Τελευταία Νέα

Απρόοπτο με αμαξοστοιχία της Hellenic Train στο δρομολόγιο Αθήνα – Θεσσαλονίκη, με εκατοντάδες επιβάτες να παραμένουν για ώρα μέσα στο τρένο μετά από πρόβλημα που ανέκυψε, κρατώντας το καθηλωμένο στο σταθμό Παλαιοφαρσάλου.

Όπως ανέφερε νωρίτερα σε ανακοίνωσή της η εταίρεία, η αμαξοστοιχία IC 56 λόγω τεχνικού προβλήματος καλωδίου ηλεκτροκίνησης, παρέμεινε στον σταθμό του Παλαιοφαρσάλου.
Η αμαξοστοιχία IC 56 παραμένει στο σταθμό του Παλαιοφαρσάλου, λόγω τεχνικού προβλήματος καλωδίου ηλεκτροκίνησης. Αναμένεται σημαντική καθυστέρηση.

— Hellenic Train (@HellenicTrain) February 28, 2023

Παράλληλα, η Hellenic Train τόνισε πως λόγω της καθυστέρησης το δρομολόγιο θα πραγματοποιηθεί με λεωφορεία από τον Παλαιοφάρσαλο για τη Λάρισα, την Κατερίνη, το Πλατύ και τη Θεσσαλονίκη.

Το δρομολόγιο του IC56 (Αθήνα – Θεσσαλονίκη-με ώρα αναχώρησης 13:22) θα πραγματοποιηθεί με λεωφορεία από τον Παλαιοφάρσαλο για τη Λάρισα, την Κατερίνη, το Πλατύ και τη Θεσσαλονίκη.

— Hellenic Train (@HellenicTrain) February 28, 2023

Σύμφωνα με το onlarissa, για τα αίτια του προβλήματος που προκάλεσε την ταλαιπωρία σε εκατοντάδες επιβάτες, υπήρξε αναφορά για πτώση ηλεκτροφόρων καλωδίων στο τρένο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο