Τελευταία Νέα

Γράφει η Νίκη Κεράστα

 

ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ  22/1  ΕΩΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 28/1/2018

 

Αγαπημένοι φίλες και φίλοι,

 

Καλή εβδομάδα !

 

Την εβδομάδα ετούτη, συνεχίζει να είναι σε ισχύ το εξάγωνο του Δία με τον Πλούτωνα και να επηρεάζει θετικά όσους είναι γεννημένοι στο δεύτερο 10ήμερο, για αναμόρφωση, χαρά, χρήμα, ανάπλαση, διεκδίκηση, ιδεαλισμό, ευελιξία και ευστροφία. Ο Ερμής συνεχίζει να κινείται στον Αιγόκερω προσεγγίζοντας τον Πλούτωνα τον Δία και τον Ουρανό. Η Αφροδίτη συνεχίζει να προχωράει σχεδόν παρέα με τον Ήλιο στον Υδροχόο. Στις 26 Ιανουαρίου, ο ‘Αρης αφήνει το Σκορπιό για να εισέλθει στο ζώδιο του Τοξότη και να παραμείνει εκεί έως τις 17 Μαρτίου. Από αυτή τη θέση θα μας προικίσει με διανοητική ενέργεια, ενθουσιασμό και θάρρος. Τα ταξίδια, ο αθλητισμός και η ενασχόληση με την ύπαιθρο γίνονται ευχάριστα και εύκολα. Το μότο της εβδομάδας είναι: « Η ευκαιρία έχει πολλά πρόσωπα όταν έχεις έμπνευση και τολμάς στοχευμένα!!! ».

ΚΡΙΟΣ

Για τους γεννημένους του πρώτου 10ημέρου (από 21 έως 31/3ου) με τον Κρόνο στον Αιγόκερω, η καριέρα συνεχίζει να είναι το κύριο μέλημά σας βάζοντας όλη την υπευθυνότητα, συνέπεια και εργατικότητα που διαθέτετε σε αυτήν. Έχετε την ευθύνη και την κόπωση για την στήριξη ενός τέκνου που θελετε να το δείτε να ανεβαίνει ψηλά. Είστε σαφώς πιο ερωτικοί, φιλικοί, συνεργάσιμοι, κοινωνικοί και με θετικό οικονομικό αντίκρυσμα. Για τους γεννημένους του δευτέρου 10ημέρου (από 1 έως 10/4ου) και αυτή η εβδομάδα είναι μόνο θετική για την προώθηση σε επαγγελματικά θέματα, μέσω επαφών και συμφωνιών που σας ανεβάζουν κοινωνικά και σταθεροποιούν τα οικονομικά σας. Οι συζητήσεις ή μια είδηση είναι σημαντικές για την βελτίωση της εργασίας. Έχετε την έμπρακτη στήριξη από έναν γονιό και από άτομα με κάποιο κύρος. Για τους γεννημένους στις 8-9-10/4 που δύσκολέυονται στα επαγγελματικά – οικονομικά θέματα, έρχεται μια νομική βοήθεια περισσότερο  σε σχέση με το γραφειοκρατικό τομέα του θέματος. Θέματα υγείας διευκολύνονται. Οι γεννημένοι του τρίτου 10ημέρου (από 10 έως 20/4ου) διοχετέυετε με άνεση την ενέργεια σας για να  προωθήσετε και να διεκδικήσετε τα συμφέροντά και τις επιθυμίες σας δυναμικά. Το Σαββατοκύριακο καλό θα είναι να συγκρατηθείτε, γιατί υπάρχει η τάση να προκύψει μια λεκτική διαφωνία με κάποιον φίλο ή ανώτερό σας. Αρκετοί  διανύετε μια περίοδο που είστε ερωτευμένοι με ένα δημιούργημά σας ή με μια ιδέα ή με κάποιον-α.

ΤΑΥΡΟΣ

Για τους γεννημένους του πρώτου 10ημέρου (από 20 έως 30/4ου) η εβδομάδα είναι καλή για να προωθήσετε επαγγελματικά και οινονομικά θέματα αλλά και δημοσίου. Αυτό αντανακλά ευχάριστα με νότα ανανέωσης και στον οικογενειακό χώρο. Για τους γεννημένους του δευτέρου 10ημέρου (από 1 έως 11/5ου) και ειδικά στις 9-10-11/5προωθείτε μια καλή επαγγελματική δραστηριότητα με κάποια μορφή συνεταιρισμού, η οποία μπορεί να προωθηθεί μεσω διαδικτύου αλλά και στο εξωτερικό, ή με ιδέες από αυτό. Μια νομική απόφαση σας απαλλάσσει από οικονομική οφειλή. Κάποιοι θα πάρετε την απόφαση να δεσμευτείτε με τα δεσμά του γάμου λαμβάνοντας υπ΄όψιν και τον οικονομικό παράγοντα. Η επιμόρφωση και οι σπουδές ευνοούνται και αποδίδουν. Για τους γεννημένους του τρίτου 10ημέρου (από 11 έως 21/5ου) μέχρι την Παρασκευή σας προβληματίζουν οι σχέσεις με τους άλλους. Το Σαββατοκύριακο προβλέπεται ένας ψυχολογικός  εκνευρισμός με τάση να επεκταθεί στην εργασία, και σε αγαπημένα άτομα. Αυξημένα έξοδα για διασκέδαση.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Οι γεννημένοι του πρώτου 10ημέρου (από 21 έως 31/5ου) με την Αφροδίτη και τον Ήλιο στον Υδροχόο, είστε σαφώς πιο αισιόδοξοι ανοιχτόμυαλοι ανέμελοι και ευμαθείς. Η μελέτη και οι εξετάσεις για τους σπουδαστές διεξάγονται με ευστροφία. Τα νομικά θέματα ευνοούνται. Από την Παρασκευή με τον Άρη στον Τοξότη εσείς και οι αλλοι προσπαθέιτε να τα «βρείτε».  Για τους γεννημένους του δευτέρου 10ημέρου (από 1 έως 11/6ου) αυτή η εβδομάδα είναι ιδανική για να τακτοποιήσετε οικονομικά, φορολογικά ή κληρονομικά θεματα με το δημόσιο, την γραφειοκρατεία κτλ. με αποδοτικό τρόπο. Η επαγγελματική στέγη γίνεται πιο λειτουργική. Θέματα υγείας και διατροφής βρίσκουν εύκολα τη λύση τους. Για τους γεννημένους του τρίτου 10ημέρου (από 11 έως 20/6ου) Προσέξτε την υγεία σας μέχρι την Πέμπτη. Το Σαββατοκύριακο για κάποιους μια παρεξήγηση με ένα φίλο με ερωτικό περιεχόμενο είναι πιθανή και για άλλους μια οικογενειακή λεκτική αντιπαράθεση.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι γεννημένοι του πρώτου 10ημέρου (από 21 έως 1/7ου) είστε πιο ελκυστικοί, γοητευτικοί, διεκδικητικοί και με σχετική έυκολία στο κέρδος. Οι φίλοι και η οικογένεια σας κάνουν τα χατίρια ίσως και κάποιο δώρο. Για τους γεννημένους του δευτέρου 10ημέρου (από 1 έως 12/7ου) και ειδικά στις 11-12-13/7 που δοκιμάζεστε στις σημαντικές σχέσεις εδώ και καιρό, αυτή την περίοδο ανακουφίζεστε από ένα συναισθηματικό θέμα. Επίσης μια νομική λύση στην εργασία διευκολύνει μια συνεργασία. Η υγεία ενός τέκνου βελτιώνεται. Για τους υπόλοιπους, συνεχίζεται να ευνοείται ένα συναισθηματικό θέμα που παίρνει τη μορφή δέσμευσης. Από μία συζήτηση μαθαίνετε ένα μυστικό, ωφέλιμο για την εργασία. Κάποιο πρόσωπο προσπαθεί να εκδηλώσει το ενδιαφέρον του.  Κάποιοι άλλοι θα  συνεταιριστείτε στην επιχείρησή σας με αγαπημένα πρόσωπα και καλά θα κάνετε. Για τους γεννημένους του τρίτου 10ημέρου (από 12 έως 21/7ου) μέχρι την Πέμπτη είστε δημιουργικοί, ερωτικοί και οι γονείς δραστηριοποιείστε με τα τέκνα σας. Το Σαββατοκύριακο υπάρχει η τάση να πείτε κάποια λόγια που δεν θα έπρεπε σε άτομα κύρους και σε προΐστάμενους. Συγκρατηθείτε όσο μπορείτε!

 

ΛΕΩΝ

Για τους γεννημένους του πρώτου 10ημέρου (από 22 έως 1/8ου) βρίσκεστε, μιλάτε, συζητάτε με άτομα κύρους, και από τον επαγγελματικό χώρο, ή με έναν γονιό, χτίζοντας έτσι τις σχέσεις και τις συμμαχίες σας. Από την Παρασκευή γίνεστε πιο χαρούμενοι και έχετε παιχνιδιάρική διάθεση με το άλλο φύλλο. Οι γονείς αντλείτε χαρά από τα τέκνα σας. Για τους γεννημένους του δευτέρου 10ημέρου (από 2 έως 12/8ου) και αυτή η εβδομάδα είναι ιδανική για να βρείτε εργασία ή να ξεκινήσετε εργασία κατ’ οίκον. Βελτιώνετε την επαγγελματική σας στέγη και την κάνετε πιο λειτουργική και συμφέρουσα. Ένα θέμα υγείας ή διατροφής βρίσκει το στόχο του. Για τους γεννημένους του τρίτου 10ημέρου (από 12 έως 21/8ου)μέχρι την Πέμπτη διοχετεύετε την ενέργειά σας στο σπίτι και στους οικείους. Το Σαββατοκύριακο υπάρχει η τάση κάποιος να σας πει την γνώμη του για ένα θέμα εργασίας ή υγείας, και αν βιαστήτε να την ακολουθήσετε να σας κοστίσει σε χρήμα. Αυτό που προτείνεται, για το Σαββατοκύριακο, είναι αυτοέλεγχος σε γάμο και συνεργασίες γιατί θα υπάρχουν διαφορετικές απόψεις. Επίσης διανύετε μια περίοδο που σχεδιάζετε ένα ταξίδι μακρυά με το σύντροφό σας με αρκετές πιθανότητες να το πραγματοποιήσετε. Επεκτείνετε τις γνώσεις σας με σπουδές και γίνεστε πιο ανοιχτόμυαλοι.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για τους γεννημένους του πρώτου 10ημέρου (από 22/8ου έως 2/9ου) η εβδομάδα σας βρίσκει να θέλετε να ανανεώσετε την εργασία και το χώρο της, είτε αισθητικά έιτε εφαρμόζοντας μια καινοτόμα ιδέα. Από την Παρασκευή η οικία, ένα ακίνητο ή ένας γονιός αρχίζει να σας απασχολεί. Για τους γεννημένους του δευτέρου 10ημέρου (από 2 έως 12/9ου) οι γονείς παίρνετε  χαρά απ’ τα παιδιά σας και η ψυχολογία σας είναι ανεβασμένη. Οι αδέσμευτοι έχετε πολύ καλές συνθήκες για ερωτική γνωριμία. Βγείτε έξω. Οι δεσμευμένοι επισημοποιείτε τον έρωτά σας. Μετακινήστε και επικοινωνείτε με αγαπημένα πρόσωπα.  Για τους γεννημένους του τρίτου 10ημέρου (από 12 έως 21/9ου) μέχρι την Πέμπτη ευνοούνται συμφέρουσες συναλλαγές  και συμφωνίες. Το Σαββατοκύριακο υπάρχει η τάση από μια βλάβη ενός μηχανήματος στον εργασιακό χώρο, να πρέπει να ξοδέψετε χρήματα για την επιδιόρθωσή του.

 

ΖΥΓΟΣ

Για τους γεννημένους του πρώτου 10ημέρου (από 21 έως 3/10ου) διανύετε μια περίοδο δημιουργική, ευχάριστη, ερωτική. Χαίρεστε τη ζωή και τα τέκνα σας οι γονείς, και η εύνοια της τύχης είναι με το μέρος σας. Από την Παρασκευή αρχίζετε να δραστηριοποιείστε στις επαφές, στις μετακινήσεις και η μάθηση βελτιώνει την ποιότητα της καθημερινότητά σας. Οι γεννημένοι του δευτέρου 10ημέρου (από 3 έως 12/10ου) συνεχίζετε να ασχολείστε με το θέμα σπίτι, ακίνητα και οικογένεια και βρίσκετε τρόπους για να εξοικονομήσετε χρήματα για αυτά. Οι γονείς βοηθούν οικονομικά. Για τους γεννημένους του τρίτου 10ημέρου (από 12 έως 22/10ου) το κυνήγι του χρήματος σας κάνει δραστήριους αλλά και μετρημένους στα έξοδα. Το Σαββατοκύριακο υπάρχει η τάση για μια διαφωνία με τους οικείους σας ή με αγαπημένο πρόσωπο, λόγω διαφορετικών αντιλήψεων και ψυχολογικής προσέγγισης του θέματος. Για τους γεννημένους στις 12-13-14/10 που αντιμετωπίζετε οικονομική δυσκολία με ένα ακίνητο, με έναν γονιό ή με την οικογένεια σας, έρχεται μια επαγγελματική συμφωνία για να σας ανακουφίσει στο παραπάνω ζήτημα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για τους γεννημένους του πρώτου 10ημέρου (από 23/10ου έως 2/11ου) συνεχίζεται η εύνοια στο σπιτικό σας, το καλοπίζετε και έχετε καλές σχέσεις με τους γονείς. Οι επιχειρηματίες ευνοείστε στην επιχείρησή σας. Στην ψυχολογία σας κυριαρχεί η  ήρεμη δύναμη. Για τους γεννημένους του δευτέρου 10ημέρου (από 2 έως 11/11ου) η κίνηση, η μετακίνηση, οι επαφές και η επικοινωνία συνεχίζουν να είναι θετικές για οικονομικούς και επαγγελματικούς λόγους. Κάποιος φίλος σας διευκολύνει οικονομικά. Γραφειοκρατικά θέματα τακτοποιούνται με άνεση και οριστικά. Βελτιώνεται και κάνετε πιο λειτουργικό το μεταφορικό σας μέσον. Για τους γεννημένους του τρίτου 10ημέρου (από 11 έως 21/11ου) μέχρι την Πέμπτη η δημιουργική κόπωση από την εργασία θα είναι παρούσα.  Το Σαββατοκύριακο ένα ξαφνικό θέμα στην εργασία προκύπτει από έναν γνωστό, που σας ξεσηκώνει για οικονομικούς λόγους. Δώστε χρόνο για να σταθμίσετε την κατάσταση πριν πάρετε τη σωστή απόφαση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για τους γεννημένους του πρώτου 10ημέρου (από 22/11ου έως 2/12ου) η κοινωνικότητά σας λειτουργεί υπερ σας στην εργασία. Στοχεύετε να επεκτείνετε τις γνώσεις σας για επαγγελματικούς λόγους με την παρότρινση ενός φίλου. Από την Παρασκευή αρχίζετε να είστε ερωτεύσιμοι, δημιουργικοί και αρκετά τυχεροί. Για τους γεννημένους στο δευτερο 10ήμερο (από 2 έως 12/12ου) και ετούτη την εβδομάδα πρωταγωνιστούν η διευθέτηση οικονομικών θεματων με το δημόσιο. Ασχολείστε σοβαρά με ένα οικονομικό θέμα με  τη συνεργασία ανθρώπων με κύρος που κατέχουν μια σημαντική θέση. Για τους γεννημένους του τρίτου 10ημέρου (από 12 έως 21/12ου) ανοίγεστε στη γνώση, στην επικοινωνία, στα ταξίδια, στον έρωτα και στη δημιουργία όπως δεν το έχετε ξανακάνει. Για τους γονείς, τα τέκνα είναι πηγή χαράς.  Το Σαββατοκύριακο μια κουβέντα από ένα αγαπημένο πρόσωπο, σας «πέφτει» βαριά και καλό θα ήταν να μην δώσετε συνέχεια.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για τους γεννημένους του πρώτου 10ημέρου (από 21 έως 31/12ου) συνεχίζετε να στοχεύετε στα έσοδα τα οποία έρχονται από το επάγγελμα και από άλλους πόρους. Νιώθετε περισσότερη αυτοπεποίθηση και ίσως είστε λίγο παραπάνω κτητικοί με το ταίρι σας. Οι γονείς δείχνετε τη χαρά και την αναγνώριση που αρμόζει στα τέκνα σας. Από την Παρασκευή αρχίζετε να μειώνετε ρυθμό για να αναδιοργανωθείτε. Για τους γεννημένους του δευτέρου 10ημέρου (από 1 έως 11/1ου) οι φίλοι, οι σύλλογοι και οι ομάδες συνεχίζουν να παίζουν σημαντικό ρόλο στην προσωπική και επαγγελματική σας ζωή. Θέτετε κάποιους μυστικούς επαγγελματικούς στόχους για να επιμορφωθείτε ή να επεκταθείτε στον χώρο εργασίας. Για τους γεννημένους του τρίτου 10ημέρου (από 11 έως 20/1ου) απρόοπτα έξοδα για την οικία ή την επιχείρηση, σας ταλαιπωρούν. Το Σαββατοκύριακο υπάρχει η τάση να προκύψει μια μηχανική βλάβη αλλά να επιδιορθωθεί καλύτερα και με λιγότερα χρήματα από τη Δευτέρα. Προσοχή επίσης στο νευρικό σας σύστημα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για τους γεννημένους του πρώτου 10ημέρου (από 20 έως 30/1ου) πρώτα απ’ όλα: Χρόνια σας Πολλά και Καλά !!! Η Αφροδίτη και ο Ήλιος στο ζώδιό σας, ενισχύει την  γοητεία, την ομορφιά, την αισιοδοξία και την αρμονία στις σχέσεις σας. Ο γάμος και η οικογένεια σας προσφέρουν χαρά. Για τους γεννημένους του δευτέρου 10ημέρου (από 30/1ου έως 9/2ου) συνεχίζετε να κινείτε τα νήματα στον επαγγελματικό χώρο, χωρίς να το ανακοινώνετε δεξιά και αριστερά και καλά κάνετε, γιατί έτσι θα πετύχετε αυτό που επιδιώκετε. Κυνηγάτε τους οικονομικούς και επαγγελματικούς  στόχους σας και σε αυτό συμβάλλουν φίλοι και γνωστοί. Κληρονομικά θέματα συζητούνται  για να τακτοποιηθούν. Για τους γεννημένους του τρίτου 10ημέρου (από 9 έως 18/2ου) μια ευκαιρία για συμφωνία, κάτι σαν συνεργασία, προκύπτει με θετικά αποτελέσματα. Κάνετε μια παράξενη-ασυνήθιστη μικροδιαδρομή. Το Σαββατοκύριακο υπάρχει η τάση να διαφωνήσετε με αγαπημένο ή συγγενικό πρόσωπο για οικονομικό θέμα. Συγκρατηθείτε στα λόγια!

 

ΙΧΘΕΙΣ

Για τους γεννημένους στο πρώτο 10ημέρο (από 19 έως 28/2ου) θέματα υγείας και διατροφής βρίσκουν τη λύση τους αν εισαγάγετε έναν πρωτοπόρο τρόπο προσέγγισης. Από την Παρασκευή αρχίζει να φαίνεται και να αναγνωρίζετε η αξία σας στον επαγγελματικό και κοινωνικό στίβο. Κάνετε κρυφές προσεγγίσεις για συνεργασίες και συμμαχίες. Επίσης, οφειλές προς το δημόσιο τακτοποιούνται με ευκολία. Για τους γεννημένους του δευτέρου 10ημέρου (από 1 έως 10/3ου) συνεχίζετε να επεκτείνεστε κοινωνικά και επαγγελματικά. Ένας βασικός στόχος ζωής δείχνει να επιτυγχάνεται. Επαφές που θα αποφέρουν άμεσο και έμμεσο κέρδος και μέσω διαδικτύου επιβάλλονται. Βγείτε, επικοινωνήστε γιατί οι ορίζοντές σας διευρύνονται. Οι νομικές συμβουλές λύνουν βασικά προβλήματα. Για τους γεννημένους του τρίτου 10ημέρου (από 10 έως 20/3ου) μέχρι την Πέμπτη συνεχίζετε να ανοίγετε το μυαλό σας με ορμή και πάθος. Το Σαββατοκύριακο υπάρχει η τάση να παρουσιαστεί ένα έξοδο για να καλύψετε μια κοινωνική ή οικογενειακή υποχρέωση. Μην βιαστείτε να πάρετε απόφαση για την πρόσκληση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο