Τελευταία Νέα

Από αναγνώστη, του οποίου τα στοιχεία βρίσκονται στη διάθεση του viotiaplus.gr, λάβαμε και δημοσιεύουμε καταγγελία για την τραγική κατάσταση του δικτύου ύδρευσης στα Βάγια σήμερα 17 Ιανουαρίου 2023.

Φυσικά οι ευθύνες των αρμοδίων για τις επαναλαμβανόμενες αυτή και αδικαιολόγητες διακοπές στο νερό είναι μεγάλες. Η εικόνα ανθρώπων να τρέχουν σε παντοπωλεία να βρουν νερό είναι τριτοκοσμική. Δείτε την καταγγελία

 

“Τα Βάγια εδώ και χρόνια αντιμετωπίζουν τεράστιο πρόβλημα με την ύδρευση ! Μετά από απανωτές διακοπές λόγω βλαβών του δικτύου ,η σημερινή δημοτική αρχή έχει αναθέσει το έργο σε ανάδοχο εργολάβο ! Καθημερινές πλέον απροειδοποίητες διακοπές ,χωρίς καμία ενημέρωση ,ούτε από την δημοτική αρχή του καταστήματος Βαγίων ,ούτε απ’ την ΔΕΥΑΘ ….! Σήμερα όμως τα πράγματα ξέφυγαν από μέτρο και ίδιο υπομονής ! Από τις 9:00 πμ 17/01…είμαστε χωρίς νερό και δεν απαντούσε κανένας σε μηνύματα και τηλέφωνα που κάναμε πολλοι κάτοικοι ! Τελικά αυτό που έγινε ήταν : μετά από αποκατάσταση βλάβης στην Κεντρική πλατεία του χωριού …όπως μάθαμε είπαν “μπέρδεψαν” τις βάνες και πάνω απ’ το μισό χωριό έμεινε χωρίς νερό επί δωδεκάωρο! Υπόψιν ότι μέχρι τώρα 22:15 η ροή στις βρύσες του μισού χωριού και παραπάνω …απλά έχουν μια πολλή χαμηλή ροή ! Αυτοί οι “απίθανοι” δεν είχαν ούτε το θάρρος να ενημερώσουν τους κατοίκους ,ούτε να βγάλει το όχημα ο δήμος με τα μεγάφωνα να μας ενημερώσει ! Δεν φέρει ευθύνη ο τοπικός υπεύθυνος του δήμου για την ανευθυνότητα του εργολάβου ,αλλά γιατί δεν ενημέρωσαν κανέναν και άφησαν το χωριό να τρέχει σε σούπερ μάρκετ και μίνι μάρκετ για αγορά νερού για τις απλές καθημερινές ανάγκες του ! Η απάντηση πάντα η ίδια .. “ΦΤΑΙΝΕ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ”! Αυτό που τους λέμε είναι ότι “αύριο” θα έρθουν αντιμέτωποι όλοι οι εμπλεκόμενοι παράγοντες με την τοπική κοινωνία και αυτοί που οδήγησαν τα Βάγια να γίνει υποχείριο της Θήβας μόνο για ψηφοθηρικούς λόγους ! ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ και οι κάτοικοι που δεν αντέδρασαν και δεν αντιδρούν δυναμικά. Σήμερα όμως ο κόμπος έφτασε στο χτένι !” ! 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο