Τελευταία Νέα

Δελτίο Τύπου
Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, η ένθερμη παρουσία σας στην εκδήλωση του Εμπορικού Συλλόγου Λιβαδειάς , με αφορμή την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, μάς γέμισε  χαρά και αισιοδοξία μιας και  η δύναμή μας βρίσκεται ,  στη συμμετοχή και την αλληλεγγύη!
Ευχαριστούμε όλες και όλους που ανταποκριθήκατε στο κάλεσμά μας και υποσχόμαστε ότι ο αγώνας για λύσεις στα προβλήματα του κλάδου μας , αλλά και συνολικότερα της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας, θα είναι διαρκής! Αναγνωρίζοντας τέλος , ότι ο χιονιάς άφησε ανολοκλήρωτη την αρχική μας διοργάνωση,
δεσμευόμαστε ότι πολύ σύντομα , θα πραγματοποιηθεί και η ενημερωτική συνάντηση σχετικά με τις ισχύουσες ασφαλιστικές και συνταξιοδοτικές διατάξεις του κλάδου μας  και  κεντρικό ομιλητή τον  κ. Δ.Μπούρλο .
Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων , παραβρέθηκαν ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης Γεώργιος Θανάσου Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος Ι.Μ. Θηβών Λεβαδείας και Αυλίδος, ο Αιδεσιμολογιότατος Πρεσβύτερος Αθανάσιος Κώτσου Εφημέριος του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Λιβαδειάς, οι Βουλευτές του Νομού , κ. Α.Κουτσούμπας , κα Γ.Πούλου και κ. Γ.Μουλκιώτης, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Φ.Σπανός μαζί μετους Αντιπεριφερειάρχες Βοιωτίας κα Φ.Παπαθωμά και κ. Ι.Περγαντά, ο Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Ι.Ταγκαλέγκας, ο Πρόεδρος  κ. Π.Αγνιάδης , ο Αντιπρόεδρος κ. Κ.Σταίκος και  Μέλη του Επιμελητηρίου Βοιωτίας, ο Πρόεδρος του ΕΣ Θήβας κ.Β. Γκέλης, ο Πρόεδρος του ΕΣ Αλιάρτου κ. Τ.Θεοδωρογιάννης, οι πρώην Πρόεδροι του ΕΣ Λιβαδειάς κ. Κ.Παπασπύρου και  νυν Αντιδήμαρχος κ. Θ.Καλογρηάς , οι Αντιδήμαρχοι Λιβαδειάς κα Ι. Νταντούμη ,κ. Ι.Αποστόλου, κ. Μ.Σάκκος ,κ. Ι.Δήμου, οι Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι κ. Δ.Καραμάνης ,κ. Τόλιας Δημήτρης ,κ Λ.Σκάρλας, κ. Α.Ανδρίτσος , ο Διοικητής της Π.Υ. Λιβαδειάς κ.
Κ.Πούλος, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβοιοτεχνών  Λιβαδειάς , ο Πρόεδρος του Σωματείου Αρτοποιών, Πρόεδροι και Μέλη , του Σωματείου Υδραυλικών , του Εργατικού Κέντρου Λιβαδειάς του Σωματείου Συνταξιούχων Εμπόρων «Αγ.Ρηγίνος» , της Εστίας Μητέρας ,της Ελ. Αντικαρκινικής Εταιρείας ,του Πολιτιστικού Συλλόγου Ζαγαρά, και του Πολιτιστικού Συλλόγου «Γαιτανάκι» .
Τέλος ευχαριστούμε θερμά για τις προσφορές τους, το Σωματείο Αρτοποιών Λιβαδειάς , τον. Τ. Μπόυκιο ,την κάβα «Οινοπηγή», την ΚΟΙΝΣΕΠ «Έρκυνα», τα ζαχαροπλαστεία   «Cookies and more» , «Delice» , «Moka» , «Χάριτες» και όσους και όσες δούλεψαν και στήριξαν αυτή την εκδήλωση.
                                                                                          ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ…!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο