Τελευταία Νέα

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ανακοινώνει ότι ξεκίνησε ήδη η παραλαβή νέων οχημάτων από το ΕΚΑΒ, στο πλαίσιο υλοποίησης της δράσης : «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ 7 ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΩΝ 4Χ2, 3 ΚΙΝΗΤΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ KAI 7 ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΩΝ 4Χ4 ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΕΚΑΒ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ».

Πρόκειται για δράση της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, με αρχικό προϋπολογισμό ύψους 1.339.200 ευρώ. Η χρηματοδότηση είχε εξασφαλιστεί -προ ετών- με την ένταξη της στο ΕΣΠΑ 2014 – 2020. Για την υλοποίησή της, όμως, χρειάστηκε να διεκπεραιωθούν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες με το Υπουργείο Υγείας και το ΕΚΑΒ, με σημαντικότερη τη διαγωνιστική διαδικασία.

Συγκεκριμένα, για την προμήθεια των οχημάτων, προκηρύχθηκαν τρείς ξεχωριστοί διαγωνισμοί, από το ΕΚΑΒ. Μέσω αυτών ολοκληρώθηκε η προμήθεια των 3 Κινητών Μονάδων τύπου C 4X2, ολοκληρώνεται η προμήθεια των 7 Ασθενοφόρων τύπου Β 4Χ2 και ακολουθεί η παραλαβή των 7 Ασθενοφόρων τύπου Β 4Χ4. Το ΕΚΑΒ θα αναλάβει και την κατανομή τους, με βάση τις ανάγκες που έχουν καταγραφεί σε επίπεδο Στερεάς Ελλάδας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο