Τελευταία Νέα

Το Σωματείο Εργαζομένων της Hellenic Quality Foods Ευβοίας καταγγέλλει την άνανδρη επίθεση του εργοδηγού Δ. Διακάκη στην πρόεδρο του Σωματείου με απαράδεκτες φράσεις και απειλώντας την ακόμα και σωματικά. 

Η ανακοίνωσή τους παρατίθεται, συντακτικά και ορθογραφικά, αυτούσια: 

«Ομόφωνα το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου μας καταγγέλλει την άνανδρη επίθεση του εργοδηγού Δ. Διακάκη στην πρόεδρο του Σωματείου με απαράδεκτες φράσεις και απειλώντας την ακόμα και σωματικά! Από το στόμα του βγήκαν μεταξύ άλλων φράσεις όπως “…στο διάολο να πας…’’, “…είσαι ψεύτρα…” ενώ συνέχισε με προκλήσεις τύπου “…είσαι κότα λυράτη…’’ που στόχο είχαν να απαντήσει η πρόεδρός μας ώστε ο εργοδηγός να έχει και άλλοθι για να αξιώσει ίσες αποστάσεις από την εταιρεία. 

Η συνάδελφος πρόεδρος του Σωματείου μας δεν απάντησε στις προκλήσεις κάνοντάς μας άλλη μια φορά περήφανους όλους τους συναδέλφους. Την απάντηση οι Διακάκηδες την παίρνουν από τις ενέργειες του Σωματείου μας, τις μαζικές Γενικές Συνελεύσεις, την καθολική συμμετοχή στις απεργίες, την επίλυση προβλημάτων που για χρόνια σέρνονταν στο χώρο δουλειάς κτλ. Από τη δράση δηλαδή στην οποία η πρόεδρός μας πρωτοστατεί! 

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να απομονώσουνε τον συγκεκριμένο εργοδηγό, κουβέντα να μην παίρνει από κανέναν συνάδελφο, δεν έχει θέση ανάμεσά μας. 

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να συσπειρωθούν ακόμα περισσότερο στο σωματείο μας για να διεκδικήσουμε το δίκιο μας και να εξαφανίσουμε τέτοιες συμπεριφορές. 

Απαιτούμε από την εταιρεία να πάρει άμεσα μέτρα κατά του συγκεκριμένου εργοδηγού γιατί διαφορετικά θα είμαστε αναγκασμένοι να προχωρήσουμε σε κινητοποιήσεις. 

Η εταιρεία έχει την ευθύνη για τους κανόνες συμπεριφοράς μέσα στο χώρο εργασίας και σε περίπτωση που καλύψει αυτό το συμβάν που έγινε παρουσία δεκάδων συναδέλφων, είτε υπονοείται ότι αυτή η συμπεριφορά καθοδηγήθηκε από την εταιρεία, είτε σε κάθε περίπτωση έχει την ανοχή της.»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο