Τελευταία Νέα

Ο 44χρονος πατέρας δύο κοριτσιών βρέθηκε απανθρακωμένος μετά από φωτιά που ξέσπασε μέσα στο αυτοκίνητό του, στο Μενίδι. Όλα συγκλίνουν στο σενάριο της αυτοκτονίας, κάτι όμως που η αδελφή του διαψεύδει κατηγορηματικά.

«Δεν υπάρχει περίπτωση γιατί είναι ένας άνθρωπος, που λατρεύει την οικογένεια του, που δεν είχε λόγο να το κάνει, ένας αξιόλογος πατέρας, υπέροχος σύζυγος, σας το λέω όχι επειδή είναι αδελφός μου, επειδή είναι έτσι τα πράγματα» είπε η αδερφή του 44χρονου για το σενάριο της αυτοκτονίας στο Μενίδι.

Το κακό έγινε το βράδυ του Σαββάτου επί της λεωφόρου Ιωνίας στο Μενίδι, όταν περίοικοι είδαν ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο να λαμπαδιάζει. Μέσα από αυτό, η Πυροσβεστική έβγαλε τη σορό του 44χρονου με τα εκτεταμένα εγκαύματα να δυσκολεύουν τη διαδικασία της αναγνώρισης.

«Πήγε ο αδελφός μου να αφήσει την κόρη του σε ένα πάρτι, επιστρέφοντας πήρε φωτιά το αυτοκίνητό του. Ειδοποιήθηκε η νύφη μου. Βρήκανε τα στοιχεία της από τις πινακίδες, την πήραν τηλέφωνο, πήγε από εκεί. Καταλαβαίνετε την γυναίκα του να αντικρίζει τον άνθρωπό της να καίγεται μέσα στο αμάξι;».

Είναι σοκαριστικό πως όλα αυτά εκτυλίχθηκαν μόλις 3 χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι της οικογένειας.

Το πόρισμα της Πυροσβεστικής αναμένεται να ρίξει φως στα αίτια της πυρκαγιάς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο