Τελευταία Νέα

Ο Στέλιος Θεοδωρόπουλος δεν χρειάζεται πολλές συστάσεις καθώς, μετά μια εικοσαετία συμμετοχής στην αυτοδιοίκηση, δίκαια μπορεί να χαρακτηριστεί “διακεκριμένο μέλος των αυτοδιοικητικών” του τόπου μας. Είναι αναγνωρισμένη η τεχνογνωσία του, η εμπειρία που έχει αποκομίσει όλα αυτά τα χρόνια στη διαχείριση θεμάτων που άπτονται των κοινών και η αποτελεσματικότητά του σε ό,τι ανέλαβε να προωθήσει. Αποφασισμένος να συμβάλει με όλες του τις δυνάμεις στο κοινό όραμα με τον Δημήτρη Καραμάνη, ώστε να αλλάξει σελίδα  ο Δήμος, ο Στέλιος Θεοδωρόπουλος έθεσε στο viotiaplus.gr όλα τα σημαντικά ζητήματα για την αναβάθμιση της Λιβαδειάς και την επανάκτηση του κομβικού της ρόλου στην Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας.

Αν έπρεπε να αυτοσυστηθείτε τι θα λέγατε για τον Στέλιο Θεοδωρόπουλο;

Κατάγομαι από το Σωληνάρι και τελείωσα το Γυμνάσιο και το Λύκειο στην Λιβαδειά. Είμαι Τοπογράφος Μηχανικός ελεύθερος επαγγελματίας και διατηρώ τεχνικό γραφείο στην πόλη μας από το 1998. Είμαι παντρεμένος με την Πολιτικό Μηχανικό Βιβή Τυπάλδου και έχουμε δύο παιδιά τον Παναγιώτη 13 ετών και την Ανδριάνα 12. Με τα κοινά ασχολούμαι από τα φοιτητικά μου χρόνια και μετέπειτα έχω διατελέσει αντιπρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΕ στο τμήμα Ανατολικής Στερεάς Ελλάδας (2006-2014). Έχω εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Αλιάρτου (1998-2002) και στον Δήμο Λεβαδέων (2014-2019) όπου είχα την θέση του Αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων και Πολεοδομίας.

Γιατί κατέρχεστε στην εκλογική μάχη του Δήμου Λεβαδέων τον Οκτώβριο του 2023;

 Απ΄ ό,τι είδατε η ενασχόληση με τα κοινά αποτελεί ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου. Μπορεί κάποιος να πει ότι είμαι μέλος της οικογένειας των αυτοδιοικητικών. Εκτός από αυτό η απερχόμενη Δημοτική Αρχή δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες των δημοτών της πόλης μας και γι’ αυτό θα πρέπει στις οκτώ Οκτωβρίου να αλλάξουμε σελίδα.

Ποιοι είναι οι λόγοι που συστρατεύεστε με την παράταξη «Αλλάζουμε Σελίδα»; Γιατί την επιλέξατε;

Ο Δημήτρης Καραμάνης συνδιαμόρφωσε τόσο μαζί μας όσο και με τους κατοίκους της πόλης αλλά και του κάθε χωριού ξεχωριστά με τους οποίους ήταν σε διαρκή επαφή όλα αυτά τα χρόνια, ένα ¨ολιστικό¨ πρόγραμμα για την ανάπτυξη και την βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών του Δήμου μας. Επίσης η παράσταση νίκης που έχει από την πρώτη στιγμή  ο συνδυασμός μας δίνει την ελπίδα ότι θα μπορέσουμε να υλοποιήσουμε το πρόγραμμά μας. Ακόμη ένας λόγος είναι οι θέσεις της παράταξης που αφορούν  τόσο στην διεκδίκηση των ακινήτων της Κρύας όσο και στην εγκατάσταση νέων ανεμογεννητριών στην περιοχή μας .

Ποιο είναι το όραμά σας για τη Λιβαδειά; Ποιο για τα χωριά της;

Η Λιβαδειά θα πρέπει να ανακτήσει τον ρόλο της ως Διοικητικό Κέντρο της Π.Ε. Βοιωτίας. Έχουμε υποχρέωση τόσο να βελτιώσουμε τις υποδομές της όσο και να δημιουργήσουμε δυνατότητες εξωστρέφειας. Αυτό προϋποθέτει σύγχρονα δίκτυα μεταφορών και επικοινωνιών καθώς και χώρους υποδοχής επενδύσεων.  Πιστεύω ότι οι Δημότες του Δήμου Λεβαδέων σε λίγες μέρες θα μας εμπιστευτούν με την ψήφο τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο