Τελευταία Νέα

 Στις 26/9/2023 εντάχθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας η πράξη με τίτλο : «Συνέχιση Δράσης Δομής Παροχής Βασικών Αγαθών : Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Θηβαίων» με κωδικό ΟΠΣ:6002273 στο πλαίσιο του Προγράμματος «ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ 2021-2027».

  Ο Δήμος Θηβαίων, στο πλαίσιο συνέχισης χρηματοδότησης στην νέα περίοδο προγραμματισμού ΕΣΠΑ 2021 – 2027 των Δομών Παροχής Βασικών Αγαθών (ΔΠΒΑ), συνεχίζει τη λειτουργία της Δομής Παροχής Βασικών Αγαθών : Κοινωνικό Παντοπωλείο στον Δήμο Θηβαίων προς όφελος των ατόμων/ νοικοκυριών που διαβιούν σε συνθήκες ακραίας φτώχειας ή διατρέχουν κίνδυνο φτώχειας ή κοινωνικού αποκλεισμού σε τοπικό επίπεδο.

  Οι υπηρεσίες που παρέχονται στο πλαίσιο της Πράξης είναι δωρεάν προς όλους, με βάση την καθολική κάλυψη του πληθυσμού της περιοχής που υλοποιείται η δομή για την παροχή κοινωνικής πρόνοιας σε επιβαρυμένα υποσύνολα ανθρώπων της τοπικής κοινωνίας.

  Το Κοινωνικό Παντοπωλείο το οποίο λειτουργεί από το 2012, βρίσκεται στην διασταύρωση των οδών Πελοπίδου και Αγγελίδη στη Θήβα. Πρόκειται για το παλαιό σούπερ μάρκετ της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών το οποίο παραχωρήθηκε στον Δήμο Θηβαίων για τον σκοπό αυτό από την Ε.Α.Σ.

  Ωφελούμενοι των υπηρεσιών που θα παρέχει η δομή είναι άτομα / νοικοκυριά τα οποία βρίσκονται σε κατάσταση φτώχειας ή απειλούνται από φτώχεια (π.χ. ωφελούμενοι του ΤΕΒΑ, του Προγράμματος «Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα», ανασφάλιστα άτομα με πολύ χαμηλό ετήσιο εισόδημα, άτομα που διαθέτουν βιβλιάριο απορίας κλπ.).  

Οι ενδιαφερόμενες/οι  μπορούν να απευθύνονται στον χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου, από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 08:00 – 16:00.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2262028613 (Υπεύθυνες : κα Γεωργία Κόλλια και κα  Ιουλία Καμαργιαννούδη).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο