Τελευταία Νέα

Μία μικρή περιουσία κατάφεραν να αποσπάσουν από μία 89χρονη γυναίκα στη Λαμία δύο απατεώνες προσποιούμενοι ο μεν πρώτος τον γιος της και ο δεύτερος έναν ορθοπεδικό χειρουργό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα συνέβησαν χθες Τετάρτη (8/11), περίπου στις 15.30 το μεσημέρι, όταν η ηλικιωμένη δέχθηκε τηλεφωνική κλήση από έναν εκ των δύο δραστών ο οποίος, προσποιούμενος ότι είναι ορθοπεδικός χειρουργός, την ενημέρωσε πως ο γιος της είχε τραυματιστεί σοβαρά και πως πρέπει να χειρουργηθεί άμεσα.

Ειδικότερα, της είπε ότι το παιδί της έχει υποστεί κάταγμα στο πόδι του και ότι χρειάζονται άμεσα χρήματα προκειμένου να προχωρήσουν σε χειρουργική επέμβαση. Για να την πείσει μάλιστα, της έδωσε στο τηλέφωνο τον… γιο της, ο οποίος δεν ήταν άλλος από τον συνεργό του. Ο άνδρας άρχισε να ζητά βοήθεια από τη γυναίκα καλώντας την να κάνει ότι της πουν προκειμένου να γίνει η επέμβαση.

Τελικά η γυναίκα πείστηκε, συγκέντρωσε ότι είχε και δεν είχε και τα έβαλε μέσα σε μία νάιλον συσκευασία την οποία και άφησε, κατ’ υπόδειξη των δραστών, κάτω από έναν κάδο απορριμμάτων έξω από το σπίτι της.

Όπως δήλωσε στις Αρχές, οι απατεώνες της απέσπασαν 5.000 ευρώ, μία χρυσή αλυσίδα, ένα ζεύγος χρυσά σκουλαρίκια και ένα ζεύγος χρυσά μανικετόκουμπα.

Η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών βρίσκεται σε εξέλιξη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο