Τελευταία Νέα

Ο Δήμος Θηβαίων, μέσω της Κοινωνικής Υπηρεσίας και στο πλαίσιο του Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας σε Απόρους, ΤΕΒΑ, θα πραγματοποιήσει διανομή προϊόντων στο σύνολο των δικαιούχων του προγράμματος, συνολικά 596 οικογένειες.  

Η διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 8 και την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2022 στο κτίριο του ΚΗΦΗ, πλησίον Σιδηροδρομικού Σταθμού Θήβας, σε άτομα που είναι δικαιούχοι του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος, ΚΕΑ. Οι δικαιούχοι θα ενημερωθούν σχετικά με γραπτό μήνυμα, SMS, που θα αποσταλεί στο κινητό τους τηλέφωνο για την ημέρα και ώρα προσέλευσής τους, προς αποφυγήν συνωστισμού και στο πλαίσιο της τήρησης των μέτρων προστασίας από τον κορωνοϊό.  

Οι δικαιούχοι ημεδαποί πρέπει να έχουν μαζί τους: 

  • ΑΜΚΑ 
  • αστυνομική ταυτότητα 

Επισημαίνεται ότι οι δικαιούχοι αλλοδαποί πρέπει να έχουν μαζί τους διαβατήριο. 

Σε περίπτωση που για σοβαρούς λόγους οι ίδιοι ή μέλη της οικογένειάς τους δεν μπορούν να προσέλθουν, η παραλαβή των τροφίμων μπορεί να γίνει από τρίτο πρόσωπο με εξουσιοδότηση, δεν απαιτείται γνήσιο υπογραφής. 

Οι δικαιούχοι θα παραλάβουν νωπά προϊόντα, τυροκομικά και ξηρά προϊόντα, ρύζι, γάλα, όσπρια και άλλες τροφές.  

Παρακαλούνται οι προσερχόμενοι όπως τηρήσουν τα μέτρα ατομικής προστασίας και αποφυγής συνωστισμού.  

Η ανωτέρω δράση υλοποιείται μέσω της Κοινωνικής Σύμπραξης Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας, που έχει συσταθεί για τις ανάγκες του ΤΕΒΑ και στην οποία ο Δήμος Θηβαίων συμμετέχει ως εταίρος, με επικεφαλής εταίρο, δικαιούχο, την Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας. 

Για περισσότερες πληροφορίες οι δικαιούχοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Θηβαίων στα τηλέφωνα 22623-50603 και 604.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο