Τελευταία Νέα

Σε συνέχεια  των  συναντήσεων  εργασίας στο πλαίσιο της  ανάληψης των νέων καθηκόντων της, την Φωκίδα επισκέφτηκε σήμερα, η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Πολιτισμού Στερεάς Ελλάδας, Φανή Παπαθωμά με τον συνεργάτη της κ. Ηλία Μπουρμά και  την Πρ/νη Τουρισμού της Π.ΣΤ.Ε. κ. Μαριάννα Λιάσκου.

Συναντήθηκε με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φωκίδας κ. Γιώργο Δελμούζο, τον Δήμαρχο Δελφών κ. Παναγιώτη Ταγκαλή και τον Δήμαρχο Δωρίδας κ .Δημήτρη Γιαννόπουλο, επισκέφθηκε το ΙΕΚ Τουρισμού  Γαλαξιδίου , συναντήθηκε με τον Διευθυντή του ΙΕΚ κ. Στέλιο Μοσχωνά, συνομίλησε με τους καθηγητές της σχολής, την κ. Νάνσυ Ψάλτη Έφορο Αρχαιοτήτων Δελφών, τον Πρόεδρο Επιμελητηρίου Φωκίδας κ. Βασίλη Αυγερινό καθώς και με επιχειρηματίες του τουριστικού κλάδου της Περιφερειακής Ενότητας.

Η Αντιπεριφερειάρχης μίλησε για το πλάνο που αφορά την στρατηγική επικοινωνίας αλλά και τουριστικής προβολής της Στερεάς Ελλάδας, παρουσιάζοντας το Πρόγραμμα Τουριστικής Προβολής του 2024 .

Τόνισε παράλληλα την ανάγκη για καταγραφή των προτάσεων από όλους τους παράγοντες  της αγοράς,  έτσι ώστε να υπάρξει αξιοποίηση αλλά και επιπλέον ενδυνάμωση του τουριστικού προϊόντος όχι μόνο της Π.Ε. Φωκίδας αλλά και  όλης της Περιφέρειας Στερεάς.

Ενημέρωσε τέλος για την συμμετοχή, της Περιφέρειας στις διεθνείς εκθέσεις τουρισμού και τις παράλληλες δράσεις- συναντήσεις  που συνοδεύουν αυτές, όπως προβλέπονται από το εγκεκριμένο πρόγραμμα .

Η Αντιπεριφερειάρχης, κ. Φανή Παπαθωμά, τόνισε σε δηλώσεις της:

«Συναντηθήκαμε σήμερα με τον Αντιπεριφερειάρχη Φωκίδας, τους Δημάρχους Δελφών και Δωρίδας, τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου, την Έφορο Αρχαιοτήτων Δελφών, τον Διευθυντή του ΙΕΚ Τουρισμού Γαλαξιδίου καθώς και με τον Πρόεδρο Ενώσεως Ξενοδόχων Γαλαξιδίου.

Παρουσιάσαμε τα βασικά σημεία στα οποία θα στηριχθεί η τουριστική προβολή της Περιφέρειας, ακούσαμε τις  ανάγκες και τις προτάσεις της τοπικής κοινωνίας και συμφωνήσαμε ότι οι προτεραιότητες και οι προσδοκίες των επισκεπτών έχουν αλλάξει και πρέπει να διερευνώνται συνεχώς.  Θα προχωρήσουμε με κοινές  δράσεις και συνέργειες και με στόχο,  να κατακτήσει η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας τη θέση που της αξίζει ως μοναδική στο είδος της, προσφέροντας εναλλακτικές μορφές τουρισμού όλο το χρόνο, όχι μόνο σε Έλληνες αλλά και σε επισκέπτες από όλο τον κόσμο».

.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο