Τελευταία Νέα

Ένα από τα ιστορικά ψητοπωλεία της Λιβαδειάς, “Τα Καλάμια”, παίρνουν μια νέα πνοή από το όραμα της Κατερίνας και του Ηλία Μαργώνη, που είναι οι νέοι ιδιοκτήτες της επιχείρησης. Την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2023 σε μια σεμνή τελετή (αλλά με πλούσιο μπουφέ)  έγινε ο καθιερωμένος αγιασμός, που έδωσε την ευκαιρία στο viotiaplus να αποτυπώσει τις πρώτες εικόνες της επίσημης έναρξης.

Τοποθετημένα σε ένα κομβικό σημείο της πόλης, στην οδό Στρατηγού Ιωάννου 133, ακριβώς στο σημείο που ενώνεται με τις οδούς Γιαννούτσου και Δελφών, “Τα Καλάμια” γράφουν μια νέα σελίδα στην ιστορία της εστίασης στη Λιβαδειά για τους ντόπιους και για τους επισκέπτες της πόλης. Η διαρρύθμιση έχει διατηρηθεί, καθώς ήταν και παραμένει λειτουργική, έχει γίνει όμως πλήρης ανακαίνιση στον χώρο και στον εξοπλισμό. Νέα καλόγουστη διευθέτηση έχει γίνει στη θρυλική αυλή, που δίνει νέο ραντεβού στις παρέες για να τη θυμηθούν ή να την ανακαλύψουν.

Στα “Καλάμια” μπορείτε να απολαύσετε παραδοσιακά λιβαδείτικα εδέσματα σε προσιτές τιμές. Φυσικά σουβλάκια, χοιρινά, κοτόπουλο και προβατίνες, γύρο ή σκεπαστές, μεγάλη γκάμα από ορεκτικά και σαλάτες -μεταξύ των οποίων η ομώνυμη σαλάτα που πρέπει να δοκιμάσετε- και βέβαια όλα τα ποτά ενός cozy και ενημερωμένου ψητοπωλείου. Μπορείτε επίσης να βρείτε  κρεατικά σούβλας, κοντοσούβλι, κοκορέτσι, ποικιλίες κρεατικών, ενώ τα επιδόρπια από επιλεγμένα γλυκά και παγωτά θα κλείσουν ευχάριστα το γεύμα σας.

“Δίνω το κύριο βάρος στην ποιότητα του κρέατος και των άλλων υλικών, που αποτελούν την προϋπόθεση για τη δημιουργία της γευστικής απόλαυσης”, λέει ο Ηλίας Μαργώνης στο viotiaplus.gr. “Με όχημα την ποιότητα, όραμά μας είναι να δημιουργήσουμε ένα στέκι για εκείνους που λατρεύουν το σουβλάκι και γενικά το κρέας, και που θέλουν να το απολαύσουν είτε στον χώρο μας είτε στο σπίτι”.

“Τα Καλάμια” έχουν γράψει τη δική τους ιδιαίτερη ιστορία στον χώρο της εστίασης. Η νέα διεύθυνση του καταστήματος δεσμεύεται να αναβιώσει τη μακρά παράδοση και μάλιστα να την επεκτείνει. Τις προϋποθέσεις τις έχει ήδη δημιουργήσει. INFO

ΤΑ ΚΑΛΑΜΙΑ

Στρατηγού Ιωάννου 133, Λιβαδειά

Delivery: 22610 23145

Δείτε το φωτορεπορτάζ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο