Τελευταία Νέα

 

Γράφει η Νίκη Κεράστα

ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ  27/11  ΕΩΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 3/12/2017

Αυτή την εβδομάδα, τέσσερα είναι τα κύρια αστρολογικά φαινόμενα που την χαρακτηρίζουν. Την Παρασκευή, η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του τοξότη και φέρνει μια δόση ανεμελιάς. Την Κυριακή 3/12 ο Ερμής από τη θέση του Τοξότη, γυρίζει ανάδρομος και θα παραμείνει μέχρι τις 23/12, ο οποίος μας προσκαλεί να σταθούμε και να  φιλοσοφήσουμε την καθημερινότητα μας. Στις 3/12 ο Δίας τριγωνίζει τον Ποσειδώνα. Αυτό είναι σπάνιο και αρκετά ελπιδοφόρο. Ο καθένας από εμάς, έχει μέσα του ένα όνειρο που φαντάζεται, αλλά και νομίζει ότι είναι άπιαστο! Αν πιστέψει σε αυτό το όνειρο, και εργαστεί σε ρεαλιστική βάση, θα δει την ολοκλήρωσή του μέχρι τον Αύγουστο 2018. Οι καρκίνοι, σκορπιοί, τοξότες, αιγόκεροι, ιχθείς, του δευτέρου 10ημέρου, επηρεάζονται ιδιαίτερα θετικά, και  ακολουθούν σε εύνοια τα υπόλοιπα ζώδια. Τις τρεις τελευταίες μέρες της εβδομάδας επικρατεί εκνευρισμός, βιασύνη και μια ροπή σε ατυχήματα. Το μότο της εβδομάδας είναι : « Πιστεύω στο όνειρό μου και το κυνηγώ, γιατί αν μπορείς να το ονειρευτείς, μπορείς και να το πραγματοποιήσεις !!! ».

ΚΡΙΟΣ

Οι γεννημένοι του πρώτου 10ημέρου (από 21 έως 31/3ου), κινείστε με αισιοδοξία και φιλοσοφική και λίγο ταξιδιάρικη διάθεση. Έχετε έντονες τάσεις φυγής από το σπίτι ή από το γραφείο προς το τέλος της εβδομάδας. Για τους γεννημένους του δευτέρου 10ημέρου (από 1 έως 10/4ου) ψυχολογικές μεταπτώσεις είναι πιθανές, προς τα τέλη της εβδομάδας. Καλό είναι να το διαχειριστείτε με ψυχραιμία. Για τους γεννημένους του τρίτου 10ημέρου (από 10 έως 19/4ου) θα υπάρχουν καθυστερήσεις σε καθημερινά θέματα στην εργασία και ιδιαίτερα την Τρίτη οι απαιτήσεις αυξάνονται. Παρασκεύη και Σάββατο εριστική διάθεση καραδοκεί σε μια φιλία ή σε μια συνεργασία.

ΤΑΥΡΟΣ

Για τους γεννημένους του πρώτου 10ημέρου (από 20 έως 30/4ου), η εργασία γίνεται πιο ευχάριστη και πιο αποδοτική με αύξηση των εσοδων σας. Για τους γεννημένους του δευτέρου 10ημέρου (από 1 έως 11/5ου) η συναλλαγή με φίλους, γνωστούς και συλλόγους, διεξάγεται με άνεση και με άμεσα και έμμεσα ωφέλη. Επιδιώξτε παραπάνω κοινωνικοποίηση. Για τους γεννημένους του τρίτου 10ημέρου (από 12 έως 21/5ου) προβλέπονται κάποιες οικονομικές καθυστερήσεις. Η Τρίτη φαίνεται με αυξημένες υποχρεώσεις, ενώ η  Παρασκεύη και το Σάββατο, θέλουν προσοχή σε ατυχήματα ή σε θέματα υγείας.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Για τους γεννημένους του πρώτου 10ημέρου (από 21 έως 31/5ου), από τη μία, η καθημερινή επικοινωνία με τους στενούς συνεργάτες, γίνεται πιο εύκολη, και από την άλλη, ή εσείς δείχνετε ενδιαφέρον για κάποιο πρόσωπο ή κάποιο πρόσωπο δείχνει το ενδιαφέρον του για εσας. Για τους γεννημένους του δευτέρου 10ημέρου (από 1 έως 11/6ου) μια επαγγελματική συνεργασία αρχίζει να φαίνεται με θετική προοπτική εξέλιξης.  Για τους γεννημένους του τρίτου 10ημέρου (από 11 έως 20/6ου) κάποια θέματα στον οικείο χωρο προκύπτουν, που η διαχείρησή σους είναι δύσκολη, με κορύφωση την Τρίτη. Παρασκεύη και  Σάββατο ένας τσακωμός ή διαφωνία με αγαπημένο πρόσωπο καλό θα είναι να αποφευχθεί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για τους γεννημένους του πρώτου 10ημέρου (από 21 έως 1/7ου), όλη σας η παραγωγικότητα, επηρεάζει θετικά την εργασία και σε αυτό μπορεί να συμβάλλει η βοήθεια ένος φίλου ή του άμεσου οικογενειακού περιβάλλοντος. Για τους γεννημένους του δευτέρου 10ημέρου (από 1 έως 12/7ου) όσοι είστε γονείς, παίρνετε μια χαρά οσον αφορά τις σπουδές, από ένα σας παιδι.  Για τους ελεύθερους, ένας έρωτας γεννιέται. Εξαιρούνται οι γεννημένοι στις 8-9 /7ου Για τους γεννημένους του τρίτου 10ημέρου (από 12 έως 21/7ου) προκύπτουν εμπόδια στην εργασία και καθυστερήσεις. Η Τρίτη δείχνει τάση απαισιόδοξη και κατηφή.  Παρασκεύη και  Σάββατο κάποιες εντάσεις στο σπίτι και με οικονομική χροιά, είναι πιθανές.

ΛΕΩΝ

Για τους γεννημένους του πρώτου 10ημέρου (από 22 έως 1/8ου), ο προΐστάμενος ή ένας άνθρωπος που τον έχετε ψηλά, σας υποστηρίζει με τα λόγια του. Επίσης έχετε την εύνοια της τύχης.  Για τους γεννημένους του δευτέρου 10ημέρου (από 2 έως 12/8ου) η τακτοποίηση θέματων οικογενειακών, ακινήτων και κληρονομικών διεξάγονται με ευκολία. Παίρνετε χαρά από ένα παιδί σας. Για τους γεννημένους του τρίτου 10ημέρου (από 13 έως 21/8ου) ξοδεύτε χρήματα για το παιδί σας, για την εργασία ή για έναν φίλο σας.Την Παρασκεύη και το Σάββατο υπάρχει τάση για λεκτική διαμάχη, νομική εμπλοκή ή ατύχημα. Προτείνεται αυτοσυγκράτηση. Οδηγείτε προσεκτικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για τους γεννημένους του πρώτου 10ημέρου (από 22/8ου έως 2/9ου) η προσοχή σας στρέφεται στο σπίτι και στους οικείους σας. Θέλετε να καλωπίσετε το χώρο που περνάτε περισσότερο χρόνο.  Για τους γεννημένους του δευτέρου 10ημέρου (από 2 έως 12/9ου) συζητάτε για μια συνεργασία που δεν είναι ακόμη ξεκάθαροι οι όροι της.    Για τους γεννημένους του τρίτου 10ημέρου (από 13 έως 21/9ου) ,κάποια θέματα προκύπτουν στο σπίτι , με ένα παιδί ή με έναν γονέα σας, ιδιαίτερα την Τρίτη.  Παρασκεύη και  Σάββατο απρόβλεπτα έξοδα σε σχέση με εργασία. Τάση για ατύχημα.

ΖΥΓΟΣ

Για τους γεννημένους του πρώτου 10ημέρου (από 21 έως 2/10ου) υπάρχει αυξημένη κινητικότητα με φίλους και συλλόγους. Για τους γεννημένους του δευτέρου 10ημέρου (από 3 έως 12/10ου) αρχίζετε να βλέπετε έσοδα από την εργασία. Κάποιος συγγενής βοηθάει σε αυτή την κατέυθυνση. Εξαιρούνται οι γεννημένοι στις  9-10/9ου    Για τους γεννημένους του τρίτου 10ημέρου (από 13 έως 22/10ου) μια διαφωνία ιδεών ή νομική, ιδιαίτερα την Τρίτη, σας δυσκολεύει την καθημερινότητα στο σπίτι. Παρασκεύη και  Σάββατο μια ρήξη με τον/την σύντροφο, σας στενοχωρει. Συγκρατηθείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για τους γεννημένους του πρώτου 10ημέρου (από 23/10ου  έως 2/11ου) έσοδα από επάγγελμα,  από συμφωνία με το δημόσιο είναι στην πρώτη διάταξη. Για τους γεννημένους του δευτέρου 10ημέρου (από 2 έως 11/11ου) η τύχη σας χαμογελά και συναισθηματικά και οικονομικά. Για τους γεννημένους του τρίτου 10ημέρου (από 12 έως 21/11ου) κάποιες καθυστερήσεις θα προκύψουν στα οικονομικά. Ένταση στο χώρο του σπιτιου και στην εργασία την Παρασκεύη και  Σάββατο . Κρατήστε την ψυχραιμία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για τους γεννημένους του πρώτου 10ημέρου (από 22/11ου  έως 2/12ου) πρώτα απ’ όλα: Χρόνια σας Πολλά και Καλά !!! Εκμπέμπετε χάρη και ομορφιά και νιώθετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.   Για τους γεννημένους του δευτέρου 10ημέρου (από 3 έως 12/12ου) η αρμονία στον οικογενειακό χώρο, σας έλκει να απολαύσετε το σπίτι σας και να ενισχύσετε έτσι την ψυχική σας δύναμη.Οι γεννημένοι του τρίτου 10ημέρου (από 12 έως 20/12ου) καλείστε να καλύψετε κάποια πάγια έξοδα. Την Παρασκευή και  το Σάββατο υπάρχει η τάση να ανταλλάξετε κάποια λόγια με έναν φίλο ή ένα αγαπημένο πρόσωπο. Προσπαθήστε να το αποφύγετε !

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι γεννημένοι του πρώτου 10ημέρου (από 21 έως 31/12ου), έχετε κάποια ψυχολογικά σκαπανεβάσματα. Για κάποιους ένας κρυφός έρωτας γεννιέται. Για τους γεννημένους του δευτέρου 10ημέρου (από 1 έως 10/1ου) οι κοινωνικές επαφές ευνοούνται γι’ αυτό επιδιώξτε τες. Εξαιρούνται οι γεννημένοι στις 7-8 /1ου  Για τους γεννημένους του τρίτου 10ημέρου (από 11 έως 19/1ου) ένα θέμα νομικής και επαγγελματικής φύσεως σας στενοχωρεί, ιδιαίτερα την Τρίτη. Παρασκεύη και  Σάββατο απρόβλεπτα έξοδα προκύπτουν στο σπίτι ή στην εργασία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για τους γεννημένους του πρώτου 10ημέρου (από 20 έως 29/1ου) η κοινωνικότητά σας αυξάνεται, και θέλετε να είστε συνεχώς έξω με κόσμο. Για τους γεννημένους του δευτέρου 10ημέρου (από 30/1ου έως 8/2ου) προκύπτει ευκαιρία για  έσοδα από το επάγγελμα και μέσα από το άμεσο φιλικό περιβάλλον. Για τους γεννημένους του τρίτου 10ημέρου (από 9 έως 18/2ου) κάποιες οικονομικές καθυστερήσεις σε σχέση με τους στόχους σας, θα προκύψουν. Παρασκευή και  Σάββατο υπάρχει η τάση για  λεκτικές εντάσεις με αδέρφια ή συγγενείς. Για κάποιους νομική εμπλοκή από γραπτό κείμενο αιφνίδιου χαρακτήρα είναι πιθανή.  Προσοχή σε αυτά που γράφετε.

ΙΧΘΕΙΣ

Οι γεννημένοι το πρώτο 10ημέρο (από 19 έως 28/2ου) έχετε επαγγελματική εύνοια και η δουλειά σας, φαίνεται και σας ανταμοίβει. Για τους γεννημένους του δευτέρου 10ημέρου (από 1 έως 10/3ου) ένα όνειρο αρχίζει να πραγματοποιείται και αυτό σας δίνει αισιοδοξία. Για τους γεννημένους του τρίτου 10ημέρου (από 11 έως 20/3ου)  έρχονται κάποιες καθυστερήσεις σε θέματα επαγγελματικά, οικογενειακά ή γάμου. Παρασκευή και  Σάββατο προκύπτουν έξοδα , που αν αντιληφθείτε ότι είναι ψυχολογικής φύσεως, μπορείτε και να τα αποφύγετε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο