Τελευταία Νέα

Αίσιο τέλος για τον άντρα που απειλούσε να αυτοκτονήσει από την υψηλή γέφυρα της Χαλκίδας. Μετά τις διαπραγματεύσεις με τους αστυνομικούς που βρίσκονταν στο σημείο σε συνεργασία με τον πρώην αντιδήμαρχο Γιώργο Μπαντούνα, τον οποίο ζήτησε να δει ο 45χρονος, πείστηκε και κατέβηκε από τα κάγκελα όπου είχε κρεμαστεί.

Όπως αναφέρει το evima.gr, πρόκειται για κάτοικο της Χαλκίδας, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες απειλούσε να αυτοκτονήσει για προβλήματα που αντιμετωπίζει στο οικογενειακό του περιβάλλον.

Ο πρώην αντιδήμαρχος Χαλκιδέων δήλωσε: «Δέχθηκα τηλεφώνημα από τον ταξίαρχο κ. Γερογιάκομο και μου είπε ότι με ζητά ο εν λόγω άνδρας διότι είχε κρεμαστεί στα κάγκελα της υψηλής γέφυρας και απειλούσε να αυτοκτονήσει. Αμέσως έσπευσα στο σημείο, διότι τον γνώριζα λόγω εργασίας του στον Δήμο Χαλκιδέων επί θητείας μου. Μέσα σε πέντε λεπτά καταφέραμε να τον πείσουμε να κατέβει. Πρόκειται για έναν άνθρωπο που γνωρίζω καλά. Δυστυχώς θόλωσε το μυαλό του όταν ήρθε φουσκωμένος ο λογαριασμός του ρεύματος», κατέληξε ο κ. Μπαντούνας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο