Τελευταία Νέα

Ένας νεκρός και δύο τραυματίες είναι ο τραγικός απολογισμός του τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε χθες το απόγευμα στην Επαρχιακή οδό Σερρών-Νιγρίτας. Σύμφωνα με την Αστυνομία, Ι.Χ. όχημα που οδηγούσε 41χρονος, συγκρούστηκε μετωπικά και διαδοχικά με δύο αυτοκίνητα.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν τρία άτομα, για τα οποία χρειάστηκε ο απεγκλωβισμός του από την Πυροσβεστική Υπηρεσία. Λίγη ώρα αργότερα ο 41χρονος άφησε την τελευταία του πνοή σε νοσοκομείο των Σερρών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.: Χθες (12 Δεκεμβρίου 2023) και ώρα 18.25 περίπου, στο 2ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Σερρών – Νιγρίτας, Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 41χρονος ημεδαπός, συγκρούστηκε διαδοχικά με δύο οχήματα που κινούνταν στην παραπάνω οδό, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του 41χρονου, καθώς επίσης τον τραυματισμό ενός επιβάτη στο ίδιο όχημα και του οδηγού ενός από τα οχήματα με τα οποία συγκρούστηκε. Οι τραυματίες διακομίστηκαν με σταθμό του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο των Σερρών, όπου ο 41χρονος κατέληξε. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Σερρών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο