Τελευταία Νέα

Η Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Γιώτα Πούλου και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού και Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Β’βαθμιας Εκπαίδευσης κ. Κατερίνα Κοσκοβόλη συγχαίρουν τους μαθητές του 2ου ΓΕΛ Λιβαδειάς, οι οποίοι διακρίθηκαν στον 27ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φυσικής Λυκείου για το 2017. Πρόκειται για τους μαθητές Βασιλική Κυριάκου της Α’ τάξης, Γιάννη Βαγιάκο και Δήμο Χαρατσή της Β’ τάξης, Χαράλαμπο Δούκα και Μαρία Μοιραναίου της Γ’ τάξης του 2ου ΓΕΛ Λιβαδειάς, στους οποίους εύχονται κάθε επιτυχία στις εκπαιδευτικές τους υποχρεώσεις και ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις στο μέλλον.

Ταυτόχρονα εκφράζουν τα συγχαρητήριά τους στους μαθητές του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΕΕΕΕΚ) Λιβαδειάς, Λάμπρο Κόντο, Δημήτρη Κουτσοδήμο και Γιώργο Νικολάου, οι οποίοι κατέκτησαν το Ειδικό Βραβείο στον 5ο Περιφερειακό Μαθητικό Διαγωνισμό για την επιχειρηματικότητα που διοργάνωσαν τα Επιμελητήρια Στερεάς Ελλάδας.

“Η διάκριση αυτή των μαθητών αποτελεί την καλύτερη απόδειξη για το σημαντικό έργο που πραγματοποιείται στο Εργαστήριο προσφέροντας μορφωτικά, κοινωνικά και συναισθηματικά εφόδια, αλλά και τις απαραίτητες δεξιότητες στους μαθητές για μια όσο το δυνατόν αυτόνομη διαβίωση” αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση για τους βραβευθέντες του ΕΕΕΕΚ.

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο