε αυτη την περίοδο. Για τους γεννημένους του δευτέρου 10ημέρου (από 1 έως 11/5ου) η έκλειψη σας προτείνει  να κλείσετε παλιές οικογενειακές υποθέσεις και με αδέλφια και με συγγενείς. Η εργασία και η επιχείρηση για τους ελεύθερους επαγγελματίες έχει ανάγκη από καλύτερες συμφωνίες και καινοτόμες για να πάει μπροστα. Κάποιοι θα θελήσετε να καλοπίσετε ή να κάνετε εργασίες για το σπίτι σας. Για τους γεννημένους του τρίτου 10ημέρου (από 11 έως 21/5ου) και ειδικά των πρώτων ημερών αρχίζει να διαφαίνεται μια επωφελής επαγγελματική συνεργασία με ευνοΐκούς όρους.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Οι γεννημένοι του πρώτου 10ημέρου (από 21 έως 31/5ου) Από την Πέμπτη με την είσοδο και του Ερμή θα «νομίζετε» ότι τα ξέρετε όλα. Η ενασχόληση με  νομικές υποθέσεις ακινήτου και τραπεζικά θέματα είναι πολύ πιθανή. Η μελέτη και οι εξετάσεις για τους σπουδαστές διεξάγονται με ευελιξία. Το Σαββατοκύριακο  διαπραγματεύεστε με ένα φίλο μια συμφωνία, διοχετεύοντας αρκετή από την ενέργειά σας για να τα «βρείτε».  Για τους γεννημένους του δευτέρου 10ημέρου (από 1 έως 11/6ου) αυτή την εβδομάδα ισορροπείτε μεταξύ νου και καρδιάς πετώντας τους φόβους και φιλοσοφώντας περισσότερη τη ζωή. Με την Αφροδίτη και τον Ήλιο στον Υδροχόο, είστε σαφώς πιο αισιόδοξοι ανοιχτόμυαλοι ανέμελοι και ευμαθείς.   Για τους γεννημένους του τρίτου 10ημέρου (από 11 έως 20/6ου) συνεχίζονται οι θετικές ζυμώσεις για μια επαγγελματική συνεργασία με πιθανότητα συμμετοχής ενός αγαπημένου προσώπου. Για κάποιους άλλους ο γάμος και η εργασία συμβαδίζουν.  

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι γεννημένοι του πρώτου 10ημέρου (από 21 έως 1/7ου) από την Πέμπτη σας απασχολούν τα έσοδα και τα έξοδα και σκέφτεστε πως θα τα διαχειριστείτε πιο έξυπνα. Το Σαββατοκύριακο κάνετε μια έξυπνη κρυφή οικονομική κίνηση στην εργασία η οποία αποδίδει με σκοπό το κέρδος. Με τον Κρόνο στον Αιγόκερω, για τους γεννημένους στις 24,25,26 Ιουνίου μια συνεργασία σε οικονομική βάση σας παιδέυει μέχρι να βρει τη λύση της. Για τους γεννημένους του δευτέρου 10ημέρου (από 1 έως 12/7ου)αυτή την περίοδο είστε πιο ελκυστικοί, γοητευτικοί, διεκδικητικοί και με σχετική έυκολία στο κέρδος. Οι φίλοι και η οικογένεια σας κάνουν τα χατίρια και ίσως κάποιο δώρο. Προσπαθείτε να ισορροπήσετε με τα έσοδα και τα έξοδα σε σχέση με το σπίτι και τις κοινωνικές  υποχρεώσεις.Για τους γεννημένους του τρίτου 10ημέρου (από 12 έως 21/7ου)  και ειδικά των πρώτων ημερών βάζετε το μεράκι σας στην εργασία αλλά κάποιοι άλλοι συναντάτε τον έρωτα εκεί με θετικές προοπτικές. Για κάποιους ένα ξαφνικό θέμα στην υγεία ζητάει την απαραίτητη προσοχή. Κλείνετε θέματα επαγγελματικής στέγης με επιτυχία.

 

ΛΕΩΝ

Για τους γεννημένους του πρώτου 10ημέρου (από 22 έως 1/8ου) από την Πέμπτη είστε σε επαφή με περισσότερο κόσμο με καλή διάθεση και αρκετά συνεργάσιμοι. Το Σαββατοκύριακο είστε σε δράση, δημιουργικοί, χαρούμενοι με παιχνιδιάρική διάθεση, κεφάτοι με το άλλο φύλλο, με τον-την συντροφο και οι γονείς με τα τέκνα σας. Για τους γεννημένους του δευτέρου 10ημέρου (από 2 έως 12/8ου) αυτή την εβδομάδα η έκλειψη σας ζηταει να  βρίσκεστε, να  μιλάτε, να συζητάτεμυστικά και φανερά με άτομα κύρους,  από τον επαγγελματικό χώρο, ή με έναν γονιό, χτίζοντας έτσι τις σχέσεις και τις συμμαχίες σας. Οι σημαντικές σχέσεις, σας απασχολούν από τη συναισθηματική κυρίως πλευρά απαιτώντας αλλαγή. Για τους γεννημένους του τρίτου 10ημέρου (από 12 έως 21/8ου) και ειδικά των πρώτων ημερών θέλετε να κάνετε κάποιες επεμβάσεις στην οικία για ένα τέκνο, και έχετε υπερβολική χαρά. Οι αδέσμευτοι κάνετε μια γνωριμία με θετικές ερωτικές προοπτικές για μόνιμη δέσμευση.  Επίσης διανύετε μια περίοδο που σχεδιάζετε ένα ταξίδι μακρυά με το σύντροφό σας με αρκετές πιθανότητες να το πραγματοποιήσετε. Επεκτείνετε τις γνώσεις σας με σπουδές και γίνεστε πιο ανοιχτόμυαλοι. Προωθήστε νομικές υποθέσεις.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για τους γεννημένους του πρώτου 10ημέρου (από 22/8ου έως 2/9ου) από την Πέμπτη ο τομέας  εργασία αρχίζει και δουλευει σαν ρολόι. Το Σαββατοκύριακο είστε ιδιαίτερα δραστήριοι με την εργασία  στην οικία, ή με ένα ακίνητο. Επιλύετε ένα θέμα υγείας των  γονέων ή δικό σας. Για τους γεννημένους του δευτέρου 10ημέρου (από 2 έως 12/9ου) η εβδομάδα σας βρίσκει να θέλετε να ανανεώσετε την εργασία και το χώρο της, είτε αισθητικά έιτε εφαρμόζοντας μια καινοτόμα ιδέα και να κάνετε ένα όνειρο πραγματικότητα. Ενεργοποιούνται μυστικές επαγγελματικές επαφές με σκοπό το κέρδος. Για τους γεννημένους του τρίτου 10ημέρου (από 12 έως 21/9ου) και ειδικά των πρώτων ημερών ενεργοποιείτε τον τομέα ακινήτων, κατοικίας με επαφές, σχέδια, οικονομικές συναλλαγές προς όφελος σας.

 

ΖΥΓΟΣ

Για τους γεννημένους του πρώτου 10ημέρου (από 21 έως 3/10ου) από την Πέμπτη αρχίζετε να απολαμβάνετε περισσότερο τη χαρά της ζωής και το Σαββατοκύριακο μετακινήστε με την οικογένεια και με αγαπημένα πρόσωπα. Είστε πιο αθλητικοί και σε φόρμα. Με τον Κρόνο στον Αιγόκερω, για τους γεννημένους στις 24,25,26 Σεπτεμβρίου ένα θέμα ακινήτου ή οικογενειακό σας παιδέυει ακόμη μέχρι να βρει τη λύση του.  Οι γεννημένοι του δευτέρου 10ημέρου (από 3 έως 12/10ου) διανύετε μια δημιουργική, ευχάριστη, ερωτική και κοινωνική περίοδο με το ταίρι σας. Οι γονείς καμαρώνετε τα τέκνα σας, και η εύνοια της τύχης είναι με το μέρος σας. Οι επαγγελματικοί στόχοι είναι σε πρώτο πλάνο απαιτώντας τις κατάλληλες αλλαγές. Για τους γεννημένους του τρίτου 10ημέρου (από 12 έως 22/10ου) και ειδικά των πρώτων ημερών έρχεται μια επιτυχής οικονομική συμφωνία. Οι υπόλοιποι χαίρεστε τον έρωτα, τον συντροφο,  το τέκνο ή ένα δημιουργημά σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για τους γεννημένους του πρώτου 10ημέρου (από 23/10ου έως 2/11ου) από την Πέμπτη και με ιδιαίτερη έμφαση το Σαββατοκύριακο, οι ελεύθεροι επαγγελματίες έχετε έσοδα από την επιχείρησή σας. Είστε κοινωνικοί εντός και εκτός σπιτιού. Για τους γεννημένους του δευτέρου 10ημέρου (από 2 έως 11/11ου) έχετε εύνοια στο σπιτικό σας, το καλοπίζετε και καλή συνεργασία με τους γονείς σας. Οι επιχειρηματίες ευνοείστε στην επιχείρησή σας και στην ψυχολογία σας κυριαρχεί η  ήρεμη δύναμη. Η έκλειψη σας εντάσσει σε μια περίοδο αλλαγής του κοινωνικού σας προφίλ και είστε πιο διπλωμάτες με αισιόδοξη στάση απέναντι στους άλλους. Για τους γεννημένους του τρίτου 10ημέρου (από 11 έως 21/11ου) προβλεπονται έσοδα από εταιρεία,  δημόσιο και εργασία. Έχετε το χάρισμα της ήρεμης δύναμης.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για τους γεννημένους του πρώτου 10ημέρου (από 22/11ου έως 2/12ου) από την Πέμπτη είστε σε περισσότερη μετά- κίνηση, κάνετε επαφές με άτομα κύρους και το Σαββατοκύριακο, κλείνετε κρυφά μια επαγγελματική συμφωνία. Είστε δραστήριοι, ερωτεύσιμοι, δημιουργικοί, τυχεροί αλλά και βιαστικοί. Πιέζεστε λίγο οικονομικά. Για τους γεννημένους στο δευτερο 10ήμερο (από 2 έως 12/12ου) με την έκλειψη προωθείτε θετικές αλλαγές στους  εργασιακούς σας στόχους, επεκτείνοντας τις γνώσεις σας. Για κάποιους το κλειδί βρίσκεται στο νόμο και για άλλους στο εξωτερικό.  Για τους γεννημένους του τρίτου 10ημέρου (από 12 έως 21/12ου) παίρνετε ψυχική δύναμη απ’ το κυνήγι των στόχων σας και από τους φίλους. Ανοίγεστε στη γνώση, στην επικοινωνία, στα ταξίδια, στον έρωτα και στη δημιουργία όπως δεν το έχετε ξανακάνει. Για τους γονείς, τα τέκνα είναι πηγή χαράς.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για τους γεννημένους του πρώτου 10ημέρου (από 21 έως 31/12ου) από την Πέμπτη αρχίζουν σταδιακά να αυξάνονται τα έσοδα από την εργασία και το Σαββατοκύριακο, οι ελεύθεροι επαγγελματίες παίρνετε την  απόφαση να κλεισετε μια ευνοΐκή οικονομική συμφωνία για εσας με το δημόσιο. Ένας επαγγελματικός στόχος επιτυγχάνεται. Για τους γεννημένους του δευτέρου 10ημέρου (από 1 έως 11/1ου) θα προωθήσετε αλλαγή τακτικής μέσω των συνεργασιών σας, σε επαγγελματικά, ερωτικά και θέματα συμφερόντων. Νιώθετε περισσότερη αυτοπεποίθηση και ίσως είστε λίγο παραπάνω κτητικοί με το ταίρι σας. Οι γονείς δείχνετε τη χαρά και την αναγνώριση που αρμόζει στα τέκνα σας. Για τους γεννημένους του τρίτου 10ημέρου (από 11 έως 20/1ου) απρόοπτα έξοδα για την οικία ή την επιχείρηση, σας ταλαιπωρούν. Προωθείτε έναν κρυφό επαγγελματικό στόχο με επιτυχία.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για τους γεννημένους του πρώτου 10ημέρου (από 20 έως 30/1ου) πρώτα απ’ όλα: Χρόνια σας Πολλά και Καλά !!! Από την Πέμπτη ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο του Υδροχόου και θα παραμείνει έως τις 18 Φεβρουαρίου ο οποίος σας χαρίζει γοητεία, αυξάνοντας την επιθυμία να ικανοποιήσετε τα κέφια σας. Το Σαββατοκύριακο με ένα φίλο περνάτε όμορφα. Για κάποιους μια επαγγελματική γνωριμία εξελίσσεται σε κάτι περισσότερο.  Για τους γεννημένους του δευτέρου 10ημέρου (από 30/1ου έως 9/2ου) πρώτα απ’ όλα: Χρόνια σας Πολλά και Καλά !!! Η Αφροδίτη και ο Ήλιος στο ζώδιό σας, ενισχύει την  γοητεία, την ομορφιά, την αισιοδοξία και την αρμονία στις σχέσεις σας. Ο γάμος και η οικογένεια σας προσφέρουν χαρά.Η έκλειψη σας προτείνει να μπείτε στη διαδικάσία να διαφοροποιήσετε τον τρόπο σκέψης σας, όσον αφορά σε μια επαγγελματική συνεργασία ή στον-στην σύντροφο. Για τους γεννημένους του τρίτου 10ημέρου (από 9 έως 18/2ου) μια ξαφνική  ευκαιρία για συμφωνία, κάτι σαν συνεργασία, προκύπτει με θετικά αποτελέσματα. Κάνετε μια παράξενη-ασυνήθιστη μικροδιαδρομή. Οι επαγγελματικοί στόχοι νομιμοποιούνται και επεκτείνονται.

 

ΙΧΘΕΙΣ

Για τους γεννημένους στο πρώτο 10ημέρο (από 19 έως 28/2ου) από την Πέμπτη οι  ελεύθεροι επαγγελματίες  προωθείτε μια μυστική συνεργασία στην οποία από το Σαββατοκύριακο φαίνεται να σας βοηθά ενεργά και αποτελεσματικά  ένας φίλος για την υλοποίησή της και να αναγνωρίζετε η αξία σας στον επαγγελματικό και κοινωνικό στίβο. Επίσης, οφειλές προς το δημόσιο τακτοποιούνται με ευκολία. Για τους γεννημένους του δευτέρου 10ημέρου (από 1 έως 10/3ου) θέματα υγείας και διατροφής βρίσκουν τη λύση τους με τη συμβολή αγαπημένου προσώπου. Οργανωθείτε καλύτερα για να μην κουράζεστε. Για τους γεννημένους του τρίτου 10ημέρου (από 10 έως 20/3ου) κληρονομικά θεματα τακτοποιούνται με τον καλύτερο τρόπο. Κάποιοι άλλοι εδραιώνονται στο επάγγελμα τους και ανταμείβονται.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο