Τελευταία Νέα

Τρεις επιχειρήσεις εστίασης στην περιοχή της Λιβαδειάς αποπειράθηκε να διαρρήξει τη μια μετά την άλλη παραβιάζοντας τους “ομφαλούς” των εισόδων ένας “ποντικός”, αλλά δεν τα κατάφερε και άλλαξε στόχο, προσπαθώντας να κάνει το ίδιο σε ένα σπίτι. Όμως, έγινε αντιληπτός από τον ιδιοκτήτη που ειδοποίησε την Αστυνομία και τράπηκε σε φυγή.

Ο επίδοξος εισβολέας εντοπίστηκε μέσα σε λίγα λεπτά από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας, οι οποίοι του πέρασαν χειροπέδες και βρήκαν στην κατοχή του μια αυτοσχέδια μεταλλική λάμα που είχε χρησιμοποιήσει για να παραβιάσει και τις πόρτες των καταστημάτων. Σε βάρος του… ατζαμή διαρρήκτη σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρες κλοπής κατ’ εξακολούθηση και παραπέμφθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Λιβαδειάς.

Συνέλαβαν και δεύτερο διαρρήκτη

Άμεσα εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας και άλλη μια διάρρηξη η οποία έγινε τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης σε ένα κατάστημα στη Λιβαδειά, όταν ένας άγνωστος διέλυσε την γυάλινη είσοδο χτυπώντας τη με μεταλλικό αντικείμενο και άρπαξε όσα χρήματα βρήκε στην ταμειακή μηχανή της επιχείρησης.

Στο πλαίσιο της έρευνας ταυτοποιήθηκε ο δράστης και εντοπίστηκε το ίδιο απόγευμα μετά από αναζητήσεις. Πρόκειται για έναν Έλληνα ο οποίος συνελήφθη και οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Λιβαδειάς με την δικογραφία για κλοπή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας που σχηματίστηκε σε βάρος του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο