Μέσα σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης και οδύνης πραγματοποιήθηκε νωρίτερα η κηδεία του Τάκη Γκώνια, ο οποίος έφυγε από τη ζωή χθες σε ηλικία 54 ετών, ύστερα από σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα.
Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονα στη Λιβαδειά, όπου συγγενείς, φίλοι, παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές και άνθρωποι του ελληνικού ποδοσφαίρου συγκεντρώθηκαν για να τον αποχαιρετήσουν.
Το «παρών» στην τελετή έδωσαν, μεταξύ άλλων, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Λεβαδειακός, Γιάννης Κομπότης, στην ομάδα της οποίας ο Τάκης Γκώνιας αναδείχθηκε ποδοσφαιρικά, καθώς και οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, Νίκος Γκουλής και Ντανιέλ Μπατίστα.
Στην κηδεία βρέθηκαν επίσης ο επιχειρηματίας Αργύρης Παπαργυρόπουλος και ο επί χρόνια γιατρός του Ολυμπιακού, Χρήστος Δάρας, ο οποίος είχε χειρουργήσει τον Τάκη Γκώνια μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε υποστεί το 1996.
Ο Τάκης Γκώνιας άφησε το δικό του αποτύπωμα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αγωνιζόμενος μεταξύ άλλων δύο φορές με τη φανέλα του Ολυμπιακού, ενώ η είδηση του θανάτου του προκάλεσε θλίψη στον αθλητικό κόσμο και στους ανθρώπους που τον γνώρισαν και συνεργάστηκαν μαζί του.
Δείτε φωτογραφίες









