Τελευταία Νέα

Μια ολόκληρη παράγραφο απ’ όσα θα θέλαμε να γράψουμε για τα σημαντικά εγκαίνια του Άγγελου Στ. Ταπανλή στη Λιβαδειά καταλαμβάνουν οι ιατρικοί τίτλοι του: Χειρουργός Οφθαλμίατρος, μετεκπαιδευθείς στην Αγγλία (East Kent Hospitals University), τέως Επιμελητής Γ.Ν. Χαλκίδας, Ειδικευθείς στο Γ.Ν. Αθηνών “Ο Ευαγγελισμός”, κάτοχος τίτλου Ευρωπαϊκής Οφθαλμολογίας, Master στο Νοσοκομείο Παίδων “Αγία Σοφία”, Ιατρική σχολή ΕΚΠΑ.

Talk of the town ήταν τα εγκαίνια του Οφθαλμολογικού Κέντρου την Τετάρτη 15 Μαΐου και πράγματι όλη η πόλη ήταν εκεί. Στο δροσερό μαγιάτικο βράδυ, φίλοι, γνωστοί, συμμαθητές και συμπολίτες θεώρησαν τιμή τους να παρευρεθούν στο ξεκίνημα μιας επαγγελματικής σταδιοδρομίας που διαγράφεται ήδη επιτυχημένη.

Το πλατύ πεζοδρόμιο μπροστά από την Έρκυνας 23 είχε πλημμυρίσει από χαμογελαστά πρόσωπα, ανάμεσά τους ο δήμαρχος  Δ. Καραμάνης με τη σύζυγό του, εκπρόσωποι του Ιατρικού Συλλόγου, δημοτικοί σύμβουλοι και ο Γιάννης Καραβάς, που ανέμεναν να χαιρετήσουν και να ευχηθούν στον νέο οφθαλμίατρο της πόλης καλή επιτυχία στο έργο του. Ξεχωριστή η χαρά που έλαμπε στα μάτια των γονιών του Άγγελου, του Σταύρου και της Στέλλας, που έζησαν εκείνο το βράδυ μια από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές στη ζωή ενός γονιού με τον επαναπατρισμό και την αρχή ενός νέου κύκλου επαγγελματικών επιτυχιών κοντά τους.

Ο αγιασμός τελέστηκε από τον πατέρα Σεραφείμ, ηγούμενο της Μονής Οσίου Λουκά, ο οποίος ευχήθηκε τα καλύτερα στον νέο γιατρό, ενώ ο ίδιος ο Άγγελος εξέφρασε την ικανοποίηση και τη συγκίνησή του για την επιστροφή του στη γενέθλια πόλη.

Οι προοπτικές για το Οφθαλμολογικό Κέντρο του Άγγελου Στ. Ταπανλή φαίνονται εξαιρετικές, γιατί πέρα από τα πτυχία, την εξειδίκευση και τη διάθεση προσφοράς, έχει  προβλεφθεί και η κατάλληλη υλικοτεχνική υποδομή, όπως θα δείτε και στο φωτορεπορτάζ. Εργονομικά σχεδιασμένο, ευάερο, ευήλιο και άνετο, το νέο Οφθαλμολογικό Κέντρο ενσωματώνει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στον τομέα της Οφθαλμολογίας που επιτρέπει παροχή υπηρεσιών εφάμιλλη των καλύτερων κέντρων της Ελλάδας. Μεταξύ άλλων, στο νέο Οφθαλμολογικό Κέντρο μπορούν να παρασχεθούν εξειδικευμένες υπηρεσίες και εξετάσεις, όπως Παιδοφθαλμολογία, μελέτη γλαυκώματος-ωχράς κηλίδας, χειρουργική καταρράκτη, Laser μυωπίας, υπερμετρωπίας, αστιγματισμού, OCT τομογραφία ωχράς-οπτικού νεύρου,  OCT-Αngio αγγειογραφία, Φωτογράφιση βυθού, Οπτικά πεδία (Humphrey), Τοπογραφία κερατοειδούς, Παχυμετρία κερατοειδούς, Laser.

Ο Άγγελος μοιραζόταν ανάμεσα σε αγκαλιές, συγχαρητήρια, θερμές ευχές κι όλα εκείνα που συνθέτουν το κλίμα της γιορτής. Ευχάριστες συναντήσεις, ενδιαφέρουσες συζητήσεις κάλυπταν το τραγούδι της Έρκυνας. Τα αρώματα της άνοιξης συναγωνίζονταν εκείνα που ανέδιδε ο περιποιημένος μπουφές. Και η πόλη φωτισμένη γλιστρούσε στη νύχτα. Μάιος 2024, Λιβαδειά.

ΕΡΚΥΝΑΣ 23, ΛΙΒΑΔΕΙΑ

τηλ.: 22610 89389, 6972270917

email: tapanlis@gmail.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο