Τελευταία Νέα

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΣΔΕΚΗΣ

Γεωπόνος, υπάλληλος Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, Περιφερειακός Σύμβουλος Στερεάς Ελλάδας, επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης από το 2019 έως σήμερα. Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Λαμίας από το 2003 έως το 2014. Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

  1. ΑΛΕΞΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ

Εκπαιδευτικός (Γυμναστής), συντονιστής εκπαίδευσης προσφύγων στο Κέντρο Φιλοξενίας της Ριτσώνας. Πρώην Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Βοιωτίας.

  1. ΑΡΓΥΡΗ ΜΑΡΙΑ

Ιδιωτική υπάλληλος, άνεργη, πρώην Πρόεδρος του Δ.Σ. του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Λιβαδειάς, στέλεχος του ΚΚΕ.

  1. ΒΛΑΧΟΣ ΘΩΜΑΣ

Έμπορος, αυτοαπασχολούμενος στη Λιβαδειά.

  1. ΔΗΜΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Η καταγωγή του είναι από Xώστια και Αγία Άννα Βοιωτίας. Κατοικεί και εργάζεται στην Θήβα. Είναι γλύπτης, μέλος του Επιμελητηρίου Εικαστικών Τεχνών Ελλάδος και της επιτροπής κατάταξης και κρίσης αυτού. Επίσης είναι μέλος του Οργανισμού Συλλογικής Διαχείρισης Έργων Εικαστικών Τεχνών και των Εφαρμογών τους.

  1. ΔΙΑΜΑΤΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Φαρμακοποιός, κατοικεί κι εργάζεται στο Δήλεσι Βοιωτίας.

  1. ΚΑΒΑΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Βιομηχανικός Εργάτης, γεννήθηκε και κατοικεί στη Θήβα. Είναι μέλος του Δ.Σ. του Εργατικού Κέντρου Θήβας, Πρόεδρος του Δ.Σ. του Σωματείου Εργατοϋπαλλήλων Χημικής Βιομηχανίας Ν. Βοιωτίας «Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ» και μέλος του Δ.Σ. του επιχειρησιακού σωματείου εργαζομένων ΑΠΚΟ – ΜΟΡΝΟΣ.

  1. ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗ ΙΟΥΛΙΑ (ΛΙΑΝΑ) 

Μουσικός, μέλος της Ε.Π. Αν. Στερεάς & Εύβοιας του ΚΚΕ, γραμματέας της Τ.Ε. Λιβαδειάς. Μέλος του Δ.Σ. συλλόγου εργαζομένων ΟΤΑ Βοιωτίας, περιφερειακή σύμβουλος Στερεάς Ελλάδας με τη Λαϊκή Συσπείρωση. Αντιπρόεδρος του ΕΣΥΝ Βοιωτίας.

  1. ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ (ΤΑΣΙΑ)

Συνταξιούχος εκπαιδευτικός, στέλεχος του ΚΚΕ.

  1. ΚΟΤΣΙΚΩΝΑΣ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ (ΝΩΝΤΑΣ) 

Δικηγόρος, από το 2006 επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Λιβαδειάς και δημοτικός σύμβουλος Λεβαδέων μέχρι σήμερα, στέλεχος του ΚΚΕ.

  1. ΛΑΛΙΩΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑ

Έμπορος, κατοικεί κι εργάζεται στη Θήβα, μητέρα δύο παιδιών.

  1. ΛΟΪΖΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Δικηγόρος, πρώην Δήμαρχος Θήβας, εργάζεται και κατοικεί στη Θήβα.

  1. ΜΑΝΙΑΤΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ

Συνταξιούχος αστυνομικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Σπουδών του ΕΑΠ, με σπουδές στον ελληνικό πολιτισμό.

  1. ΜΠΕΡΔΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (ΒΙΚΥ) 

Λογίστρια. Γεννήθηκε και κατοικεί στη Θήβα, με καταγωγή από το Κόκκινο Βοιωτίας.

  1. ΜΠΙΖΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ – ΕΥΓΕΝΙΑ (ΜΑΝΙΑ) 

Συνταξιούχος λογίστρια, γεννήθηκε στην Αθήνα και κατοικεί μόνιμα στα Οινόφυτα από το 1987 όπου και δημιούργησε οικογένεια. Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στο ΤΕΙ Λάρισας. Μέλος της Ομάδας Γυναικών Τανάγρας της ΟΓΕ.

  1. ΜΠΡΑΛΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Λογιστής, δημοτικός Σύμβουλος δήμου Λεβαδέων από το 2014 μέχρι σήμερα.

  1. ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Γεννήθηκε και κατοικεί στο Καπαρέλλι, υπάλληλος του Δήμου Θηβαίων. Πρώην μέλος του Δ.Σ. του Ενιαίου Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Βοιωτίας.

  1. ΠΑΠΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Μελισσοκόμος, Πρόεδρος μελισσοκομικού Συλλόγου Λιβαδειάς και μέλος του ΔΣ της Ομοσπονδίας Μελισσοκομικών Συλλόγων Ελλάδας.

  1. ΠΕΛΕΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Οικοδόμος, μέλος του Δ.Σ. του Εργατικού Κέντρου Λιβαδειάς, του Δ.Σ. σωματείου οικοδόμων επ. Λιβαδειάς κι αντιπρόσωπος στην Ομοσπονδία Οικοδόμων. 

  1. ΡΕΝΔΟΥΜΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ (ΝΑΓΙΑ) 

Ιατρός – Παθολόγος στο Γενικό Νοσοκομείο Θήβας, γεννήθηκε και κατοικεί στη Θήβα. Πρόεδρος του Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων Νοσοκομείου Θήβας, Γραμματέας του Δ.Σ. της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Βοιωτίας και μέλος του Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Θήβας. Μέλος της Ε.Π. Αν. Στερεάς & Εύβοιας του ΚΚΕ.

  1. ΣΤΑΘΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Συνταξιούχος οικοδόμος, κάτοικος Θεσπιών, μέλος παραρτήματος ΠΕΑΕΑ ΔΣΕ.

  1. ΤΑΤΣΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ (ΝΑΤΑΣΑ)

Λογίστρια, ιδιωτική υπάλληλος. Πρόεδρος σωματείου ιδιωτικών υπαλλήλων Λιβαδειάς, ειδική γραμματέας του Δ.Σ. του Εργατικού Κέντρου Λιβαδειάς, μέλος της Τ.Ε. Λιβαδειάς του ΚΚΕ.

  1. ΧΟΥΣΙΑΔΑ ΑΣΤΕΡΩ

Αγρονόμος Τοπογράφος Μηχανικός, υπάλληλος Κτηματικής Υπηρεσίας Βοιωτίας, μέλος αντιπροσωπίας τμήματος ΤΕΕ Ανατολικής Στερεάς, μέλος της αντιπροσωπείας της Ένωσης Μηχανικών του Δημοσίου (ΕΜΔΥΔΑΣ). Πρόεδρος της ομάδας γυναικών της ΟΓΕ στη Λιβαδειά.

  1. ΨΟΥΝΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Εργαζόμενος στο Δήμο Θηβαίων, γεννήθηκε και κατοικεί στη Θήβα. Πρώην Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Θηβαίων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο