Τελευταία Νέα

 

     Προτρέπει τους κατοίκους του Δήμου Αλιάρτου-Θεσπιέων να στηρίξουν τον Προαστιακό  ο δήμαρχος Γιώργος Ντασιώτης με έγγραφες δηλώσεις του. Δείτε. 

“Ένα  πάγιο αίτημα πολλών χρόνων όλων των κατοίκων της Βοιωτίας και όχι μόνο, φαίνεται ότι βρίσκει το δρόμο της υλοποίησης.

     Αναφέρομαι στην πιλοτική λειτουργία του προαστιακού σιδηρόδρομου, με το δρομολόγιο Αθήνα-Τιθορέα-Αθήνα , με στάση και στην Αλίαρτο, που ξεκίνησε πιλοτικά από τις 20-12-2017.

     Πολλές επαφές με τους αρμόδιους, από το 2011 έως σήμερα όλων των Δημάρχων της περιοχής και  των περιφερειαρχών, πολλές επιστολές στους ίδιους αρμόδιους φαίνεται πως έπιασαν τόπο και ένα σπουδαίο και αναπτυξιακό εγχείρημα υλοποιείται.

     Το επόμενο και σημαντικό  βήμα είναι η στήριξη από τους μετακινούμενους για να συνεχίσει τη λειτουργία του και η καταγραφή των παρατηρήσεων για να προσφέρει  πιο αποτελεσματικές υπηρεσίες.

     Υπάρχει κάθε λόγος να το στηρίξουμε. Είναι φτηνό, είναι γρήγορο, φιλικό προς το περιβάλλον και ιδιαίτερα άνετο.

    Σε συνάντησή μου με το Υπουργό που προγραμματίζεται σύντομα θα συζητήσουμε ζητήματα λειτουργικότητας και ασφάλειας του δικτύου.

    Καλώ τους  Δημότες του Δήμου Αλιάρτου-Θεσπιέων  να στηρίξουν το πιλοτικό πρόγραμμα και να χρησιμοποιούν εφεξής τον προαστιακό σιδηρόδρομο. Είμαι βέβαιος πως θα το απολαύσουν”.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο