Τελευταία Νέα

Καφέ και ποτό στη Λιβαδειά; Αφθονες οι επιλογές, μερικές όμως ξεχωρίζουν. [Οι φωτογραφίες έχουν ληφθεί ώστε να μην περιλαμβάνουν κατά το δυνατό πρόσωπα].

Άκρη δεν έχει ο ουρανός, έχει όμως ο πεζόδρομος της Λιβαδειάς. Και στην κάτω άκρη του το BROWN πρώτο πρώτο έχει αναδειχτεί σε cozy στέκι που, όπως πιθανόν μαντεύετε, κινείται στις λεπτές αποχρώσεις του καφέ. Η επιλεγμένη μουσική όλες τις ώρες αποτελεί σημείο αναφοράς, η ποιότητα των ποτών και του καφέ αναμφισβήτητα κερδίζει τις εντυπώσεις και η εξυπηρέτηση σε κάνει να νιώθεις ότι βρίσκεσαι ανάμεσα σε φίλους. Αυτή την αίσθηση εγγύτητας ενισχύει κι ο καλαίσθητος χώρος του άλλωστε, φτιαγμένος από ζεστά υλικά και wooded λεπτομέρειες.

DATA

Brown bar

Μπουφίδου 46

F: Brown Bar

Τηλ. 6945 991444

Στην άλλη άκρη του πεζόδρομου, το VINTAGE αν έπρεπε να περιγραφεί με μια λέξη, αυτή θα ήταν η λέξη ποιοτικό. Προχώ μουσική όλες τις ώρες της ημέρας και της νύχτας, προχώ κοκτέιλ και ετικέτες κρασιών που μπορούν να συνθέσουν δημιουργικά επικοινωνία και διασκέδαση και να προσφέρουν μια ξεχωριστή εμπειρία εξόδου. Νεανικές φωνές ντύνουν χαρούμενα την ατμόσφαιρα που ενισχύει η εντυπωσιακή διακόσμηση και η άψογη εξυπηρέτηση μόλις δυο βήματα από την κεντρική πλατεία της πόλης.

DATA

Vintage / Bar & lounge

Μπουφίδου 7

Τηλ. 22610 20039

Είναι γεωμετρικός κανόνας ό,τι έχει άκρες να έχει και μέσο, και ακριβώς στο μέσο του πεζόδρομου συναντάμε το Seasons cafe. Τοποθετημένο σε προνομιακό σημείο στη συμβολή Μπουφίδου και Χριστοδούλου, ελέγχει την κίνηση της πόλης προσφέροντας υψηλής ποιότητας καφέ και μια μορφή διακριτικότητας με την έξυπνη διευθέτηση του εξωτερικού χώρου. Εδώ η ατμόσφαιρα είναι φιλική, η εξυπηρέτηση ακόμα περισσότερο και οι συζητήσεις στις παρέες αποκτούν αυτή τη θαλπωρή, αυτή την οικειότητα του ιδιωτικού, αν και σε δημόσιο χώρο.

DATA

Seasons Cafe

Μπουφίδου 14

F: Seasons Cafe

Tηλ.:2261 102129 και 6972 364888

Όμως Λιβαδειά δεν είναι μόνο ο πεζόδρομος. Στην οδό Στρατηγού Ιωάννου, το ME GUSTA αποτελεί μια εναλλακτική πρόταση για… ψαγμένους. Η θέση είναι αναμφίβολα προνομιακή. Εκτείνεται σε δύο επίπεδα, έχει δυο εισόδους, και τα ευρύχωρα μπαλκόνια του κρέμονται κυριολεκτικά πάνω από το ποτάμι της Έρκυνας. Το προσωπικό εξυπηρετικό και ευγενικό, η διακόσμηση old style του είδους εκείνου που έχεις την αίσθηση ότι έρχεται από το μέλλον και η μουσική προχώ του είδους εκείνου που οι ρίζες του φτάνουν στο παρελθόν.

DATA

Me Gusta

Στρατηγού Ιωάννου 76, Λιβαδειά

Tηλ. 2261 301890

Δεν νοούνται γιορτές στη Λιβαδειά που να μην περιλαμβάνουν μια έξοδο στο ΞΕΝΙΑ, που με τη γοητεία του παλιού σκαλιστού επίπλου στέκει αειθαλές ανάμεσα στη Λήθη και στη Μνημοσύνη ανακαλώντας έντονες αναμνήσεις και δημιουργώντας νέες. Εδώ τα λόγια περιττεύουν, ο άνθρωπος στέκεται άναυδος μπροστά στο μεγαλείο της φύσης, που μπορεί να το θαυμάζει με τις ώρες στον υπέροχο χώρο και με τα ιδιαίτερα προσεγμένα ποτά του ΞΕΝΙΑ. Η ροή των πηγών της Έρκυνας αποτελεί μια επιλογή, η άλλη είναι η επιλεγμένη μουσική που συνοδεύει ευχάριστα συναντήσεις ανεξίτηλες στον χρόνο. Φωτογραφίες απαραίτητες, χαμόγελο απαραίτητο και μοναδική αίσθηση ανάτασης σε έναν χώρο πλασμένο από νερό, από πέτρα και ιστορία.

DATA

Τροφωνίου 13

Τηλ. 22610 21976

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο