Τελευταία Νέα

Ενας νέος φιλοζωικός σύλλογος, με την ονομασία Εθελοντές Φιλόζωοι Λιβαδειάς, συγκροτήθηκε στη Λιβαδειά και προσκαλεί όσους πολίτες ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στις δράσεις του. Μάλιστα εξέδωσε και το πρώτο δελτίο Τύπου το οποίο και δημοσιεύουμε.
“Ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας, ότι συγκροτήθηκε σύλλογος με σκοπό την φροντίδα των ζώων και την προαγωγή της φιλοζωίας στην πόλη και στην περιοχή μας.
Ο σύλλογος είναι ανοιχτός σε όλους και όλες που θα ήθελαν να συμμετέχουν ή να συνδράμουν με οποιοδήποτε τρόπο στο έργο μας. Ένα έργο δύσκολο καθώς καθημερινά εγκαταλείπονται αδέσποτα ενώ πολύ συχνά είμαστε μάρτυρες δηλητηριάσεων με φόλες, κακοποιήσεων αλλά και βασανιστικών συνθηκών διαβίωσης ζώων που έχουν ιδιοκτήτες. Οι στειρώσεις των ζώων, οι εμβολιασμοί, η προσωρινή φιλοξενία ζώων και η προώθηση της υιοθεσίας τους απαιτούν διαρκή φροντίδα και υλικά μέσα, όπως επίσης και η διαπαιδαγώγηση και η ενημέρωση για την ορθή συμπεριφορά απέναντι στα ζώα. Γιατί τα ζώα κατανοούν και συναισθάνονται και η φιλοζωία είναι μέτρο του πολιτισμού μας. Είμαστε αισιόδοξοι/ες γιατί η περιοχή μας έχει αρκετούς ευαισθητοποιημένους πολίτες που τα τελευταία χρόνια γίνονται όλο και περισσότεροι.
Ευχαριστούμε θερμά όσους μας υποστήριξαν μέχρι σήμερα με διάφορους τρόπους και σας περιμένουμε για να συνεχίσουμε μαζί”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο