Τελευταία Νέα

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός συναντήθηκε την Παρασκευή 08 Δεκεμβρίου 2023 με εκπροσώπους όλων των σωματείων εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ, που έχουν κηρύξει τετράωρη στάση εργασίας για τη Δευτέρα 11 Δεκέμβρη.

Στο πλαίσιο της συνάντησης, συζητήθηκαν διεξοδικά τα δεδομένα σχετικά με την ιστορική βιομηχανία και ιδιαιτέρως ότι αφορά τους εργαζομένους, οι οποίοι διεκδικούν -μεταξύ άλλων- την ανανέωση των συμβάσεών τους που λήγουν στο τέλος του έτους, έως την ολοκλήρωση της διαγωνιστικής διαδικασίας και την ανάληψη της εταιρείας από επενδυτή.

Με την ολοκλήρωση της συνάντησης, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός δήλωσε: «Συναντηθήκαμε με εκπροσώπους όλων των σωματείων της ΛΑΡΚΟ και ακούσαμε με προσοχή τα αιτήματα και κυρίως την αγωνία τους για το αύριο. Αγωνία, την οποία συμμεριζόμαστε άπαντες στην Στερεά Ελλάδα.

»Συνομολογήσαμε ότι η ΛΑΡΚΟ είναι πολύ σημαντική για την περιφερειακή και την εθνική μας οικονομία και ⁠συμφωνούμε όλοι στην ανάγκη να τελεσφορήσει η διαδικασία εξεύρεσης επενδυτή. Στο μεταξύ, όμως, κρίνεται απαραίτητη η παράταση των συμβάσεων των εργαζομένων μέχρι να αναλάβει επενδυτής την βιομηχανία και προσβλέπουμε ότι το δίκαιο αίτημα θα ικανοποιηθεί».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο