Τελευταία Νέα

Ο Δημήτρης Καραμάνης, υποψήφιος Δήμαρχος Λεβαδέων με τον συνδυασμό”Αλλάζουμε Σελίδα”, εξέδωσε Δελτίο Τύπου σχετικά με το θέμα που έχει ανακύψει για το πανεπιστήμιο στη Λιβαδειά. Δείτε το.

O χορός της παραπλάνησης άρχισε!

Επειδή ο χορός της παραπλάνησης και της συκοφαντίας θα κορυφωθεί από τον απερχόμενο πανικόβλητο Δήμαρχο, εμείς θα συνεχίσουμε να απαντάμε με αδιάσειστα στοιχεία, χωρίς ειρωνείες και πάντα με πολιτική ευπρέπεια.

“Ούτε μια αίτηση με αριθμό πρωτοκόλλου δεν είχε αποτυπώσει (;;;) ο τότε Πρόεδρος ΝΟ.Δ.Ε. για την παραμονή του Πανεπιστημίου…” αναφέρει σε ένα από τα περίφημα βιντεάκια του.

Να θυμίσω αρχικά ότι συνέβαλα ως Δημοτικός Σύμβουλος και Γραμματέας της Επιτροπής Διεκδίκησης του Πανεπιστημίου στην έλευσή του επί Δημοτικής Αρχής Ρούσσαρη, το 2004.

Το 2013, ως Πρόεδρος ΝΟ.Δ.Ε. συμμετείχα μαζί με φορείς της Στερεάς Ελλάδας σε σχετική συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με τον Υπουργό Παιδείας κ. Αρβανιτόπουλο, ενώ και ως Νομαρχιακή Επιτροπή με ανοιχτή επιστολή προς τον Υπουργό είχαμε ζητήσει την παραμονή του Πανεπιστημίου, (φωτο 1).

foto_1.jpg

Να έρθουμε τώρα και στα… φρέσκα.

Μένει να μας δείξει ο απερχόμενος τις δικές του «αιτήσεις» ως Δήμαρχος για την έλευση Πανεπιστημίου. Ας μας αναφέρει επίσης τι έκανε τότε ο σημερινός πολιτικός του μέντορας ως Δήμαρχος. Και τέλος τι έκανε και ο ίδιος ως πολιτικό στέλεχος της Ν.Δ. το 2013.

Να σημειωθεί δε πως το προεκλογικό του πρόγραμμα το 2019 (φωτο 2) έκανε λόγο για:

foto_2.jpg

–      Παράρτημα της Γεωργικής Σχολής Θεσσαλονίκης

–      Σχολή Εργοδηγών- Μηχανοδηγών- Χειριστών

–      Δημιουργία Σχολής Νοσηλευτικής

Είδε κανείς κάτι απ΄ αυτά; Σίγουρα όχι.

Κατά τα άλλα, το Πρόγραμμα του «Αλλάζουμε Σελίδα», «εμπεριέχει τον απολογισμό της τετραετίας» του απερχόμενου κ. Ταγκαλέγκα, που ποτέ δεν έκανε, ως όφειλε από τον Νόμο. Τα συμπεράσματα στους πολίτες”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο