Τελευταία Νέα

Προγραμματικές συμβάσεις υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός και οι εκπρόσωποι Δήμων και άλλων εμπλεκόμενων φορέων, για τη χρηματοδότηση και την υλοποίηση των ακόλουθων έργων:

  • «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΤΕΓΑΣΤΡΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΑΜΑΡΥΝΘΟΥ», προϋπολογισμού 81.534,10 ευρώ. Την προγραμματική συνυπέγραψε ο Δήμαρχος Ερέτριας Ιωάννης Δημητρόπουλος. Το έργο θα χρηματοδοτηθεί από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας με 74.400 ευρώ, ενώ ο Δήμος Ερέτριας θα συνεισφέρει τα υπόλοιπα 7.134,1 ευρώ και θα αναλάβει τη δημοπράτησή του.
  • «ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΧΩΡΟΥ Ι.Μ. ΒΑΡΝΑΚΟΒΑΣ», προϋπολογισμού 35.000 ευρώ. Την προγραμματική συνυπέγραψε ο Μητροπολίτης Φωκίδας Θεόκτιστος. Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας αναλαμβάνει τη χρηματοδότηση και τη δημοπράτηση του έργου.

«ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΕΡΙΒΟΛΙΟΥ», προϋπολογισμού 70.000 ευρώ. Την προγραμματική συνυπέγραψε ο Δήμαρχος Μακρακώμης Γιώργος Χαντζής. Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας αναλαμβάνει τη χρηματοδότηση και την επίβλεψη εκτέλεσης του έργου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο