Τελευταία Νέα

Γράφει η Νίκη Κεράστα

ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ  15/1  ΕΩΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 21/1/2018

Αγαπημένοι φίλες και φίλοι,

Καλή εβδομάδα !

Την εβδομάδα ετούτη όπως την προηγούμενη και την επόμενη, δίνεται η δυνατότητα σε όσους είναι γεννημένοι στο δεύτερο 10ήμερο, για αναμόρφωση, χαρά, χρήμα, ανάπλαση, διεκδίκηση, ιδεαλισμό, ευελιξία και ευστροφία από το εξάγωνο που κάνει ο Δίας  με τον Πλούτωνα. Ο Ερμής συνεχίζει να κινείται στον Αιγόκερω και ο ‘Αρης στο Σκορπιό. Η Αφροδίτη προχωράει σχεδόν παρέα με τον Ήλιο. Την Τετάρτη γίνεται η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω και υπόσχεται αγάπη και πρακτικότητα. Την Πέμπτη η Αφροδίτη εισέρχεται στον Υδροχόο παραμένοντας μέχρι τις 10 Φεβρουαρίου και το Σάββατο ο Ήλιος, δίνοντας πιο ελαφρυές, απαλές ενέργειες, με λιγότερα πρέπει.  Το μότο της εβδομάδας είναι : « Η ευκαιρία έχει πολλά πρόσωπα !!! ».  

ΚΡΙΟΣ

Για τους γεννημένους του πρώτου 10ημέρου (από 21 έως 31/3ου) η καριέρα συνεχίζει να είναι το κύριο μέλημά σας και βάζετε όλη την υπευθυνότητα και συνέπεια που διαθέτετε σε αυτήν.  Έχετε την έμπρακτη στήριξη από έναν γονιό και από άτομα με κάποιο κύρος. Η ευστροφία και η ευελιξία σας στην εργασία και στο στενό οικογενειακό περιβάλλον, συνεχίζουν να είναι τα αφοπλιστικά σας όπλα. Από την Πέμπτη με την Αφροδίτη στον Υδροχόο γίνεστε πιο ερωτικοί πιο φιλικοί πιο συνεργάσιμοι και με πρακτικά ωφέλη. Θα έχετε καλά νέα για ένα θέμα υγείας. Για τους γεννημένους του δευτέρου 10ημέρου (από 1 έως 10/4ου) και αυτή η εβδομάδα είναι μόνο θετική για την προώθηση σε επαγγελματικά θέματα, μέσω επαφών και συμφωνιών που σας ανεβάζουν κοινωνικά και σταθεροποιούν τα οικονομικά σας. Έχετε την έμπρακτη στήριξη από έναν γονιό και από άτομα με κάποιο κύρος. Για τους γεννημένους στις 8-9-10/4 που δύσκολέυονται στα επαγγελματικά – οικονομικά θέματα έρχεται μια νομική βοήθεια. Οι γεννημένοι του τρίτου 10ημέρου (από 10 έως 20/4ου) έχετε την εύνοια να προωθήσετε επαγγελματικά θέματα, μεσω ατόμων που βρίσκονται σε μια ανώτερη κοινωνική θέση από τη δική σας. Την Τετάρτη η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω ενισχύει  θετικά ανοίγματα στον επαγγελματικό χώρο. Αιτηση για εργασια ή αναγνώρηση όσων κάνετε στην εργασία και στην οικογένεια συνιστώνται.

ΤΑΥΡΟΣ

Για τους γεννημένους του πρώτου 10ημέρου (από 20 έως 30/4ου) μια νομική συμφωνία ή απόφαση, σας δίνει σταθερά έσοδα. Στην εργασία τακτοποιείτε όλες τις γραφειοκρατικές εκκρεμότητες με απόλυτη οργάνωση. Σε θέματα υγείας βρίσκετε τους κατάλληλους ανθρώπους να σας συμβουλέψουν και είστε πιο αισιόδοξοι. Από την Πέμπτη με την Αφροδίτη στον Υδροχόο είστε όλο εργασία και χαρά. Αυτό αντανακλά και στον οικογενειακό χώρο. Για τους γεννημένους του δευτέρου 10ημέρου (από 1 έως 11/5ου) και ειδικά στις 9-10-11/5 θα ξεκινήσετε μια καλή επαγγελματική δραστηριότητα  στο χώρο της κατοικίας σας με κάποια μορφή συνεταιρισμού η οποία μπορεί να προωθηθεί μεσω διαδικτύου αλλά και στο εξωτερικό. Μια νομική απόφαση σας απαλλάσσει από οικονομική οφειλή.  Κάποιοι θα πάρετε την απόφαση να δεσμευτείτε με τα δεσμά του γάμου. Η επιμόρφωση και οι σπουδές ευνοούνται και αποδίδουν. Για τους γεννημένους του τρίτου 10ημέρου (από 11 έως 21/5ου) την Τετάρτη η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω ευνοεί θετικά ανοίγματα στην εργασία με κοντινές και μακρινές επαφές και μετακινήσεις. Το μυαλό σας είναι ανοιχτό σε νέες επαγγελματικές ιδέες, με σύμμαχο τη γνώση και  νομικές συζητήσεις και συμβουλές.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Οι γεννημένοι του πρώτου 10ημέρου (από 21 έως 31/5ου) συνεχίζετε να τακτοποιείτε οικονομικά, φορολογικά ή κληρονομικά θεματα με πολύ καλή μέθοδο. Από την Πέμπτη με την Αφροδίτη στον Υδροχόο είστε σαφώς πιο αισιόδοξοι, με πιο ανάλαφρη και παιχνιδιάρικη διάθεση. Θα ενδιαφερθείτε να πληροφορηθείτε για νομικά θέματα. Η μελέτη και οι εξετάσεις για τους σπουδαστές θα εξελίσσονται με περισσότερη ευστροφία. Για τους γεννημένους του δευτέρου 10ημέρου (από 1 έως 11/6ου) αυτή η εβδομάδα συνεχίζει να είναι ιδανική για να τακτοποιήσετε επαγγελματικές – οικονομικές εκκρεμότητες με το δημόσιο, την γραφειοκρατεία κτλ. Θέματα υγείας και διατροφής βρίσκουν εύκολα τη λύση τους. Για τους γεννημένους του τρίτου 10ημέρου (από 11 έως 20/6ου) από την Τετάρτη με τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω έρχονται έσοδα και από εκεί που δεν το περιμένετε. Η ερωτική διάθεση είναι παρούσα όλη την εβδομάδα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για τους γεννημένους του πρώτου 10ημέρου (από 21 έως 1/7ου) και ετούτη η εβδομάδα σας ευνοει να ψάξετε για εργασία και να έχετε πολύ χρήσιμες πληροφορίες που θα επωφεληθείτε από αυτές, έμπρακτα. Διαφαίνεται μια καλή αλλα κοπιαστική συμφωνία στην εργασία. Οι συζητήσεις που κάνετε στην καθημερινότητά σας, είναι σοβαρές και μετρημένες. Από την Πέμπτη με την Αφροδίτη στον Υδροχόο είστε πιο ελκυστικοί και διεκδικητικοί. Για τους γεννημένους του δευτέρου 10ημέρου (από 1 έως 12/7ου) και ειδικά στις 11-12-13/7 που δοκιμάζεστε στις σημαντικές σχέσεις εδώ και καιρό, αυτή την περίοδο ανακουφίζεστε από ένα συναισθηματικό θέμα. Επίσης μια νομική λύση στην εργασία διευκολύνει μια συνεργασία. Η υγεία ενός τέκνου βελτιώνεται. Για τους υπόλοιπους, συνεχίζεται να ευνοείται ένα συναισθηματικό θέμα που παίρνει τη μορφή δέσμευσης με την έγκριση από την οικογένεια και τους φίλους. Κάποιοι άλλοι θα  συνεταιριστείτε στην επιχείρησή σας με αγαπημένα πρόσωπα και καλά θα κάνετε. Οι σχέσεις στην εργασία γίνονται πιο αποδοτικές.  Για τους γεννημένους του τρίτου 10ημέρου (από 12 έως 21/7ου) από την Τετάρτη με τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω οι φίλοι και οι σχέσεις παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας. Ένας οικονομικός στόχος ή σε σχέση με ακίνητο επιλύεται ευνοΐκά για εσάς.

ΛΕΩΝ

Για τους γεννημένους του πρώτου 10ημέρου (από 22 έως 1/8ου) όπως την προηγούμενη εβδομάδα έτσι και αυτή συνεχίζετε να τακτοποιείτε ένα οικονομικό θέμα στην εργασία. Πειθαρχείτε στην διατροφή με άνεση και για λόγους υγείας. Από την Πέμπτη με την Αφροδίτη στον Υδροχόο ένα άτομο που το σέβεστε ή μεγαλύτερο από εσας, σας παρέχει χρήσιμες συμβουλές και μυστικά. Για τους γεννημένους του δευτέρου 10ημέρου (από 2 έως 12/8ου) και αυτή η εβδομάδα είναι ιδανική για να βρείτε εργασία ή να ξεκινήσετε εργασία κατ’ οίκον. Οι γνώσεις, τα πτυχία, οι γονείς και αγαπημένα πρόσωπα συμβάλλουν θετικά. Κάποιοι σταθεροποιείτε με κάποιον τρόπο την επαγγελματική σας στέγη. Ένα κληρονομικό θέμα διευθετείται. Για τους γεννημένους του τρίτου 10ημέρου (από 12 έως 21/8ου) από την Τετάρτη με τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω θέματα υγείας ζητούν τη λύση τους και τη βρίσκουν. Ολοκληρώνετε με άνεση κάτι στην εργασία, χρησιμοποιώντας τις γνώσεις σας αλλά και τη χάρη σας. Τάση για πάχυνση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για τους γεννημένους του πρώτου 10ημέρου (από 22/8ου έως 2/9ου) την εβδομάδα ετούτη επισημοποιείται ενας ερωτικός δεσμός για τους αδεσμευτους.  Η κοινωνική και επαγγελματική αναγνώριση για ένα δημιουργημά σας συνεχίζεται, και είστε πολύ χαρούμενοι. Οι γονείς καμαρώνετε για ένα επίτευγμα ενός τέκνου σας. Κάποιοι είστε γόνιμοι αυτή την περίοδο και κάποιοι άλλοι κρατάτε στην αγκαλιά σας έναν νέο απόγονο.  Για τους γεννημένους του δευτέρου 10ημέρου (από 2 έως 12/9ου) οι γονείς παίρνετε  χαρά απ’ τα παιδιά σας και η ψυχολογία σας είναι ανεβασμένη. Οι αδέσμευτοι έχετε πολύ καλές συνθήκες για ερωτική γνωριμία. Βγείτε έξω. Μετακινήσεις με αγαπημένα πρόσωπα ειναι εγγυημένα χαρούμενες. Είστε κοινωνικοί ανάμεσα σε κόσμο εντός και εκτός σπιτιού.  Για τους γεννημένους του τρίτου 10ημέρου (από 12 έως 21/9ου) χαρά, διασκέδαση, έρωτας, παιδιά, φίλοι  και καλή διάθεση είναι δεδομένα και αυτή την εβδομάδα και ενισχύονται  από την Τετάρτη με τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω. Ένας κρυφός έρωτας πολύ πιθανόν να δείξει τις προθέσεις του.    

ΖΥΓΟΣ

Για τους γεννημένους του πρώτου 10ημέρου (από 21 έως 3/10ου) ευνοείται ένα νομικό θέμα, μια νομική συμβουλή ή συμβόλαια σχετικά με την κατοικία ή με ένα ακίνητο. Από την Πέμπτη με την Αφροδίτη στον Υδροχόο έχετε την εύνοια της τύχης με το μέρος σας. Περνάτε όμορφα με το συντροφό σας και αυτό σας επηρεάζει θετικά στην εργασία και στην καθημερινότητά σας. Οι γεννημένοι του δευτέρου 10ημέρου (από 3 έως 12/10ου) ολοκληρώνετε εργασίες με  την κατοικία ή με ένα ακίνητο καταφέρνοντας να ξοδέψετε λίγα χρήματα. Συμβόλαια ακινήτων ενδείκνυνται αυτή την εβδομάδα. Έσοδα από την εργασία ή από μίσθωση ακινήτου. Οι γονείς βοηθούν οικονομικά. Για τους γεννημένους του τρίτου 10ημέρου (από 12 έως 22/10ου) από την Τετάρτη με τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω αποδίδετε στην εργασία κρατώντας τη χρυσή τομή και στην οικογένεια. Οι στόχοι που θέτετε οι ελεύθεροι επαγγελματίες αποδίδουν. Για τους γεννημένους στις 12-13-14/10 που αντιμετωπίζετε οικονομική δυσκολία με ένα ακίνητο, με έναν γονιό ή με την οικογένεια σας, έρχεται αυτή την εβδομάδα και την επόμενη μια επαγγελματική συμφωνία για να σας ανακουφίσει στο παραπάνω ζήτημα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για τους γεννημένους του πρώτου 10ημέρου (από 23/10ου έως 2/11ου) μια οικονομική συμφωνία  που είναι μέσα στους στόχους σας επιτυγχάνεται. Ένας φίλος, σας μεταφέρει χρήσιμες πληροφορίες. Από την Πέμπτη με την Αφροδίτη στον Υδροχόο έχετε την εύνοια στο σπιτικό σας, ακίνητο ή εμψυχο. Οι επιχειρηματίες ευνοούνται στο επάγγελμά τους. Έχετε καλές σχέσεις με γονείς. Για τους γεννημένους του δευτέρου 10ημέρου (από 2 έως 11/11ου) η κίνηση, η μετακίνηση, οι επαφές και η επικοινωνία συνεχίζουν να είναι θετικές για οικονομικούς και επαγγελματικούς λόγους. Γραφειοκρατικά θέματα τακτοποιούνται με άνεση και οριστικά. Βελτιώνεται και κάνετε πιο λειτουργικό το μεταφορικό σας μέσον. Επιθυμείτε να δραπετεύσετε μακρυά με αγαπημένο πρόσωπο. Για τους γεννημένους του τρίτου 10ημέρου (από 11 έως 21/11ου) από την Τετάρτη με τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω σκέφτεστε πριν μετακινήθήτε και ο λόγος που χρησιμοποιείτε στο επάγγελμα είναι  στοχευμένος. Οι σπουδαστές μελετούν αρκετά και στοχευμένα.   

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για τους γεννημένους του πρώτου 10ημέρου (από 22/11ου έως 2/12ου) είστε σε διαδικασία να συνάψετε μια σοβαρή οικονομική συμφωνία. Από την Πέμπτη με την Αφροδίτη στον Υδροχόο έχετε όλη τη διάθεση και το χρόνο να επεκτείνετε τις γνώσεις σας για επαγγελματικούς λόγους με τη βοήθεια ενός φίλου και εκπληρώνοντας εναν στόχο. Οι γεννημένοι στο δευτερο 10ήμερο (από 2 έως 12/12ου) και ετούτη την εβδομάδα κλέινετε οικονομικά θέματα με το δημόσιο με τη βοήθεια φίλων, αγαπημένων προσώπων και συναδέλφων. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες κάνετε ευνοική αποπληρωμή χρέους  με το δημόσιο. Ειδικά οι γεννημένοι στις 11-12-13/12 ωφελείστε οικονομικά αλλά και η ψυχολογία σας είναι μια πηγή δύναμης για την πορεία σας. Για τους γεννημένους του τρίτου 10ημέρου (από 12 έως 21/12ου) από την Τετάρτη με τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω έσοδα και δώρα έρχονται από διάφορες πηγές. Ανοίγεστε και επεκτείνεστε στην εργασία από την οποία έχετε όφελος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για τους γεννημένους του πρώτου 10ημέρου (από 21 έως 31/12ου) επιμορφώνεστε σε επαγγελματικά θεματα. Από την Πέμπτη με την Αφροδίτη στον Υδροχόο έσοδα έρχονται από το επάγγελμα και όχι μόνο. Νιώθετε περισσότερη αυτοπεποίθηση και οι γονείς διαχειρίζεστε με άνεση και χαρά τα συναισθήματα σας απέναντι στα τέκνα σας.  Για τους γεννημένους του δευτέρου 10ημέρου (από 1 έως 11/1ου) οι φίλοι, οι σύλλογοι και οι ομάδες συνεχίζουν να παίζουν σημαντικό ρόλο στην προσωπική και επαγγελματική σας ζωή. Ανεβαίνετε στην ιεραρχία της κοινωνίας. Σας εκμυστηρεύονται μυστικά που δείχνουν να είναι σημαντικά για εσάς. Οι γεννημένοι στις 9-10-11/1 που ταλαιπωρούνται για να ξεχρεώσουν κάτι, αυτές τις εβδομάδες, θα δουν μια σημαντική βοήθεια να  τους ανακουφίζει, από ένα φίλο ή από το δημόσιο. Οι γεννημένοι του τρίτου 10ημέρου (από 11 έως 20/1ου) πρώτα απ’ όλα: Χρόνια σας Πολλά και Καλά !!! Από την Τετάρτη με τη Νέα Σελήνη στο δεκαήμερό σας, οι επαφές με αγαπημένα πρόσωπα από τη μια, και με ανθρώπους με κύρος από την άλλη, σας κάνουν να τα « βρείτε» με τον εαυτό σας και να προβληθείτε με χάρη.  

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για τους γεννημένους του πρώτου 10ημέρου (από 20 έως 30/1ου) πρώτα απ’ όλα: Χρόνια σας Πολλά και Καλά !!! Κινήστε για το συμφέρον σας κρυφά για να εδραιωθείτε με επιτυχία. Ένας κρυφός έρωτας παίρνει σταθερή και πιο σοβαρή μορφή. Για τους γονείς ένα τέκνο σταθεροποιεί την επιχείρησή του ή την οικογένειά του. Από την Πέμπτη η Αφροδίτη στο ζώδιό σας, σας χαρίζει γοητεία, ομορφιά, αισιοδοξία και αρμονία στις σχέσεις σας. Για τους γεννημένους του δευτέρου 10ημέρου (από 30/1ου έως 9/2ου) κινείτε τα νήματα στον επαγγελματικό χώρο, χωρίς να το ανακοινώνετε δεξιά και αριστερά και καλά κάνετε γιατί έτσι θα πετύχετε αυτό που επιδιώκετε. Κυνηγάτε τους οικονομικούς και επαγγελματικούς  στόχους σας και σε αυτό συμβάλλουν φίλοι και γνωστοί.  Για τους γεννημένους του τρίτου 10ημέρου (από 9 έως 18/2ου) από την Τετάρτη με τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω κάνετε όνειρα για την εργασία και σκέφτεστε πως θα επιστρατεύσετε όλα τα τυπικά προσόντα που διαθέτετε γι’ αυτό το σκοπό. Για καποιους προκύπτει ένα μικρό θέμα στην υγεία  σε σχέση με τα κόκκαλα, τα μαλλιά ή το δέρμα το οποίο το λύνετε εύκολα.

ΙΧΘΕΙΣ

Για τους γεννημένους στο πρώτο 10ημέρο (από 19 έως 28/2ου) συνεχίζετε να έχετε επαφές με άτομα κύρους, που μπορεί να τα γνωρίζετε από παλιά ή από το οικογενειακό περιβάλλον και να σας προωθούν. Από την Πέμπτη με την Αφροδίτη στον Υδροχόο  κάνετε κρυφές συζητήσεις  για εργασιακά θέματα. Θα ευνοηθείτε σε αυτό τον τομέα όπως και στον τομέα υγεία. Επίσης, οφειλές προς το δημόσιο τακτοποιούνται με ευκολία. Για τους γεννημένους του δευτέρου 10ημέρου (από 1 έως 10/3ου) αυτή η εβδομάδα είναι πολύ καλή για να επεκταθείτε κοινωνικά και επαγγελματικά. Επαφές που θα αποφέρουν άμεσο και έμμεσο κέρδος και μέσω διαδικτύου επιβάλλονται. Σχεδιάζετε ένα ταξίδι μακρυά με αγαπημένο πρόσωπο. Βγείτε, επικοινωνήστε γιατί οι ορίζοντές σας διευρύνονται. Για τους γεννημένους του τρίτου 10ημέρου (από 10 έως 20/3ου) η επέκταση στην εργασία είναι δεδομένη μέσω του γραπτού και προφορικού λόγου με  όφελος. Από την Τετάρτη με τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω επιστρατεύετε όλα το μεράκι, τη γοητεία και την εργατικότητα που διαθέτετε, για να πετύχετε τους στόχους σας και ιδιαίτερα στη συναναστροφή με τον κόσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο