Τελευταία Νέα

 

Οι εξελίξεις στην υπόθεση του Θανάση Φρυγανά, ο οποίος όπως είναι γνωστό πρέπει να χειρουργηθεί στο εξωτερικό για σοβαρό πρόβλημα υγείας, είναι ραγδαίες και εύλογα ενδιαφέρουν τους Λιβαδείτες αλλά και όλους τους Ελληνες που συμπαραστάθηκαν στη δοκιμασία του.

Η μεγάλη ανταπόκριση των πολιτών στην έκκλησή του για οικονομική βοήθεια (δείτε ενδεικτικά από την εκδήλωση στη Λιβαδειά εδώ https://viotiaplus.gr.185-138-42-70.linuxzone138.grserver.gr/archives/18138) έχει φέρει αρκετά κοντά τον μεγάλο στόχο της συγκέντρωσης του ποσού που είναι απαραίτητο για την εξειδικευμένη χειρουργική επέμβαση.  Τώρα που η θετική κατάληξη φαίνεται καθαρά στον ορίζοντα είναι η κρίσιμη στιγμή στην οποία πρέπει όλοι να συμβάλουμε ώστε το ποσό να συμπληρωθεί και η υγεία του συμπολίτη μας να αποκατασταθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του viotiaplus.gr., ο Θανάσης  Φρυγανάς θα ταξιδέψει αεροπορικώς αύριο στις 10.30 για τη Γερμανία,  όπου θα χειρουργηθεί τις επόμενες μέρες έχοντας μαζί του την αγάπη της οικογένειάς του και των ανώνυμων ανθρώπων που στάθηκαν στο πλευρό του.

Γι’ αυτό καθήκον όλων είναι να συνεχίσουμε τη στήριξη, με όποιο τρόπο και όποιο ποσό μπορούμε, στους λογαριασμούς που αναφέρονται στην ανάρτηση του Θανάση Φρυγανά στο facebook. Δείτε.

One thought on “Στη Γερμανία για την εγχείρηση ο Θανάσης Φρυγανάς– Κρίσιμη η στήριξη των πολιτών για τη συμπλήρωση του ποσού

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο