Τελευταία Νέα

Σε λιγότερο από ένα μήνα από τώρα λήγει η ημερομηνία για το voucher, με το οποίο θα γίνεται η αγορά νέας συσκευής στο πλαίσιο του προγράμματος «Αλλάζω συσκευή». 

Υπενθυμίζεται πως οι επιταγές με την επιδότηση μπορούν να εξαργυρωθούν έως και την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου και ώρα 23:59. Έκτοτε, σύμφωνα με το ΦΕΚ, ακυρώνονται. Αντίστοιχα, οι παραδόσεις παλαιών συσκευών προς ανακύκλωση από τους ωφελούμενος στους εμπόρους μπορούν να γίνονται έως και την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022. 

Δυνατότητα επιστροφών/ακυρώσεων συναλλαγών μπορούν να πραγματοποιούνται έως την Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2022. Εντός του ίδιου διαστήματος επιτρέπεται κατ’ εξαίρεση η αγορά νέων συσκευών, νέα εξαργύρωση, μόνο για τις επιταγές που ακυρώθηκαν μετά το ορόσημο λήξης αγορών. 

Οι ωφελούμενοι θα λαμβάνουν στο επιβεβαιωμένο αριθμό κινητού ενημέρωση για την έγκριση της αίτησής τους και τη δυνατότητα έκδοσης των επιταγών τους. Η αποστολή θα γίνεται σταδιακά σε επιμέρους ομάδες ωφελούμενων. 

Αφού λάβουν το ενημερωτικό SMS, οι ωφελούμενοι μπορούν να συνδέονται στην ψηφιακή πλατφόρμα αιτήσεων, κάνοντας χρήση των προσωπικών κωδικών taxisnet, και αφού επιλέξουν το μενού «Οι επιταγές μου» να κάνουν έκδοση επιταγών, 

Εφόσον έχει ολοκληρωθεί επιτυχώς το παραπάνω βήμα της έκδοσης επιταγών, οι ωφελούμενοι μπορούν να δουν άμεσα μέσω της τρέχουσας σελίδας της ηλεκτρονικής τους αίτησης τους κωδικούς και τα στοιχεία των επιταγών που μόλις εκδόθηκαν. 

Μάλιστα, θα μπορούν να εισέρχονται στην ίδια σελίδα σε μεταγενέστερο χρόνο για να δουν την τρέχουσα κατάσταση των επιταγών τους, καθώς και των συσκευών που παραδίδουν προς ανακύκλωση. 

Σύμφωνα με τους κανόνες του Προγράμματος, 

  • Δεν είναι δυνατή η χρήση του ίδιου αριθμού ταυτόχρονα από δύο διαφορετικούς ωφελούμενους/αιτήσεις. 
  • Η χρήση / πιστοποίηση ενός αριθμού σε δεύτερη αίτηση, αναιρεί αυτόματα την πιστοποίηση του κινητού στην προηγούμενη (πρώτη) αίτηση. 
  • Εάν μία εγκεκριμένη αίτηση απωλέσει το μέχρι πρότινος επιβεβαιωμένο κινητό, δεν θα έχει τη δυνατότητα λήψης κωδικού μίας χρήσης και επιτυχούς ολοκλήρωσης της διαδικασίας πώλησης με επιδότηση. 

Στο Πρόγραμμα συμμετέχουν μόνο οι ακόλουθες κατηγορίες συσκευών 

  • Κλιματιστικά 
  • Ψυγεία 
  • Καταψύκτες 

Για κάθε αγορά νέας συσκευής με επιδότηση, δημιουργείται παράλληλα η υποχρέωση παράδοσης μίας παλιάς προς ανακύκλωση που ανήκει στην ίδια κατηγορία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο