Τελευταία Νέα

Πλησιάζουν τα γενέθλια της φίλης σου; Είναι η μέρα της μητέρας; Έχει γιορτή η κολλητή σου; Οποία και αν είναι η περίσταση το σίγουρο είναι ότι εσύ αναζητάς ένα ιδιαίτερο δώρο για το αγαπημένο σου αυτό πρόσωπο ώστε να το ευχαριστήσεις και να το ενθουσιάσεις με το πολύ εντυπωσιακό σου γούστο. Εάν λοιπόν θες να πάρεις μια ιδέα για το ποια είναι μερικά από τα πιο μοδάτα και cool δωράκια που μπορείς να κάνεις τότε σίγουρα πρέπει να ρίξεις μια μάτια στη παρακάτω λίστα.  

  • Παπούτσια 

Ένα ζευγάρι παπούτσια πρόκειται για ένα από τα πιο έξυπνα και ιδιαίτερα δωράκια που μπορείς να κάνεις. Ανάλογα με το style της φίλης σου μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα από μια τεράστια γκάμα σχεδίων για παράδειγμα ένα παπούτσι είτε πιο καθημερινό πχ sneakers  είτε και πιο επίσημο όπως γόβες το οποίο σίγουρα θα τη ξετρελάνει. 

Στο brand Clarks μπορείς να αναζητήσεις και να   βρεις τα πιο trendy design της σεζόν τα οποία είναι πραγματικά must have κομμάτια για κάθε fashionista. Εάν έχεις κατά νου κάτι διαχρονικό και κομψό τα Clarks μποτάκια είναι αναμφισβήτητα μια επιλογή που θα αγαπήσεις εάν από την άλλη θες να δωρίσεις ένα παπούτσι πιο ανοιξιάτικο, κοριτσίστικο και ταυτόχρονα elegant μπορείς στο brand να επιλέξεις ανάμεσα από design όπως μπαλαρίνες, μοκασίνια, πέδιλα, πλατφόρμες κτλ.  

  • Τσάντες 

Εάν κάποια γυναίκα που ασχολείται με τη μόδα αγαπά κάτι περισσότερο από τα παπούτσια τότε αυτό είναι οι τσάντες, ένα επίσης παρά πολύ fashionable δωράκι που μπορείς να κάνεις σε ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Μια ποιοτική και trendy τσάντα μπορεί να αναβαθμίσει το κάθε outfit δίνοντας του μια πολύ ιδιαίτερη και classy πινελιά. 

Οι Callista bags είναι μια από τις πιο μοντέρνες επιλογές που μπορείς να κάνεις στο brand για την επιλογή του δώρου σας. Η μάρκα αυτή έχει δημιουργήσει τα πιο in τσαντάκια της σεζόν τα οποία με τη πρώτη μάτια θα θέλεις και εσύ να αποκτήσεις. Μπορείς να βρείς shopping και tote bags για πιο simple και καθημερινές εμφανίσεις αλλά και mini τσαντάκια που μπορούν να φορεθούν και σε πιο απογευματινά look. 

  • Μερικά κοσμήματα- αξεσουάρ 

Εάν θέλεις να κάνεις ένα πολύ έξυπνο δωράκι και να χρησιμοποιήσεις ένα μικρότερο budget τότε αυτό που έχεις να κάνεις είναι στα στραφείς στα κοσμήματα και τα αξεσουάρ. Μπορείς να κάνεις δώρο ένα κομψό δαχτυλίδι, ένα statement κολιέ, μια ζώνη που μπορεί να φορεθεί σε επίσημες εμφανίσεις ή κάποιο hair piece για παράδειγμα κάποια chunky στέκα. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο