Τελευταία Νέα

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός και υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Εύβοιας της παράταξης: “Επιμένουμε στην καρδιά της Ελλάδας” πραγματοποίησαν περιοδεία σε περιοχές των Δήμων Κύμης – Αλιβερίου και Καρύστου, την Τρίτη 03 Σεπτεμβρίου 2023, προκειμένου να συναντηθούν και να ανταλλάξουν απόψεις με πολίτες.

«Ολοκληρώσαμε την περιοδεία μας σε περιοχές των δήμων Κύμης – Αλιβερίου και Καρύστου με τον πιο όμορφο τρόπο. Με τα εγκαίνια του νέου υπαίθριου και παραθαλάσσιου Θεάτρου Καρύστου, που είναι το νέο πολιτιστικό στολίδι του τόπου μας! Ένα έργο που υλοποιήσαμε σε συνεργασία με τον Δήμο Καρύστου και χτες βράδυ πρωτάνοιξε τις πύλες του!» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός και πρόσθεσε:

«Επισκεφτήκαμε επίσης τα Νέα Στύρα και το Μαρμάρι και μιλήσαμε με φίλους και γνωστούς από την περιοχή για το έργο του νότιου οδικού άξονα της Εύβοιας «Ραπταίοι – Στύρα – Νέα Στύρα», το οποίο προχωράει ταχύτατα, όπως και για τα άλλα έργα της Περιφέρειας που ολοκληρώθηκαν, ή είναι σε εξέλιξη!

»Νωρίτερα, βρεθήκαμε στο Αλιβέρι και τα Χάνια Αυλωναρίου, στις Κονίστρες και την Κύμη. Περιοχές του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου, όπου οι παρεμβάσεις μας λύνουν προβλήματα ετών, όπως στο Στόμιο – Πλατάνα, ή ικανοποιούν αιτήματα της τοπικής κοινωνίας, όπως η μεγάλη κερκίδα στο γηπέδο Δύστου, που ήδη κατασκευάζεται.

»Ξεχωριστό ενδιαφέρον έχει για εμάς η αποκατάσταση της «οικίας Παπανικολάου», στην οποία η Περιφέρεια συνέβαλε με πόρους για τα αναβατόρια ΑμεΑ, αλλά και τις ψηφιακές διαδραστικές εφαρμογές!»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο