Τελευταία Νέα

Ο Δήμος Λεβαδέων ενημερώνει ότι στις 02-02-2023 και 03-02-2023 ξεκίνησαν αντίστοιχα τη λειτουργία τους τα δύο πρώτα τμήματα μάθησης για τα προγράμματα Εργαστήρι δημιουργίας κοσμήματος και Άθληση στην τρίτη ηλικία, ενώ στις 13-02-2023 ξεκινούν τα προγράμματα Εθελοντισμός: Διαχείριση κινδύνων, κρίσεων, εκτάκτων αναγκών στην τοπική κοινωνία και Εργαστήρι χειροτεχνίας. Τα προγράμματα υλοποιούνται σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων και το Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης. Σημειώνεται ότι μέχρι τις  20-02-2023  συνεχίζεται η υποβολή αιτήσεων για τη δημιουργία των ακόλουθων τμημάτων:

 1. Εκπαίδευση Μεταναστών Επίπεδο Α1: Απευθύνεται σε αρχάριους ή  ψευδοαρχάριους υποψηφίους
 1. Νέες Τεχνολογίες στην Τρίτη Ηλικία
 2. Συμβουλευτική σε εξειδικευμένα θέματα (σχολικός εκφοβισμός, διαδίκτυο,  πρόληψη εξαρτήσεων, διατροφή κλπ.)
 1. Αρχιτεκτονική κήπων
 2. Αστικοί λαχανόκηποι
 3. Οικιακή μελισσοκομία
 4. Ανακύκλωση και κομποστοποίηση
 5. Περιβάλλον και καθημερινή ζωή
 6. Εκμάθηση γραφής BRAILLE σε άτομα με προβλήματα όρασης
 7. Κανόνες οικονομικής διαχείρισης αγροτικής επιχειρηματικής δραστηριότητας
 8. Αρωματικά – Φαρμακευτικά Φυτά
 9. Παραδοσιακό Κέντημα

Τα προσφερόμενα προγράμματα μπορούν να παρακολουθήσουν ενήλικες ανεξαρτήτως χώρας καταγωγής, ηλικίας και μόρφωσης, καθώς και μέλη ευάλωτων κοινωνικά ομάδων. Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής απευθυνθείτε στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης  ή στο Τμήμα Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Λεβαδέων: Τηλ.: 22613 50864 Ταχ. Διεύθυνση: Σοφοκλέους 15, Λιβαδειά, email: gpapakonstantinou@livadia.gr.

Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης που θα υποβάλλεται αποκλειστικά και μόνο με φυσική παρουσία στο Πρωτόκολλο του Δημαρχείου Λιβαδειάς (ημιώροφος Δημαρχείου) καθημερινά 8:30-14:00, απαραίτητα με επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο