Τελευταία Νέα

Εάν έχετε ένα έξτρα δωμάτιο στο σπίτι και έχετε αποφασίσει να το αξιοποιήσετε δημιουργώντας μέσα την τέλεια γκαρνταρόμπα τότε αυτό το άρθρο είναι για εσάς. Παρακάτω θα βρείτε τις κατευθυντήριες γραμμές που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε το πιο άνετο, chic και πρακτικό μέρος για να ετοιμάζεστε. Συνεχίστε να διαβάζετε για να ανακαλύψετε κάθε tip που πρέπει να ξέρετε! 

  • Επιλέξτε το τρόπο που θα διαμορφωθεί το δωμάτιο 

Μια από τις σημαντικότερες αποφάσεις που πρέπει να πάρετε είναι ο τρόπος με τον οποίο θα οργανώσετε τα ρούχα και τα πράγματα σας. Οι ράγες ρούχων είναι μια από τις πιο βολικές και σύνηθες επιλογές που κάνει ο περισσότερος κόσμος καθώς είναι απολύτως βολικές και πρακτικές μιας και δίνουν την ευκαιρία να τακτοποιήσετε, να ξεχωρίσετε και να επιλέξετε τα ρούχα σας με τεράστια ευκολία. Δύο ακόμα επιλογές που έχετε στη διάθεση σας είναι τα συρτάρια και τα ράφια στα οποία μπορείτε να οργανώσετε και υπόλοιπα αντικείμενα εκτός από ρούχα όπως τσάντες, αξεσουάρ, ζώνες, παπούτσια κτλ. 

  • Χωρίστε τα ρούχα θεματικά 

Ένας τρόπος για να διευκολυνθείτε πολύ κατά την οργάνωση των ρούχων σας είναι να τα ξεχωρίσετε με βάση ομάδες πχ χρωματικές και εποχιακές. Έτσι πριν τα τοποθετήσετε σε συρτάρια και κρεμάστρες θα γνωρίζετε πόσο χώρο πρέπει να αφιερώσετε για τη κάθε σας ομάδα και θα αποφύγετε έτσι το να δημιουργηθεί σύγχυση κατά την αποθήκευση τους. Μπορείτε να τοποθετήσετε σε ένα συρτάρι καλοκαιρινά και ανοιξιάτικα ασπρόμαυρα, σε μια άλλη στοίβα τα πιο χρωματιστά σας ρούχα και αντίστοιχα σε κάποιο άλλο ντουλάπι και κρεμάστρες να εφαρμόσετε την ίδια μέθοδο για τα χειμωνιάτικα και τα πιο ζεστά σας ρούχα. 

 Δημιουργήστε μια γωνία για καλλυντικά και κοσμήματα 

Εάν στο δωμάτιο υπάρχει κάποιος περίσσιος χώρος ο οποίος δεν ξέρετε πως μπορεί να αξιοποιηθεί τότε το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να
δημιουργήσετε μία γωνία για την αποθήκευση των καλλυντικών και των κοσμημάτων σας. Μπορείτε με μία μικρή αναζήτηση στην αγορά να βρείτε
διάφορα έπιπλα γραφείου https://www.theodoridi.com/ τα οποία έχουν άπλετο αποθηκευτικό χώρο και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σαν τουαλέτες έτσι ώστε να έχετε στον ίδιο χώρο την ευκαιρία να κάνετε το μακιγιάζ σας αλλά και να ετοιμάζεστε για τις εξόδους σας. Μπορείτε να αγοράσετε επίσης καρέκλες γραφείου https://www.theodoridi.com/epipla-grafeiou/karekles/ και έναν καθρέφτη με Led lights έτσι ώστε να διευκολυνθείτε κατά την προετοιμασία σας και να δημιουργήσετε την απόλυτη γωνιά για makeup.

  • Δώστε βάση στο φωτισμό 

Σε ένα τέτοιο δωμάτιο το οποίο θα περνάτε αρκετή ώρα για να ετοιμαστείτε και να ντυθείτε είναι σημαντικό να δώσετε αρκετή βάση στον φωτισμό. Ο φωτισμός παίζει πάρα πολύ σημαντικό ρόλο στο πως βλέπουμε τον εαυτό μας αλλά και στην ενέργεια την οποία έχουμε κατά τη διάρκεια της ημέρας γι’ αυτό το λόγο είναι σημαντικό το δωμάτιο να έχει έντονο και δυνατό φωτισμό ο οποίος θα σας εμπνέει και θα σας διευκολύνει στο να ετοιμαστείτε. Καλό θα ήταν εάν έχετε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε την γκαρνταρόμπα σας σε ένα χώρο ο οποίος δέχεται και φυσικό φως καθώς πραγματικά είναι ο καλύτερος που υπάρχει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο