Τελευταία Νέα

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός υπέγραψε την απόφαση ένταξης του έργου με τίτλο: «ΕΚΠΟΝΗΣΗ ΜΕΛΕΤΗΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ Τ.Κ. ΠΕΛΑΣΓΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΣΤΥΛΙΔΑΣ» στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Στερεά Ελλάδα 2014-2020» και συγκεκριμένα στον Άξονα Προτεραιότητας: «Προστασία του περιβάλλοντος και προώθηση της αποδοτικότητας των πόρων».

Φυσικό αντικείμενο του έργου είναι η ωρίμανση, και κατά συνέπεια η δυνατότητα εξεύρεσης χρηματοδότησης για την κατασκευή δικτύου ύδρευσης, εντός των διοικητικών ορίων της Δημοτικής Ενότητας Πελασγίας.

Προβλέπεται -μεταξύ άλλων- να εκπονηθούν οι απαραίτητες μελέτες (Τοπογραφική, Υδραυλική, Η/Μ), να συνταχθεί Φάκελος Ασφάλειας και Υγείας του έργου, και να ολοκληρωθούν όλες οι απαιτούμενες διοικητικές πράξεις, ώστε να καταστεί εφικτή η άμεση δημοπράτηση της κατασκευής του δικτύου.

Η πράξη συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και το συνολικό κόστος της έχει προϋπολογιστεί στο ύψος των 96.504,4 ευρώ. Η επιλέξιμη δημόσια δαπάνη ανέρχεται σε 77.826,13 ευρώ. Tο υπόλοιπο ποσό αφορά σε μη επιλέξιμο ΦΠΑ και θα καταβληθεί από τον -δικαιούχο του έργου- Δήμο Στυλίδας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο