Τελευταία Νέα

 

Η θαμπή επιδερμίδα είναι χαρακτηριστικό αρκετών γυναικών που έχουν δερματικά προβλήματα ή έχουν περάσει ακμή στο παρελθόν. H περιποίηση του δέρματος πρέπει να είναι εντατική σε τέτοιες περιπτώσεις και να γίνεται κατόπιν συμβουλής ειδικού. Σίγουρα η θαμπάδα έχει πολλούς λόγους που εμφανίζεται με κύριους το άγχος, τις τοξίνες που μαζεύονται στον οργανισμό και την κακή διατροφή. Για όλα τα προβλήματα όμως υπάρχει κι η ανάλογη λύση. Κάθε βράδυ θα βάζετε την κρέμα που σας συνιστούμε, την οποία θα φτιάξετε οι ίδιες εύκολα, αρκεί φυσικά να έχετε συμβουλευτεί προηγουμένως τον δερματολόγο σας.

Σε 30 ml έλαιο βάσης νυχτολούλουδο ή σε 30 ml κρέμα βάσης (εάν η επιδερμίδα σας έχει τάση λιπαρότητας) προσθέστε τις εξής ποσότητες αιθέριων ελαίων: 3 σταγόνες κυπαρίσσι, 3 σταγόνες λεμόνι και 2 σταγόνες περγαμόντο . Χρησιμοποιήστε το μείγμα το βράδυ σε καθαρή επιδερμίδα.

Προσοχή: Αν έχετε αλλεργίες σε κάποια από τα παραπάνω υλικά, αν έχετε δερματικά προβλήματα ή ακολουθείτε κάποια αγωγή, το καλύτερο  που έχετε να κάνετε είναι να μιλήσετε με το δερματολόγο σας γιατί υπάρχει περίπτωση να μην επιτρέπεται να το χρησιμοποιήσετε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο