Τελευταία Νέα

Γράφει η Νίκη Κεράστα

 

ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ  20/11  ΕΩΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 26/11/2017

Δύο αστρολογικά γεγονότα χαρακτηρίζουν αυτή την εβδομάδα: την Τετάρτη ο ήλιος εισέρχεται στον Τοξότη και σχεδόν ταυτόχρονα ο Ποσειδωνας  μπαίνει σε σταση , πριν γυρίσει στην ορθόδρομη πορεία του. Το πρώτο , διευκολύνει τους Κριούς, Λέοντες , Τοξότες του πρώτου 10ημέρου, και το δεύτερο, δίνει το σήμα σε όλα τα ζώδια , και κυρίως σε Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθείς να αποφύγουν οποιαδήποτε σημαντική πράξη, γιατί απ’ την επόμενη εβδομάδα, θα ξέρουν καλύτερα πως να χειριστούν τα θέματα που τους ενδιαφέρουν. Το μότο της εβδομάδας είναι: « τακτοποιώ τις εκκρεμότητες που έχω, και χαίρομαι και επιβραβεύω τον εαυτό μου γι’ αυτό! ».

ΚΡΙΟΣ

Για τους γεννημένους του πρώτου 10ημέρου (από 21 έως 31/3ου ) από την Τετάρτη θα είστε πιο ερωτικοί και θα έχετε πιο αισιόδοξη διάθεση για δημιουργία και μόρφωση. Το εξωτερικό ή τα νομικά για κάποιους, θα είναι προτεραιότητα. Για τους γεννημένους του δευτέρου 10ημέρου (από 1 έως 10/4ου) κάνετε μια στάση, για να δείτε τι συμβαίνει μέσα σας, και να ξεκινήσετε με διαφορετική ψυχολογία από την ερχόμενη εβδομάδα.  Για τους γεννημένους του τρίτου 10ημέρου (από 11 έως 19/4ου) συνεχίζετε να έχετε την στήριξη που χρειάζεστε στα νέα για εσας δεδομένα, από ένα αγαπημένο πρόσωπο.

ΤΑΥΡΟΣ

Για τους γεννημένους του πρώτου 10ημέρου (από 20 έως 30/4ου), ασχολείστε με ένα οικογενειακό θέμα διευθέτησης, οικονομικού ή κληρονομικού ενδιαφέροντος. Για τους γεννημένους του δευτέρου 10ημέρου (από 1 έως 11/5ου) οι προθέσεις ενός φίλου ή ένας στόχος δεν είναι ξεκάθαροι. Περιμένετε μέχρι την ερχόμενη εβδομάδα που το τοπίο θα είναι πιο ξεκάθαρο.  Για τους γεννημένους του τρίτου 10ημέρου (από 12 έως 21/5ου) στο επαγγελματικό σας σχέδιο, έρχεται βοήθεια από άτομα του άμεσου οικογενειακού περιβάλλοντος.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Για τους γεννημένους του πρώτου 10ημέρου (από 21 έως 31/5ου), οι άλλοι είναι πιο ευνοΐκοί απέναντί σας και συνεπώς, απολαμβάνετε την επικοινωνία μαζί τους. Για τους γεννημένους του δευτέρου 10ημέρου (από 1 έως 11/6ου) επαγγελματικά και κοινωνικά θέματα σας μπερδεύουν, γι΄ αυτό αφήστε τα για την ερχόμενη εβδομάδα. Για τους γεννημένους του τρίτου 10ημέρου (από 12 έως 20/6ου) η επικοινωνία στην εργασία ή η μετακίνηση για αυτήν, γίνεται πιο εύκολη.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για τους γεννημένους του πρώτου 10ημέρου (από 21 έως 1/7ου) υπάρχουν θετικές προοπτικές από την Τετάρτη, για να έχετε κέρδος από την εργασία.  Για τους γεννημένους του δευτέρου 10ημέρου (από 2 έως 12/7ου)  η σκέψη σας είναι θολωμένη όσον αφορά σε ταξίδια, σπουδές και νομικά. Αφήστε τις αποφάσεις για την ερχόμενη εβδομάδα. Για τους γεννημένους του τρίτου 10ημέρου (από 13 έως 21/7ου) η τύχη σας ευνοεί . Για κάποιους, ο έρωτας χτυπά την πόρτα. Για τους γονείς, αναπτύσσονται θετικά συναισθήματα από και πρός τα παιδιά τους.

ΛΕΩΝ

Για τους γεννημένους του πρώτου 10ημέρου (από 22 έως 1/8ου), όλο σας το είναι ,μεταφέρεται σε δημιουργικό σκοπό , σε έναν έρωτα ή στα παιδιά σας. Για τους γεννημένους του δευτέρου 10ημέρου (από 2 έως 12/8ου) ψυχολογικά αλλά και φορολογικά μπερδέματα μπορεί να προκύψουν. Τα δευτερα, αν μπορείτε, μεταθέστε τα, για την επόμενη εβδομάδα. Για τους γεννημένους του τρίτου 10ημέρου (από 13 έως 21/8ου) η εύνοια των προηγούμενων εβδομάδων συνεχίζεται και επιπλέον φαίνεται να επηρεάζει και το χώρο του σπιτιού σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για τους γεννημένους του πρώτου 10ημέρου (από 22/8ου έως 2/9ου), από την Τετάρτη βρίσκετε λίγη ανακούφιση στο σπίτι ή από άτομα του άμεσου οικογενειακού περιβάλλοντος.  Για τους γεννημένους του δευτέρου 10ημέρου (από 2 έως 12/9ου)  συμφωνίες  ή υποσχέσεις από εσάς αλλά και από τους άλλους θα είναι ασαφείς. Για τους γεννημένους του τρίτου 10ημέρου (από 13 έως 21/9ου) , συνεχίζουν οι ερωτικές δυσκολίες που σας κάνουν και « τρώγεστε » εσωτερικά. Για τους γονείς μια δυσκολία με ένα παιδί, συνεχίζει να σας στενοχωρεί. Ωστόσο αρχίζουν σιγα σιγά και σταθερά, να φωτίζονται τα προαναφερθέντα θέματά.

ΖΥΓΟΣ

Για τους γεννημένους του πρώτου 10ημέρου (από 21 έως 2/10ου) βρίσκετε το χρόνο, να επικοινωνήσετε ευχάριστα, με φίλους και γνωστους. Κάποιοι θα ασχοληθείτε περισσότερο με τον αγαπημένο σας σύλλογο ή σωματείο.  Για τους γεννημένους του δευτέρου 10ημέρου (από 3 έως 12/10ου) φαίνεστε αναποφάσιστοι με ένα εργασιακό θέμα ή με ένα θέμα υγείας. Καλύτερα να περιμένετε μέχρι την επόμενη εβδομάδα. Για τους γεννημένους του τρίτου 10ημέρου (από 13 έως 22/10ου) συνεχίζεται το κλίμα της προηγούμενης εβδομάδας συναισθηματικά και οικογενειακά, και προστίθεται τώρα  κάποιο έσοδο.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για τους γεννημένους του πρώτου 10ημέρου (από 23/10ου  έως 2/11ου) αρχίζει να έρχεται ένα έσοδο απ’ το επάγγελμα σας ή από έναν γονιό.  Για τους γεννημένους του δευτέρου 10ημέρου (από 2 έως 11/11ου)  η δημιουργικότητα η καλλιτεχνία και ο έρωτας, σας θολώνουν. Για τους γεννημένους του τρίτου 10ημέρου (από 12 έως 21/11ου) τα δίνετε όλα για τα κοινωνικά πρέπει, το επάγγελμα και τα έσοδα. Ένας γονιός είναι υποστηρικτικός.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για τους γεννημένους του πρώτου 10ημέρου (από 22/11ου  έως 2/12ου) αρχίζουν τα γενέθλια σας και ξαναβρίσκετε την αισιοδοξία και τη ζεστασιά σας. Για τους γεννημένους του δευτέρου 10ημέρου (από 3 έως 12/12ου) απροσδιόριστοι λόγοι  φυγής από το σπίτι, σας διακατέχουν. Την επόμενη εβδομάδα θα εντοπίσετε τους λόγους. Για τους γεννημένους του τρίτου 10ημέρου (από 12 έως 20/12ου) μια νομική χροιά, έρχεται να προστεθεί, στην οικονομική συμφωνία, για την οποία έχετε προσπαθήσει καθ΄όλη τη διάρκεια του έτους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για τους γεννημένους του πρώτου 10ημέρου (από 21 έως 31/12ου), συνεχίζετε να έχετε τη κρυφή στήριξη ενός ισχυρού προσώπου. Για τους γεννημένους του δευτέρου 10ημέρου (από 1 έως 10/1ου) οι επαφές με αδέρφια, συγγενείς γίνονται δυσνόητες και με πιθανές διαψέυσεις. Παρανοήσεις με ωράρια και μικροδιαδρομές είναι πιθανές, Καλό θα ειναι να διπλοτσεκάρετε. Για τους γεννημένους του τρίτου 10ημέρου (από 11 έως 19/1ου) βγάζετε προς τα έξω την εσωτερική σας ανανέωση, και με αυτόν τον τρόπο κερδίζετε από το φιλικό περιβάλλον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για τους γεννημένους του πρώτου 10ημέρου (από 20 έως 29/1ου), οι στενές συνεργασίες γίνονται πιο φιλικές, κοινωνικές και στοχευμένες. Για τους γεννημένους του δευτέρου 10ημέρου (από 30/1ου έως 8/2ου) τα έσοδα και τα  έξοδα είναι δύσκολο να προσδιοριστούν. Για τους γεννημένους του τρίτου 10ημέρου (από 9 έως 18/2ου) συναναστρέφεστε με άτομα κύρους, που σας βοηθούν να εδραιωθείτε.

ΙΧΘΕΙΣ

Για τους γεννημένους του πρώτου 10ημέρου (από 19 έως 28/2ου), είστε ανοιχτοί σε επαγγελματικές προτάσεις, και το μόνο που σας νοιάζει  είναι η εργασία και για κάποιους η υγεία. Για τους γεννημένους του δευτέρου 10ημέρου (από 1 έως 10/3ου) προσπαθείτε, χωρις ιδιαίτερα θετικά αποτελέσματα, να αυτοπροσδιοριστείτε. Για τους γεννημένους του τρίτου 10ημέρου (από 11 έως 20/3ου) ο επαγγελματικός στόχος για τον οποίο έχετε κοπιάσει επεκτείνεται.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο