Τελευταία Νέα

Χωρίς αποτέλεσμα συνεχίζεται το ανθρωποκυνηγητό που έχουν εξαπολύσει στην Πέλλα και τις γύρω περιοχές οι αστυνομικές δυνάμεις, στην προσπάθειά τους να εντοπίσουν πέντε άγνωστους κακοποιούς που λήστεψαν δυο γυναίκες σε ένα σπίτι στην κοινότητα Ριζό της Σκύδρας και διέφυγαν με το αυτοκίνητο της μιας.

Η ιδιοκτήτρια του σπιτιού και μια φίλη της, την οποία φιλοξενούσε, βίωσαν στιγμές ανείπωτου τρόμου λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα της Παρασκευής, όταν είδαν τους δράστες να εισβάλουν στο σπίτι και να τις ακινητοποιούν με απειλές σε σπαστά ελληνικά. Αφού τις έδεσαν, ερεύνησαν όλα τα δωμάτια, άρπαξαν κοσμήματα και διάφορα προσωπικά αντικείμενα, καθώς και τα κλειδιά του αυτοκινήτου της ενοίκου μάρκας Mini Cooper που ήταν παρκαρισμένο έξω από το σπίτι και εξαφανίστηκαν με αυτό.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, που ειδοποιήθηκαν αρκετές ώρες αργότερα όταν οι δυο γυναίκες κατάφεραν να λυθούν, δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο οι δράστες να πέρασαν τα σύνορα και έστειλαν σήμα στις αρχές όμορων χωρών για να αναζητήσουν το κλεμμένο όχημα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο