Τελευταία Νέα

Του Αγίου Βαλεντίνου είναι μια καλή αφορμή για να δημιουργηθεί απ’ το ελάχιστο ένα κύμα χαράς που εύκολα θα γίνει κλίμα και θα σε τυλίξει, αν αφεθείς πάνω του χωρίς αμφισβητήσεις. Γιόρτασε λοιπόν τη μέρα των ερωτευμένων, τίμησε τον έρωτα που όλα τα κακά σκορπά όσο ζει κι ονειρεύεται, και δώσε στο εφήμερο εκείνη τη γλυκιά γεύση που το κάνει να μοιάζει αιώνιο. Στα μάτια σου και εκείνης/εκείνου. Η αγορά της Λιβαδειάς έχει σε επάρκεια τα κοσμηματοπωλεία, τα ανθοπωλεία και τα άλλα αναγκαία καταστήματα με τα δώρα για την περίσταση. Οπως για τα γλυκά στην πιο γλυκιά γιορτή του χρόνου πρέπει να περάσεις οπωσδήποτε από τον Παπασπύρου στην οδό Αθηνών. Εδώ εκτός από τα κλασικά, θαυμαστά γλυκοποιήματα με τη σοκολάτα, τη βανίλια, το μέλι και το σπέσιαλ μοναδικό γαλακτομπούρεκο οι επιλογές είναι και ατελείωτες και απίστευτες. Μιλφέιγ με καραμέλα, σοκολατόπιτα ονειρική, κέικ σε όλες τι γεύσεις και τσουρέκια ατομικά και κέικ ατομικά με σοκολάτα.

Τα κουλούρια είναι σπεσιαλιτέ που δεν πρέπει να χάσεις: σμυρνέικα, μουστοκούλουρα, νηστίσιμα όλα εύγευστα και φρέσκα δίνουν μια νοσταλγική νότα. Μη παραλείψεις να δοκιμάσεις τις πίτες με χειροποίητο φύλλο που ως γνωστόν κάνει τη διαφορά.

Η γλυκιά γεύση είναι ζήτημα κυρίως αισθήματος, αλλά επειδή ακόμα και οι ερωτευμένοι διαθέτουν ένα λίγο ρεαλισμού και πρακτικότητας, ενισχυτικά της μπορείς να βρεις και πρέπει στον Παπασπύρου. Ειδικά για τον Αγιο Βαλεντίνο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο