Τελευταία Νέα

Εξαφανίστηκε από την περιοχή της Θήβας τις απογευματινές ώρες της Κυριακής ο 59χρονος Γεώργιος Ντζούφρας.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του Γεώργιου Ντζούφρα σήμερα και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς του.

Καθώς ο 59χρονος αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας που δυσκολεύουν τον προσανατολισμό και την επικοινωνία του, υπάρχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν την ζωή του σε κίνδυνο. Επιπλέον, για την εξαφάνιση έχει κινητοποιηθεί η Εθελοντική Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης «Θανάσης Μακρής» του Οργανισμού μας μαζί με την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, την Ομάδα Διάσωσης Δέλτα καθώς και την Ομάδα Διαχείρισης Κρίσεων Θήβας.

Ο Γεώργιος Ντζούφρας έχει ύψος 1,65 μ., είναι αδύνατος, έχει γκρίζα μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε καφέ παντελόνι και μπλε μπουφάν. Κρατούσε μπλε τσαντάκι.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο