Τελευταία Νέα

Μια ασύλληπτη θηριωδία με άγρια κακοποίηση σκύλου χάσκι από έναν άγνωστο καταγράφηκε το βράδυ της Κυριακής μέσα στην Αράχωβα, σε περιοχή με γνωστά εστιατόρια, ξενοδοχεία και σουπερ μάρκετ, που διαθέτουν κάμερες.

Συγκεκριμένα, ο σκύλος είχε φύγει από το σπίτι του ιδιοκτήτη του, ο οποίος το αναζήτησε χωρίς να καταφέρει να το εντοπίσει.

«Το σκυλί το πήραν μέσα από την αυλή του σπιτιού μου στη περιοχή Σφαλάκι, το οποίο βρίσκεται πάνω σε ένα λόφο» αναφέρει ο ιδιοκτήτης του στο protothema.gr.

skylos_arahova

«Ο σκύλος επέστρεψε μόνος του στο χώρο του την επόμενη μέρα, σε άθλια κατάσταση. Είχε αιμορραγία και φαινόταν ότι είχε κακοποιηθεί. Τον είχαν φιμώσει διότι διαπίστωσα ότι το στόμα του ήταν πρησμένο» προσθέτει.

Ο ιδιοκτήτης μετέφερε το χάσκι στο κτηνιατρείο της Ιτέας και ο κτηνίατρος που το εξέτασε, διαπίστωσε ότι είχε κακοποιηθεί στον πρωκτό του από αιχμηρό αντικείμενο. «Έφερε σοβαρό τραύμα στη περιοχή του πρωκτού από αιχμηρό όργανο» αναφέρεται χαρακτηριστικά στη γνωμάτευση.

skylos_arahova2

Ο σκύλος υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση όμως μετά από 10 ώρες κατέληξε από ανακοπή. «Τον έφερα στο σπίτι όμως ο κακομοίρης δεν άντεξε και πέθανε» λέει ο ιδιοκτήτης του.

Αύριο η σορός του θα μεταφερθεί σε ιατροδικαστή στην Καρδίτσα για την διαδικασία της νεκροψίας, ενώ αναμένεται εντολή του εισαγγελέα για την αξιοποίηση του οπτικοακουστικού υλικού από τις κάμερες των γύρω επιχειρήσεων προκειμένου να εντοπιστεί ο δράστης ο οποίος αναζητείται από την αστυνομία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο