Τελευταία Νέα

Γράφει ο Δημήτρης Λάμπρου

 

 

 

 

Ενηλικιώθηκε γρήγορα ο Διαγωνισμός Φωτογραφίας με θέμα το Πάσχα στη Λιβαδειά, που ξεκίνησε πριν από δύο χρόνια (δείτε τα περυσινά αποτελέσματα του διαγωνισμού εδώ: https://viotiaplus.gr.185-138-42-70.linuxzone138.grserver.gr/wp-admin/post.php?post=6717&action=edit) ο ηλεκτρονικός ιστότοπος viotiaplus.gr με την συμπαράσταση του Μάκη Μανώλη, με στόχο να αποτυπωθεί η Κυριακή της Ανάστασης στο ιδιαίτερο τοπικό χρώμα της, μέσα από μια μεγάλη διαδοχή εικόνων και στιγμών, μέσα από τις διαφορετικές εκδοχές που ο νους συλλαμβάνει και καδράρει το βλέμμα, για να μείνουν αναλλοίωτες στο χρόνο και να τροφοδοτούν αέναα τη μνήμη. Τη μνήμη της πόλης και των κατοίκων της…

Για το 2017 αυτός ο διαγωνισμός εντάσσεται σε ένα ευρύτερο πλαίσιο, με την υποστήριξη του Δήμου Λεβαδέων που αναλαμβάνει και τη διοργάνωσή του και με τη συμμετοχή της Φωτογραφικής Λέσχης. Το viotiaplus.gr,  βέβαιο ότι η συνεργασία αυτή θα δώσει μια νέα δυναμική στο διαγωνισμό, τον παραδίδει στους φυσικούς κατόχους της, τους κατοίκους και τους εν γένει λάτρεις της Λιβαδειάς και της ομορφιάς της, της θεατής και της αθέατης.

Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τη Δήμαρχο Λεβαδέων Γιώτα Πούλου, που αγκάλιασε με ζεστασιά αλλά και με τεχνοκρατική επάρκεια τον θεσμό, και τον συμπαραστάτη από την πρώτη στιγμή Makis Manolis. Επίσης τον Ανδρέα Σταματάκη για την άψογη συνεργασία.

Δείτε τους όρους του Διαγωνισμού με την επίσημη προκήρυξη.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο