Τελευταία Νέα

Στην καρδιά της εμπορικής Λιβαδειάς, στη Γεωργαντά 44, και όσο διακριτικά επιτρέπει η λάμψη του χρυσού, ένα κοσμηματοπωλείο κόσμημα υπενθυμίζει τις κλασικές αξίες που περνούν από γενιά σε γενιά και σταθερά κατακτούν το μέλλον. Μισό αιώνα και περισσότερο η φίρμα Παπαγεωργίου Κόσμημα – Ρολόι κάνει πιο πολύτιμες εκείνες τις στιγμές της ζωής μας, στις οποίες το κόσμημα ως σύμβολο έρχεται να επισφραγίσει τη μοναδικότητά τους. Αλλά και τις άλλες τις καθημερινές, όταν η αγορά του καλύπτει την ανάγκη μας να προσφέρουμε μέσα από το καθαρό φως του χρυσού ή του ασημιού ένα κομμάτι από τα πιο τρυφερά συναισθήματα που κατακλύζουν την ψυχή μας.

Το κατάστημα, το οποίο πρόσφατα ανακαινίστηκε πλήρως, με τη ζεστασιά του ξύλου και τη χάρη του απέριττου, αποπνέει μια αρμονία που γίνεται αμέσως με την  είσοδο αισθητή. Μια αρμονία ανάλογη με αυτή που έχουν μεταξύ τους πετύχει ο Γιώργος Παπαγεωργίου και η Νίκη Φούφουλα, το ζευγάρι των ιδιοκτητών.

Τα 50 χρόνια λειτουργίας της επιχείρησης είναι μια βαριά κληρονομιά και από μόνος του ένας δείκτης επιτυχίας. “Οι συμπληγάδες πολλές, οι διακυμάνσεις της αγοράς διαρκείς και απρόβλεπτες. Από τις χρυσές εποχές του ‘90 μέχρι τη βαθιά κρίση που όλοι μας βιώσαμε το 2010, η αγορά είναι ένας καθημερινός αγώνας”, επισημαίνει ο κ. Παπαγεωργίου. Όμως η εμπειρία, η εργατικότητα και η αξιοπιστία φαίνεται ότι επικράτησαν τελικά, αντιτείνει το viotiaplus, για να συμπληρώσει: “Πράγματι ο κόσμος της Λιβαδειάς έχει εκτιμήσει όλα αυτά τα χρόνια την προσπάθειά μας και μας δίνεται η ευκαιρία να απευθύνουμε μέσα από το σάιτ σας ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη στήριξη”.

Ποια είναι όμως η ικανή συνθήκη που οδηγεί στην επιτυχία; Ασφαλώς η εμπιστοσύνη των πελατών που  χτίζεται σταδιακά μέσα στα χρόνια. Όπως αναφέρει η κ. Νίκη Φούφουλα “η μεγαλύτερη χαρά που μου δίνει το κοσμηματοπωλείο είναι να βλέπω (και το βλέπω συχνά) να μεταλαμπαδεύεται από γενιά σε γενιά η εμπιστοσύνη προς το κατάστημά μας, να έχουμε δηλαδή σταθερή πελάτισσα τη γιαγιά, στη συνέχεια την κόρη και την εγγονή”! Η κρίσιμη αυτή εμπιστοσύνη θεμελιώθηκε  από τον Χρήστο Παπαγεωργίου, τον ιδρυτή της επιχείρησης στην οδό Γεωργαντά 47, και αναπτύχθηκε από τον κ. Γιώργο Παπαγεωργίου, “που ως πρώτος γιος ήμουν κατά κάποιο τρόπο ταγμένος να οδηγήσω την οικογενειακή επιχείρηση σπουδάζοντας ωρολογοποιός, ώστε να προστεθεί στην εμπειρία και η γνώση”.

Αν η εμπιστοσύνη είναι η ικανή συνθήκη για την επιτυχία, η ποιότητα είναι η αναγκαία. Κι εδώ την ποιότητα την ξεχωρίζεις αμέσως. Προσεκτικά επιλεγμένα κοσμήματα μπορούν να ικανοποιήσουν κάθε προτίμηση με την ποιότητα και την υψηλή αισθητική αξία τους. Μια πλούσια συλλογή από εμπνευσμένες δημιουργίες για όλες τις περιστάσεις, φτιαγμένες από χρυσό ή ασήμι για τη γυναίκα, τον άνδρα και το παιδί, σαγηνεύει το βλέμμα στις προθήκες του κοσμηματοπωλείου, αλλά και αξεσουάρ σε πιο προσιτές τιμές μας δελεάζουν να ομορφύνουμε τη μέρα μας ή εκείνη των αγαπημένων μας. Επιβλητικά κομμάτια από τη συλλογή των Pierre Cardin,Jacques Lemans και Sector, αλλά και Citizen και Seiko, είναι μερικά από τα ρολόγια που διακρίνονται για την τεχνική αρτιότητα και τον καλαίσθητο σχεδιασμό τους. Μια ιδιαίτερη πινελιά δίνει η συλλογή από εικόνες, καλόγουστη και επιλεγμένη κι αυτή, προορισμένη να καλύψει υπαρξιακές και μεταφυσικές αναζητήσεις ή απλώς μια καλή ιδέα δώρου. 

Ένα κόσμημα στην αγορά της Λιβαδειάς, το κοσμηματοπωλείο Παπαγεωργίου θα συνεχίζει να λάμπει στη γωνία της Γεωργαντά όχι μόνο γιατί τα τεχνουργήματά του έχουν το υπερούσιο φως του χρυσού, αλλά κυρίως γιατί οι άνθρωποί του έχουν βρει τη χρυσή τομή ανάμεσα στη καλαισθησία, τη δημιουργικότητα και την ευγένεια, τρίπτυχο που χαρακτηρίζει κάθε success story.  

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο