Τελευταία Νέα

Την Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου 2023, πραγματοποιήθηκε στην Αλίαρτο παμβοιωτική συνάντηση  για το  συντονισμό δράσης κατά της ενεργειακής λαίλαπας, που πλήττει ολόκληρη την περιοχή. Συμμετείχαν δεκάδες ενεργοί πολίτες, αλλά και πολλοί συλλογικοί φορείς.

Στη συνάντηση  συζητήθηκε και αποφασίστηκε η δημιουργία συντονιστικού σχήματος, στη βάση ενός πλαισίου κοινών θέσεων και μιας συμφωνίας για το χαρακτήρα και τις βασικές αρχές λειτουργίας. Το συντονιστικό σχήμα θα είναι μόνιμα ανοιχτό σε περαιτέρω διεύρυνση. Με αυτό το πνεύμα, καλούνται οι φορείς, οι συλλογικότητες κι οι πολίτες του νομού μας, αν δεν το έχουν ήδη κάνει, να δηλώσουν τη  συμμετοχή τους σε αυτήν τη νέα συλλογική προσπάθεια, παίρνοντας υπόψη τόσο τα κείμενα,  όσο και τις δικές τους πλούσιες και απτές εμπειρίες.
Θα ακολουθήσει, πολύ σύντομα, νέα συνάντηση των σχημάτων και των πολιτών, που επιθυμούν να πλαισιώσουν τη δημιουργία του συντονισμού, με βασικό αντικείμενο την οργάνωση συγκεκριμένων δράσεων, αξιοποιώντας και τις προτάσεις που κατατέθηκαν στη συνάντηση, κατά της ενεργειακής «λαίλαπας» η οποία πλήττει τα βουνά, τους κάμπους και τις θάλασσές μας, σε τελευταία ανάλυση την ίδια την κοινωνία του νομού μας.
Για τις δηλώσεις συμμετοχής στο συντονισμό και για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση  sintviot@gmail.com ή στα τηλέφωνα 6942984299 – 6973212052.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο